News CCI Brasov

Cairo InterLeather Fair

(0 voturi)
Cairo InterLeather Fair

Vă informăm despre oportunitatea participării,gratuit, la târgul specializat din domeniul pielăriei organizat în Egipt. 

Cairo InterLeather Fair, se va desfășura în perioada 02 - 05.03.2017 la International Conventions and Exhibitions Center, Cairo, Egypt.

Acest târg este un eveniment internațional menit să faciliteze, atât companiilor egiptene cât și celor strâine, identificarea de noi parteneri de afaceri, lărgirea piețelor de desfacere, dezvoltarea activității de producție și import-export, prezentarea de noi produse și servicii în domeniu pielăriei cât și din arii conexe.

Cei interesați sunt invitați să completeze formularul de cerere și să-l trimită direct la următoarea adresă de e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , cu CC la Biroul Economic si Comercial al Ambasadei R.A. Egipt la Bucuresti

În cazul in care, în functie de profilul prezentat, compania Dumneavoastra va fi selectata, veti primi o invitatie personalizata ce include in mod gratuit cazarea pentru perioada 02-05.03.2017 la un hotel de 5 stele din Cairo, biletul de avion gratuit si transportul intern in Egipt.


Relații și sprijin Biroul Economic si Comercial al Ambasadei R.A. Egipt la Bucuresti