News CCI Brasov

Noul standard SR EN ISO 9001:2015

(0 voturi)
Noul standard SR EN ISO 9001:2015

Începân cu 2 noiembrie 2015 puteți achiziționa noul standard pentru Sisteme de management al calităţii SR EN ISO 9001:2015! 

Vă informăm ca noul standard pentru Sisteme de management al calităţii SR EN ISO 9001:2015, în limba română,este disponibil la vânzare începând cu 2 noiembrie 2015, la Camera de Comerț și Industrie Brașov (centru zonal ASRO).

Acest standard specifică cerinţele pentru un sistem de management al calităţii atunci când o organizaţie: a) are nevoie să demonstreze capabilitatea sa de a furniza consecvent produse şi servicii care satisfac cerinţele clientului şi cerinţele legale şi reglementate aplicabile şi b) urmăreşte să crească satisfacţia clientului prin aplicarea eficace a sistemului, inclusiv a proceselor pentru îmbunătăţirea sistemului şi asigurarea conformităţii cu cerinţele clientului şi cu cerinţele legale şi reglementate aplicabile. Toate cerinţele acestui standard sunt generice şi sunt destinate a fi aplicabile oricărei organizaţii, indiferent de tipul sau mărimea sa, ori de produsele şi serviciile pe care le furnizează.

Persoană de contact: d-na Alina Negru, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.