News CCI Brasov

Manifestări internaționale organizate de Helexpo

(0 voturi)
Manifestări internaționale organizate de Helexpo

Vă prezentăm  târgurile internaționale organizate de Helexpo și facilitățile oferite pentru participanți.

 "INFACOMA 2017" și "AQUA-THERM 2017" se vor desfășura la Atena, Grecia, în perioada 2-5 Martie 2017.

La Centrul Internațional “HELEXPO” din Atena, va avea loc Târgul Internațional pentru materiale de construcții, izolații, uși și ferestre, obiecte sanitare, prefabricate și tehnologii de construcții "INFACOMA 2017".

În paralel se va desfășura și Târgul internațional pentru echipamente de încălzire, răcire, condiționarea  aerului, instalații, obiecte sanitare și tehnologii de mediu "AQUA-THERM 2017".

Vă informăm despre posibilitatea oferită de către organizator  de a găzdui importatori din sectoare respective, acoperind pentru acestia cheltuielile de transport și cazare pe durata de desfășurare a târgului.


Profilele expozițiilor:

INFACOMA

AQUA-THERM

Formularul de participare trebuie completat de către cei interesați și transmis până la data de 25 ianuarie 2017 la e-mail:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Mai multe informații despre expoziții și evenimentele auxiliare la http://infacoma.helexpo.gr/infacoma/en si http://aquatherm.helexpo.gr/en

Mai multe informații sau clarificații la Dl. Ioannis Markos, Ministru Plenipotențiar pentru Afaceri Economice și Comerciale