News CCI Brasov

Proiect de Orientare Profesională

(0 voturi)
Proiect de Orientare Profesională

Alăturați-vă inițiativei Inspectoratului Școlar Județean Brașov și sprijiniți proiectul privind învățământul profesional și tehnic brașovean! 

Învățământul profesional și tehnic brașovean a înregistrat, în ultimii ani, cea mai spectaculoasă dezvoltare la nivel național, datorată în bună măsură parteneriatelor educaționale dintre unitățile școlare de profil și mediul de afaceri. Inspectoratul Școlar Județean Brașov a fost preocupat permanent de promovarea și susținerea acestui tip de educație și s-a implicat activ în promovarea și dezvoltarea parteneriatelor cu firmele și grupurile de firme interesate de acest domeniu.

În acest sens, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, cu sprijinul unor firme brașovene, a demarat în anul 2016 un proiect de popularizare a învățământului profesional și tehnic și a parteneriatelor cu mediul de afaceri, care s-a concretizat prin publicarea unui site web dedicat - www.cariera.isjbrasov.ro  - și prin editarea unei broșuri.

Acestea conțin oferta educațională pentru învățământul profesional și liceal.

Conceptul Proiectului de Orientare Profesională
Pornind de la o abordare modernă, realizate cu profesionalism, cele două produse rezultate (site-ul web și broșura) s-au dovedit a fi instrumente eficiente pentru orientarea în carieră a tinerilor absolvenți de gimnaziu, și nu numai.
S-a produs o răsturnare a modului de promovare a ofertei educaționale, schimbând punctul de vedere de la cel al ofertantului (inspectorat școlar, unități școlare) la cel al beneficiarilor de servicii educaționale, punând accent pe promovarea specializărilor și nu a unităților școlare, furnizoare de educație.
Structura broșurii

brosura-isj-1
Broșura cuprinde, de asemenea și elemente de marketing educațional și publicitate pentru parteneri.
Website-ul conține toate informațiile ce se găsesc în broșură, iar în plus, platforma oferă structura propice comunicării pe rețelele de socializare, de partajare între tineri și consilieri, a diverselor informații.

brosura-isj-2
Promovarea partenerilor proiectului

brosura-isj-3

Slider de promovare a partenerilor proiectului

brosura-isj-4

Promovare partener în broșura tipărită

Vă așteptăm să ne fiți parteneri! Contactați-ne la adresa: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.