News CCI Brasov

DENTA 2017

(0 voturi)
DENTA 2017

Vă informăm despre oportunitatea participării la DENTA 2017! 

În perioada 06-08 aprilie 2017 se va desfășura cea de-a XXXV-a ediție a expoziție internaționale de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară DENTA,  – ediția de primăvară .

Ediția de primavara DENTA se adresează producatorilor, importatorilor și distribuitorilor de echipamente, accesorii, materiale, produse de igiena orală și produse chimico-farmaceutice pentru medicină și tehnică dentara. Acest eveniment nu este doar o expozitie de produse si echipamente, ci ofera si posibilitatea de contractare si vanzare.
DENTA se va organiza in aceeasi perioada cu ROMMEDICA - Targul international de medicina si farmacie. Prin organizarea celor 2 manifestari cu tematica complementara, pavilioanele Romexpo se vor transforma, timp de 3 zile, intr-un adevarat centru al specialistilor din medicina.


OFERTA EARLY BIRD
Companiile care se inscriu si achita avansul de 30% pana la 15 februarie 2017
beneficiaza de un tarif diferentiat cu 5% pentru chirie spatiu interior.

De ce sa participati la DENTA de primavara 2017?
• Veti avea posibilitatea de a va organiza propriul eveniment dedicat specialistilor chiar in Pavilionul Expozitional, in parteneriat cu ROMEXPO;
• Romexpo va pune la dispozitia companiilor expozante un spatiu special creat pentru interactiune, contractare si vanzare;
• Discount-urile, promotiile si ofertele dumneavoastra vor fi promovate prin site-ul manifestarii si newslettere;
• Campanie de promovare complexa si puternic targetata catre atragerea vizitatorilor specialisti - online, in presa scrisa, indoor, outdoor, spoturi TV si radio;
• Se vor organiza evenimente stiintifice dedicate vizitatorilor specialisti.
Inregistrare

Vă puteți înscrie la DENTA completând formularele de participare ce sunt disponibile pe site-ul evenimentului, www.denta.ro, iar pentru informații suplimentare, puteți contacta echipa de proiect  la următoarele date de contact:.
Carmen Blasutti – Manager Proiect
Mobil: 0757 065 658;
Fax: 021 207.70.70
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Web: www.denta.ro