News CCI Brasov

”Educație cu profit în viitor” - Program de responsabilitate socială corporativă

(0 voturi)
”Educație cu profit în viitor” - Program de responsabilitate socială corporativă

Vă invităm să deveniți partener al programului de responsabilitate socială corporativă "Educație cu Profit În Viitor".

rsc-poza-1Educarea tinerilor și familiarizarea acestora cu diverse domenii profesionale este un obiectiv important al programului derulat de Camera de Comerț și Industrie Brașov.

În următoarea perioadă, în cadrul Săptămânii Altfel, vă stăm alături pentru a realiza programe personalizate în școli vizând orientarea profesională și educația antreprenorială. Menționăm că proiecte de acest tip au fost implementate și anul trecut în colaborare cu societăți din județul Brașov, unele dintre ele având perioada de implementare pe parcursul întregului an școlar. Proiectele sunt recomandate pentru toate nivelurile de învățământ pre-universitar – primar, gimnaziu, liceu.

IMG 8336                                 IMG 8347

 

 IMG 8336Nu în ultimul rând, pentru perioada Paștelui, dorim să venim în întâmpinarea școlilor din zonele defavorizate ale județului Brașov: în aceast caz pregătim pentru elevii cls I-IV kituri de lucru vocaționale.

 

 

Catalogul nostru de proiecte poate fi accesat online (click aici). 

IMG 7618Scopul acestor kituri este de a-i familiariza pe cei mici cu domenii profesionale viitoare prin workshop-uri practice. În acest caz, reprezentanții companiilor partenere pot susține financiar pregătirea kiturilor de lucru, implementarea efectivă a acțiunilor urmând să fie realizată de reprezentații Camerei de Comerț și Industrie Brașov.

 

 

Relații suplimentare despre proiectele noastre la Departamentul Relații a CCI BV,  D-na Daniela Dobrai Palamari, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.   sau D-na Luisa Paloș, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.