News CCI Brasov

Misiune economică în Regatul Hașemit al Iordaniei

(0 voturi)
Misiune economică în Regatul Hașemit al Iordaniei

Misiunea economică în Regatul Hașemit al Iordaniei -oportunitatea de a pătrunde pe piața iordaniană. 

În perioada 15-18 Noiembrie 2016, Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) va organiza o misiune economică în Regatul Hașemit al Iordaniei, acţiune care va include un Forum de afaceri multisectorial, la Amman, dedicat identificării unor noi oportunităţi de afaceri şi dezvoltării relaţiilor economice şi comerciale dintre companiile din România şi R.H. al Iordaniei.

Misiunea economică va avea loc în contextul vizitei în Regatul Hașemit al Iordaniei a domnului Lazăr Comănescu, Ministrul Afacerilor Externe al României. Prezenţa înaltului demnitar român conferă garanţia participării unor companii iordaniene relevante care pot răspunde intereselor dumneavoastră de afaceri din această țară.

În cadrul Forumului multisectorial vor fi organizate întâlniri cu autoritățile locale centrale și sesiuni de discuții business-to-business cu companii reprezentative din R.H. al Iordaniei din domenii precum agricultură, construcții, producție, IT&C, turism, industria alimentară.

Obiectivul acestei misiuni economice este facilitarea pătrunderii pe piața iordaniană a companiilor românești și intensificarea comerțului de mărfuri și servicii, cum ar fi : grâu, conserve, ulei vegetal, produse lactate, animale vii - ovine, materiale pentru decorațiuni interioare inclusiv mobilier, motoare electrice, construcții civile, soluții de securitate cibernetică.

Având convingerea că această inițiativă reprezintă un mijloc eficient pentru companiile românești de a-și extinde activitatea comercială pe această piață extra-comunitară importantă, vă invităm să faceți parte din grupul oamenilor de afaceri ce vor participa la această misiune economică.

Pachetul de participare este în valoare de 1600 euro (fără TVA) / participant și include transportul aerian la clasa economic, cazare la hotel de 5*, transferuri, obținerea vizei, servicii de consultanță și participare întâlniri.
Pentru orice informaţii suplimentare, pe care le consideraţi necesare, va rugăm să ne contactaţi la adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , sau la telefon 0731.313.106.