News CCI Brasov

Curs: Evaluator în sistemul formării profesionale continue

(0 voturi)
Curs: Evaluator în sistemul formării profesionale continue

Aplicați acum pentru sesiunile august / septembrie 2015 ale cursului Evaluator în sistemul formării profesionale continue , cod COR 242411. 

Programul de specializare propus de Camera de Comerţ şi Industrie Braşov se adresează Managerilor de resurse umane, specialiştilor care se ocupă de selectarea şi recrutarea personalului într-o organizaţie, specialiştilor care doresc să participe la procesul de evaluare a competenţelor profesionale obţinute pe cale formală/informală.

Evaluatorul în sistemul formãrii profesionale continue este un specialist cu experientã în managementul formãrii profesionale a adultilor. El detine toate competentele necesare efectuãrii proceselor de evaluare a competentelor profesionale.


Urmare a Hotararii nr. 3/11 martie 2015 a Autoritatii Nationale pentru Calificari (ANC), deținerea certificatului de absolvire cu recunoaștere națională pentru ocupația de EVALUATOR IN SISTEMUL FORMARII PROFESIONALE CONTINUE este o conditie obligatorie pentru a face parte din comisiile de examinare a candidatilor.

Mai multe detalii despre acest program de pregătire profesională aici.

În vederea participarii la curs, vă rugăm să completați formularul de înscriere.

TERMEN DE ÎNSCRIERE : 10 AUGUST 2015 (pentru seria din august) și 25 AUGUST 2015 (pentru seria din septembrie)
INFORMAŢII şi ÎNSCRIERI, la tel: 0268.547.075; 0728-137729 sau la adresa de mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.