News CCI Brasov

Curs online: Tehnici de negociere

(0 voturi)
Curs online: Tehnici de negociere

Ne bucurăm să vă anunțăm că în data de 05.11.2021 organizăm împreună cu Trainsilvania Regional Learning, cursul online Tehnici de negociere.

Multe eforturi de vânzare se blochează atunci când ajung în faza negocierii. Fie pentru că pornim cu așteptări diferite sau pentru că există nemulțumiri ale clienților cu privire la aspectele ofertei, e dificil să găsim un numitor comun. Și de multe ori renunțăm. Pentru a fi mai ușor să navigați printre obstacolele negocierii, acest workshop vă echipează cu un set complet de tehnici și abilități pentru a fi un bun negociator, inidferent de context.

Motivați de misiunea noastră de a sprijini comunitatea oamenilor de afaceri brașoveni și de a contribui la procesul de dezvoltare al companiilor brașovene vă invităm să participați vineri, 05 Noiembrie 2021, la cursul online Tehnici de negociere susținut de Dan Brumă, trainer cu experiență în antreprenoriat și multiple industrii la nivel național și internațional.

În cadrul cursului online Tehnici de negociere vor fi abordate următoarele aspecte:
• Când negociem și când nu? Topul greșelilor în negociere.
• Aflarea diferențelor și calcularea șanselor de reusită
• Strategii de negociere și prioritizarea lor
• Conducerea discuțiilor pentru a convinge interlocutorul
• Când să te retragi și ce opțiuni ai?

Despre TrainSilvania Regional Learning Initiative - www.trainsilvania.ro:
• Sunt un grup de profesioniști în învățare, pasionați de Transilvania, de dezvoltarea oamenilor și companiilor din zonă.
• Scopul lor este de a servi organizațiile locale și potențialul lor de afaceri, accesând local cele mai bune resurse de învățare – programe, traineri, consultanți.
Cine susține cursul ?
Dan Brumă | Consultant Senior cu o experiență de peste 12 ani în facilitare la nivel international - are o bogată experiență în dezvoltarea afacerilor și in managementul echipelor într-o serie de industrii, cum ar fi Telecom, IT & C și Automotive. Este unul dintre puținii formatori români cu experiență în livrare în peste 10 țări din Europa, Asia și America.

Detalii Curs online Tehnici de negociere:
• Durată: 1 zi- 05 Noiembrie 2021 de la ora 09:00 la ora 16:00
• Preț: 400 Lei + TVA

Notă: Participanții vor primi o diplomă eliberată de TrainSilvania Regional Learning, care atestă participarea la cursul Tehnici de Vânzare de la Distanță.
• Înscrierile se fac prin completarea formularului de confirmare hand pointing AICI sau pe e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Pentru orice alte informații suplimentare suntem la dispoziția dumneavoastră!

Persoană de contact: Cristina Sîrbu – 0729 839 860