News CCI Brasov

Seminar: Din culisele inspecției financiare

(0 voturi)
Seminar: Din culisele inspecției financiare

 Vă invităm  miercuri, 7 octombrie 2015, începând cu ora 14.00, la seminarul cu tema : « Din culisele inspecției financiare ». 

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov în parteneriat cu Casa de Avocatură Duncea, Ștefănescu & Associates vă invită  miercuri, 7 octombrie 2015, începând cu ora 14.00, în Sala de Conferințe a CCI Brașov aflată la etajul I, la seminarul cu tema: « Din culisele inspectiei financiare ».

În cadrul activității sale, fiecare agent economic a făcut obiectul unei inspecții fiscale. În cele mai multe situații, perioada de timp în care agentul economic este supus inspecției fiscale e o perioadă extrem de tensionată. Tensiunea continuă însă și după contestarea actului administrativ fiscal.
Echipa de avocați și consultanți fiscali din cadrul Duncea, Ștefănescu & Associates, respectiv DS Tax Advisory Services, vor puncta principalele aspecte de care trebuie să țineți cont pe toată durată desfășurării inspecției fiscale, dar și ulterior, în cazul în care se va ajunge la contestarea actului administrativ fiscal, respectiv acțiunea în instanță, astfel încât să fiți pregătiți să faceți față oricărei situații. Elementele discutate vor fi însoțite și de numeroase exemple practice, echipa Duncea, Ștefănescu având o experiență vastă în litigii fiscale, inclusiv cazuri soluționate cu succes la Curtea Europeană de Justiție.

seminar-Din culisele inspectiei financiare

 

Adriana DUNCEA – Co-Managing Partner, Head of Litigation și Ioana SÂRBU - Partner, Tax Advisory Services vor aborda următoarele aspecte:
 Realizarea inspecției fiscale, punctând fiecare etapă, de la momentul la care agentul economic este selectat pentru inspecția fiscală și până la emiterea raportului de inspecție fiscală și a deciziei de impunere
 Drepturile și obligațiile contribuabilului pe timpul desfășurării inspecției fiscale
 Instituirea de măsuri asiguratorii
 Suspendarea executării actului administrativ fiscal
 Contestarea actului administrativ fiscal
 Litigii fiscale, incluzând procedura pentru cazuri soluționate la Curtea Europeană de Justiție
 Exemple practice.

Seminarul se adresează directorilor generali, directorilor financiari/economici, controlorilor financiari, contabililor și consilierilor juridici, respectiv specialiștilor din domeniile fiscal-contabil și juridic.

Pentru o bună organizare a evenimentului, vă rugăm să aveţi amabilitatea de a ne transmite confirmările de participare în scris (talonul de participare de mai jos) până în data de 2 octombrie 2015.


Costurile de participare sunt de 100 lei/pers plus TVA pentru firmele membre ale CCI Braşov, respectiv 120 lei/pers plus TVA pentru firmele ne-membre. Plata se face la casieria Camerei de Comerţ şi Industrie Brasov, sau prin bancă în contul RO 18BRDE080SV05853520800 deschis la BRD–GSG BRASOV, cod fiscal RO 4443167.

Relaţii suplimentare: Carmen Tecuşan, Direcţia Relatii, tel. 0268/547075, 0268/547085, fax 0268/547086, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

TALON DE PARTICIPARE

Seminarul « Din culisele inspectiei financiare »

Data : Miercuri,07.10.2015
Ora: 14,00
Locul desfăşurării: Brasov, sala de conferinţe a CCIBv, Str. Mihail Kogalniceanu 18-20, etaj I

SOCIETATEA: ................................................................................................................................
CUI / CIF: ............................................ Reg. Com : ..............................................................

Persoana de contact: ........................................................... Funcţia ..........................................
Telefon:.............................. Fax: .................................. E-mail: ..................................................


Număr de participanţi din partea firmei: .... persoană(e).

TOTAL TAXĂ = ..............................lei , OP nr: ............ data ................. (vă rugăm să comunicaţi suma totală în lei pentru întocmirea facturii. Factura va fi întocmită cu data înscrisă pe OP).

Prezentul formular de înscriere ţine loc de contract de instruire încheiat între părţi.