News CCI Brasov

Prelungirea termenului consultării privind Legea prevenției 2017

(0 voturi)
Prelungirea termenului consultării privind Legea prevenției 2017

Vă informăm că Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA) a stabilit un nou termen limită de dezbatere publică - 1 mai 2017, pentru proiectul Legii prevenţiei.

Proiectul de lege , inclusiv anexa nr.1 referitoare la contravenţiile care vor intra sub incidenţa legii, pot fi studiate la următorul link:http://www.aippimm.ro/articol/transparenta-deicizionala-modificare-hg-96-2011/proiect-legea-preventiei.

Comentariile, observaţiile sau sugestiile dumneavoastră de completare a ultimei versiuni a proiectului de act normativ, inclusiv a Anexei nr.1, le puteți transmite la adresele de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. şi Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. până la data de 26 aprilie 2017, în vederea centralizării şi înaintării unui punct de vedere unitar al Sistemului Camerelor de Comerţ şi Industrie către Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.