News CCI Brasov

Director de restaurant

(0 voturi)
Director de restaurant

Cursul se adresează persoanelor care vor să profeseze în domeniul ospitalităţii şi turismului.

Aspecte studiate
 
  • Managementul activităţii de producţie culinară şi de servire;
  • Management financiar;
  • Managementul resurselor umane;
  • Managementul calităţii;
  • Marketing.
Tipul programului
  Perfecționare
Durata
  200 ore, de trei  ori pe săptămănă în intervalul orar 16.00 – 20.00
Locul de desfășurare
  Sediul Camerei de Comerț și Industrie Brașov, B-dul Mihail Kogălniceanu nr.18-20, Brașov.
Condiții de acces
  Studii medii
Condiții de susținere a examenului final
 
  • completarea dosarului de înscriere cu următoarele documente (actele în original + copie):
    - act de identitate
    - certificat de naștere
    - certificat de căsătorie - dacă este cazul
    - diplomă de studii
    - adeverință medicală
  • promovarea examenelor de evaluare susținute pe parcursul programului de formare;
  • achitarea în totalitate a contravalorii cursului
Finalizarea cursului
  Examen de absolvire în prezența comisiei de examinare desemnate de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC).
Certificat obținut
  Certificat de absolvire emis împreună cu Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale şi Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației Naționale, recunoscut oficial pe piața muncii, însoțit de un supliment descriptiv menționând competențele dobândite.
Costul programului de formare
 

Reducere 10% pentru membri CCI Brașov1200 lei

Membrii CCI Brașov beneficiază de o reducere de 10%, costurile fiind de 1080 lei.

Costul poate fi achitat în trei rate.

Informații suplimentare
  Telefon: 0268.547.084 int. 135; 0268.547.080 int. 135
Fax: 0268.547.086
E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.