News CCI Brasov

Oportunități de afaceri prin rețeaua EEN

(0 voturi)
Oportunități de afaceri prin rețeaua EEN

Vă prezentăm oportunitățile de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network pentru luna Decembrie 2016.

1.BRUK20161107001 Companie din Marea Britanie care produce imbracaminte, intentioneaza sa-si extinda gama de produse si cauta un confectioner de imbracaminte cu experienta pentru sport. Domeniul Textile si Moda
Tara: Marea Britanie
Tip: Cerere
Descriere: O marca de imbracaminte din Marea Britanie doreste sa-si extinda gama de produse si cauta confectioneri cu experienta in domeniul imbracamintei pentru sport, tricouri, tricouri cu maneca, pantaloni de jogging, bluze cu glugă, jachete si veste. Compania doreste sa colaboreze cu producatorul in ideea ca sa ofere design-ul si indicatii tenhnice pentru a promova eficienta si costurile pentru articolele de ultima generatie, inovatie si in privinta tesaturii. La inceput produselor vor fi vandute in Marea Britanie si cauta noi piete in functie de modul de succesul si dezvoltarea lor pe piata.
Avantaje si inovare: Compania are o experienta considerabila in domeniul imbracamintei de lucru si a uniformelor de scoala si-si poate folosi legaturile pentru extinderea noilor produse.
- Compania are o reputatie solida ca producător de echipamente de lucru din Marea Britanie; compania poate mobiliza acest lucru ca să păstreze încrederea clienților în contextul unui nou brand.
Specificatie tehnica: Se intentioneaza sa realzizeze un brand premium, asa ca se solicita producatorului sa mentina o calitae exceptionala, sa aiba o sursa de tesaturi inovative si sa execute modelele solicitate. Comenzile initiale vor fi de aprox 50 bucati per fiecare model dar cantitatea va creste la urmatoarele comenzi.


Pantaloni Tricou


Se cauta un partener care executa imbracaminte pentru sport, pe baza unui contract de productie.

2. BRUK20161012004 Retailer online din Marea Britanie cauta un furnizor european de produse sezoniere si pentru cadouri. Domeniul Inovativ
Tara: Marea Britanie
Tip: Cerere
Descriere:Retailer online din Marea Britanie specializat in cadouri de sezon, cauta furnizori europeni pentru acest gen de produse. Intrucat site-ul ese specializat in a oferi solutii pentru cadouri, este acceptata o gama larga de produse. Articolele listate deja pe website include obiecte pentru zile de nastere, ocazii speciale, pentru camin si gradina, copii si vacante.

Tendinta de cumparare de pe net a crescut la peste 77,7% in Marea Britanie in 2015 si se asteapta la o crestere si mai mare in 2016.
Avantaje si inovare: O gama larga de cadouri si produse sezoniere pentru zile de nastere, aniversari, sezon de vara, ocazii speciale, Halloween, Craciun.
Vanzarea pe net reprezinta acum un sfert din piata vanzarilor retail si este in crestere continua. Acces usor pe piata Marii Britanii – direct la consumator. Potentiala crestere rapida pentru produsele inovative.
Specificatie tehnica: Se cauta furnizori si/sau producatori de jucarii pentru copii, mobila pentru gradina, idei de cadouri pentru Halloween si Craciun. Se cere flexibilitate in privinta cantitatilor, in special pana produsele sunt fixate pe piata.
Produsele trebuie sa fie conform standardelor europene. Partenerii ar trebui sa realizeze comenzile in timp scurt.
Tip de parteneriat dorit:
- Sa poata dovedi un palmares apreciabil
- Sa realizeze comenzile in termen scurt
- Sa poata oferi optiuni de expediere directa
- Sa aiba o productie flexibila cantitativ, pana produsele sunt recunoscute pe piata
- Produsele sa fie in concordanta cu reglementarile UE
- Colaborarea se va face pe baza unui contract de agent comercial / servicii de distributie online


3. BRNL20151021001 Agent de recrutare personal din Olanda, care activeaza in sfera recrutarii de angajati cu educatie superioara pentru companii din Olanda, cauta agentii de recrutare cu care sa colaboreze. Domeniul Resurse Umane
Tara: Olanda
Tip: Cerere
Descriere: Agentie de recrutare olandeza, care se ocupa de recrutarea persoanelor cu studii inalte din strainatate (Europa) pentru clientii sai din domeniile IT si tehnic, in Olanda. Firma are multiani experienta inmanagementul resurselor umane, recrutare si legislatie in domeniu pentru strainii cu inalte studii care doresc sa lucreze in Olanda. Aceasta oferă o oportunitate pentru oameni ambițioși pentru a-si dezvolta carierele într-un mediu provocator (internațional). Se cauta un partener adecvat care poate recruta profesionisti competenti. Ar dori o discutie cu un potential partener pentru a dezvolta posibilitatile de colaborare.
Avantaje si inovatie: Agentia olandeza are o mare experienta in recrutare si managementul resurselor, cunoaste bine legislatia si reglementarile pentru strainii care doresc sa lucreze in Olanda. Clientii firmei beneficiaza de experienta firmei, si au posibilitatea de identificare profesionala si o retea sociala in Olanda. Firma olandeza de recrutare poate oferi o exceptionala oportunitate pentru persoanele ambitioase pentru a-si dezvolta carierele într-un mediu provocator (internațional). Daca e cazul, agentia face recrutari in strainatate si pentru perioada vacantelor.
Specificatie tehnica: Potentialul partener ar trebui sa aiba experienta cu tehnicile recrutarii si
profesioniști in domeniul digital.
Se cauta o agentie de recrutare cu experienta, activa in acest domeniu.Potentialul partener ar trebui sa caute si sa gaseasca persoane cu inalta calificare dispuse sa lucreze in Olanda.

Colaborarea se va face pe baza unui contract de servicii.
4. BRFR20161028001 Designer francez de moda certificat in domeniul imbracamintei si accesoriilor pentru copii cauta confectioneri. Domeniul Textile si Moda

Tara: Franta
Tip: Cerere
Descriere: Companie franceza cu sediul in nordul Frantei este specializata in proiectarea imbracamintei si accesoriilor organice pentru copii, de la 0 la 9 ani. Toate produsele sunt certificate GOTS. Gama de produse include (dar nu se limiteaza la acestea) pijamale, saci de dormi, prosoape, scutece, tricouri, paturi si alte accesorii pentru pat si pentru baie.
Compania cauta parteneri care sa le confectioneze produsele conform modelelor prezentate. Cantitativ, cererea va creste la aprox 200-300 bucati per model (exista acum 66 modele) si va mai creste in timp. Se folosesc tesaturi certificate GOTS- jerse din bumbac, flausate 100% organic/bio, amestec 80% catifea organica si poliester (20%).
Parteneriatul va fi pe baza unui contract de externalizare sau de productie.
Partenerul trebuie sa aiba experienta in confectionarea produselor textile conform standardelor GOTS.
Avantaje si inovare: Produsele companiei franceze beneficiaza de certificarea GOTS.
O atentie deosebita se acorda proiectarii, toate sunt proiectate in Franta.
O importanta deosebita se acorda detaliilor si finisajului
O gama de inalta calitate , certificata GOTS, produse moderne care sunt accesibile datorita preturilor corecte comparativ cu produsele organice obisnuite.
Specificatia tehnica: Partenerul trebuie sa aiba abilitatea de a executa produse textile conform standardelor GOTS. Comenzile voe creste in timp, de la 200-300 bucati per model (sunt acum 66 modele).
Se cauta parteneri producatori de imbracaminte conform modelului prezentat.
Tip de parteneriat: contract de externalizare sau de productie.


5. BRUK20160708001Agent din Marea Britanie isi ofera serviciile de reprezentare pentru articole de papetărie și bunuri de uz casnic. Domeniul Inovare
Tara: Marea Britanie
Tip: Cerere
Descriere: Agentie comerciala din Marea Britanie se ofera sa reprezinte companii europene sa le vanda articolele de papetarie si bunuri de uz casnic pe piata Marii Britanii, pe baza unui contract de agent comercial. Compania este infiintata in 2015 si are cunostinte de comert si experienta pentru a-si oferi serviciile de agent transnational. Directorul companiei intelege clar sectorul B2B si B2C privind varietatea din industrie. In plus, ei visiteaza in mod regulat targurile internationale pentru piata Marii Britanii. Ei deja isi ofera serviciile furnizorilor olandezi si intentioneaza sa-si extinda activitatea in tarile europene.
Fara sa detina stocuri sau sa cumpere direct, compania va pune afacerea reprezentată într-o poziție de a face o vânzare. Firma din Marea Britanie va contacta potentialii cumparatori in numele partenerilor, va reprezenta produsele sau serviciile acestora, va organiza procesul de expediere si documentatiile necesare.
Serviciul este efectuat pe baza de comision care variaza intre 5 si 10% din valoarea marfii vandute.

Serviciu cuprinde 3 stadii:
1.Cercetarea de piata pentru produs- pentru a defini gradul de succes in diferite zone, analizand demografia, daca pot sa castige incredere si daca produsul e profitabil;
2.Reprezentarea produsului – compania va reprezenta produsul in zonele selectate ca ar fi cumparatori interesati;
3. Completarea tuturor documentelor necesare- firma va efectua si completa toata documentatia solicitata pentru a finaliza vanzarea, inclusiv expedierea, licenta (daca e cazul) si alte reglementari legale.

Produsele pe care compania le vinde sunt:
-Papetarie, de ex pixuri, creioane, caiete
- Bunuri de uz casnic - aparate de bucătărie, vesela de gatit, mașini de spălat vase, tacamuri, boluri.
-Accesorii - telefon, lumânări, vaze, rame foto, ceasuri, arta de perete, oglinzi.
Specificatia tehnica: Compania doreste sa fie reprezentantul producatorilor europeni de papetarie si bunuri casnice din Europa, pe piata din Marea Britanie.
Colaborara este pe baza unui contract de agent comercial


6. BRUK20160513001 Furnizor britanic de mobilier de dormitor la comanda cauta acorduri de productie de componente din Europa. Domeniul Mobilier
Tara: Marea Britanie
Tip: Cerere
Descriere: Firma britanica, furnizor si producator de mobila de dormitor la comanda si accesorii, s-a dezvoltat continuu pe piata de retail prin intermediul propriului website.
Cadrul patului standard este facut din pin si mereu este adaptat la diferite dimensiuni. Gama de produse a paturilor pentru copii, este: paturi de o persoană, paturi supraetajate și paturi pod, toate adaptate la cerințele clientului. Accesoriile completeaza cadrul paturilor si include saltele, comode, canapele pliate sub pat si sertare, dulapuri, rafturi si birouri.

Produsele sunt la un preț mediu și apeleaza la o gamă largă de consumatori care au nevoie de mobilă în interiorul zonelor mici, incomode pentru a maximiza spațiul de locuit.
Firma, dupa cativa ani de dezvoltare isi extinde gama de produse pentru a acoperi cerintele pietei si cauta sa externalizeze fabricarea diferitelor componente ale mobilierului, la o specificație și volumele convenite.
Se doreste un contract de productie pe termen lung cu producatori europeni de pe piata prelucrarii mobilei: mobila pentru copii, paturi din lemn, componente din lemn etc.
Avantaje si inovare:
- Companiaa comercializat cu succes de 15 ani si are o mare baza de clienti loiali
- Cererea este in continua restere si profitul este in crestere
- Paturi artizanale dintr-o serie de materiale de calitate
- Caietul de sarcini și cantitatile de pre-contract sunt pentru a ușura planificarea afacerii
- Fabricarea de componente, mai degrabă decât produsul finit reduce problemele de stocare și costurile de livrare oferind un cost de produs mai eficient pentru ambele părți.
- Livrare rapida a produselor de la comandă la livrare
- Compania va furniza fisa tehnica a produsului și sprijin logistic producătorilor.

Specificatia tehnica: Producatorii trebuie sa poata realiza componente pentru mobila de dormitor din planurile tehnice furnizate de designeri. Sa aiba experienta in interpretarea specificatiilor tehnice si masuratorilor precum si o intelegere aprofundata a componentelor din lemn.
Se cauta organizatii care doresc sa lucreze cu producatorul britanic si furnizor de rame pentru pat și accesorii personalizate, pot fi producători experimentati pe piața de produse din lemn, mobilier pentru copii, paturi din lemn, elemente din lemn sau mobilier general din lemn. Firma din Marea Britanie va oferi sprijin angajamentul în programarea si planificarea productiei, a logisticii și se așteaptă să dezvolte relații pe termen lung cu partenerii de fabricație, care sa fie flexibile, pro-activă, de încredere, și care pot oferi produse de calitate la termenele stabilite.
Colaborarea se va face pe baza unui contract de productie


7. BRES20161103001 Companie textila spaniola cauta noi furnizori de tricot. Domeniul Textil
Tara: Spania
Tip: Cerere
Descriere: Compania spaniola cu activitate in domeniul articolelor textile de casa, de peste 50 de ani, este prezenta in mai mult de 80 de tari. Ei produc si comercializeaza produse textile special pentru casa si decoratiuni, care se folosesc pentru dormitoare si decoratiuni de casa (draperii, tapiterii,perne etc) dar, în prezent compania mizează puternic pe tipar digital și convenționale, precum și produse țesute pentru tapițerie.
Compania cauta furnizori de tesatura din poliester 100% din orice tara in ideea de a-si mari capacitatea de productie.
Avantaje si inovare: Compania utilizeaza o gama larga de țesături imprimate pentru diferitele colecții si au propria echipa de proiectare.
Specificatia tehnica: Compania spaniola cauta furnizori de tesaturi tricotate, 100% poliester 290GSM 147 cm latime, tip catifea care sa fie imprimata din material crud.
Se cauta parteneri de productie care sa furnizeze tesatura tricotata spre a fi imprimatade ei si folosita pentru colectia de tapiserie.
Colaborarea va fi pe baza unui contract de productie

8. BRUK20161103002 Agentie de recrutare cauta parteneri transnationali care recruteaza specialisti si traineri pentru sectoarele de ospitalitate si catering din Marea Britanie. Domeniul Resurse umane
Tara: Marea Britanie
Tip: Cerere
Descriere: Companie britanica de recrutare de personal a fost înființată în 1997 și a câștigat o reputație pentru sprijinirea dezvoltării de personal calificat în rândul rețelei sale de angajatori ospitalitate din Marea Britanie, turism si catering. Ei caută parteneriate pentru a aborda deficitul de personal calificat și incertitudini din sectoarele hotelier, turism și servicii de catering (care este al patrulea cel mai mare angajator din Marea Britanie).
Contractele de servicii cu angajatorii și agențiile de ocupare vor găzdui potențiale noi regimuri pentru personalul care lucrează în Marea Britanie, precum și posibila colaborare directă cu școlile de ospitalitate regionale și universități. Compania ar saluta partenerii unei agenții care le poate externaliza personal calificat din regiunea lor în interiorul Uniunii Europene.

Intervalul tipic de roluri permanente și temporare disponibile include:


• Pozitia de management hotelier și de supraveghere
• Receptie hotel si cameriste
• Servicii de vânzare cu amănuntul produse alimentare și de preparare și băutură
• Servicii de conferinte de afaceri
• Posturi sezoniere in stațiuni din Marea Britanie pe perioada vacanței.

Compania asigura un OISC (Oficiul Serviciilor Comisarului pentru Imigrări) Serviciul de consultanță de imigrare înregistrat, ceea ce le face bine plasate pentru a sprijini personalul strain / agențiile de navigare reglementările la locul de muncă în Marea Britanie.

Aceasta include sa ajute la:
-Permis de munca: să fie autorizați să acționeze în calitate de reprezentant al angajatorului în cererea de și transferul permiselor de muncă, de a ghida candidatii in procesul de obtinere a permiselor de muncă din Marea Britanie.
-Abilități potrivite: a furniza competențe și calificări de evaluare, a serviciilor de screening
-Relocarea personalului: pentru a oferi un sprijin de relocare și servicii de consultanță (cazare de personal este adesea furnizat)
Avantaje si inovare: Compania ofera o retea existenta in Marea Britanie si specialisti internationali de recrutare, o cunoastere temeinica a locurilor de munca de pe peiata marii Britanii. O baza vasta de clienti in sectoarele ospitalitate, turism si catering.Servicii de consultanta la oficiul de iimigratie. Condiții generale competitive, care oferă un contract de servicii pe bază de comision cu partenerii
Specificatia tehnica: Este de așteptat ca partenerii care accepta un contract de servicii va furniza dovada statutului de lucru, precum și calificarea personalului furnizat.
Se cauta specialiști calificati in domeniul de recrutare a personalului din întreaga UE, care au experiență în propunerea de candidati în cadrul regiunii lor europene. Avantaje:
• Noi afaceri în căutarea de a stabili legături cu agențiile de ocuparea forței de muncă din Marea Britanie
• Scoli de ospitalitate regionale și universitățile care doresc să dezvolte stagiile studenților în Marea Britanie
Colaborarea se va face pe baza unui contract de servicii.

9. BRSK20161121001 Companie slovaca doreste colaborare pe baza unui contract de distributie exclusiva in cu furnizori si producatori de pompe, suflante de aer, schimbătoare de căldură, agitatori și diverse accesorii, inclusiv echipamente de măsurare și reglare. Domeniul Productie
Tara: Slovacia
Tip: Cerere
Descriere: Companie slovaca specializata in distributie si servicii pentru toate tipurile de pompe (centrifugale, cu diafragma, actionare cu aer si electrice, pompe cu roti dintate, pompe cu surub, pompe peristaltice, pompe submersibile, pompe cu tambur, pompe de noroi, pompe orizontale / verticale, pompe de vid), suflante de aer, schimbătoare de căldură, agitatori și echipamente de măsurare și reglare (senzori, supape, comutatoare, debitmetre, sisteme de control) de la diverși producători pentru clienții din industria prelucrătoare, de tratare a apei, de prelucrare a produselor alimentare și industria de prelucrare chimică, in Slovacia si republica Ceha, cauta furnizori si producatori de echipamente care au fost enumerate mai sus, folosite la transferarea si procesul de epurare a lichidelor contaminate, chimicalelor si gazelor.
Compania doreste sa colaboreze pe baza unui contract de distributie exclusiva pe piata slovaca.
Specificatia tehnica: Cerinta speciala pentru produs- se va realiza pe baza cerintelor clientului si in adaptat la presiunea dorita, debit, temperatura, viscozitate si densitate etc
Compania cauta producatori si furnizori pe baza unui contract de distributie


10. BRES20161104002 Companie spaniola a dezvoltat un proces de separare a produselor cu valoare ridicată din cojile de ou, cauta pentru industriile ecologice de prelucrare a ouălor în Franța sau Italia pentru contracte de service.Domeniul Agro-Alimentar


Tara: Spania
Tip: Cerere
Descriere: Compania activeaza in domeniul biotehnologiei, produce carbonat de calciu si membrane din ou prin separarea componentelor cojilor de oua, printr-un procedeu mecanic exigent minimal, în care nu se utilizează nici un produs chimic. Compania a beneficiat de oportunitatea de arbitraj de la deșeurile generate din sectorul de prelucrare a ouălor prin valorificarea materiei prime de material biologic de bază prin separarea nutrienților de mare valoare. Compania detine patente europene pentru procesul de separare, devenind prima firma din Europa ce dezvolta un proces de separare la scara industriala a partilor externe ale unui ou (carbonatul de calciu) din partile interne (membrana), pe baza unui procesfizic natural de inalta tehnicitate, ce necesita cantitati reduse de apa si electricitate si nu foloseste deloc chimicale.
Compania cauta producatori de coji de oua organice si oferă colectarea și gestionarea ouălor de pui organice generate de industriile de prelucrare a ouălor. Cojile de oua se usuca si centrifugheaza, se curata perfect si se separa de alte produse. Contractul de service se va defini pe termen mediu si lung cu o cantitate mare si constanta de coji de oua.
Avantaje si inovare: Industria de procesare a oualor va transforma cojile de ou intrun produs util. Compania spaniola colecteaza cojile de oua din industria de prelucrare a oualor si introduce in circuitul industrial ca produs, elemente ce pareau a fi deseuri.
Specificatia tehnica: Cojile albe de oua, uscate si centrifugate, neamestecate cu alte materiale, sunt separate si depozitate. Cantitatea de productie din coaje de ou organic este continua si fara produse chimice sau toxice. Cantitatea aproximativa este intre 500 si 00 tone per an, cu optiunea de a creste progresiv cantitativ cantitatea preluata din industria de procesare a oualor.

Se cauta un partener care proceseaza industrial oua organice. Compania spaniola va transporta si transforma cojile de oua colectate. Partenerul le va usca si centrifuga si va garanta sa nu ramana resturi de alte materiale, apoi va stoca cojile de oua curate in conditii adecvate

Colaborarea se va desfasura pe baza unui contract de servicii.