News CCI Brasov

Forum de afaceri multisectorial

(0 voturi)
Forum de afaceri multisectorial

Vă informăm despre oportunitatea dezvoltării relațiilor economice cu Republica Islamică Iran participând la un Forum de afaceri multisectorial!

În data de 9 Noiembrie 2016, Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) va organiza un Forum de afaceri multisectorial, la CCIR Business Center, dedicat identificării unor noi oportunităţi de afaceri şi dezvoltării relaţiilor economice şi comerciale dintre companiile din România şi Republica Islamică Iran.

Evenimentul va avea loc în contextul vizitei la București a E.S. domnul Mohammad Javad Zarif, Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Islamice Iran. Prezenţa înaltului demnitar iranian conferă garanţia participării unor companii relevante care pot răspunde intereselor dumneavoastră de afaceri din această țară.

În cadrul Forumului multisectorial vor fi organizate sesiuni de discuții business-to-business cu companii reprezentative din R.I. Iran, din sectoare precum energie, transport, industria medicală, minier, bancar, echipamente agricole, piese auto, construcții.

Obiectivul acestui Forum este facilitarea pătrunderii pe piața iraniană a companiilor românești și intensificarea comerțului de mărfuri și servicii.

Pentru orice informaţii suplimentare, pe care le consideraţi necesare, va rugăm să contactaţi CCIR la adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , sau la telefon 0731.313.106.