News CCI Brasov

Eveniment de Matchmaking organizat de Hannover Messe

(0 voturi)
Eveniment de Matchmaking organizat de Hannover Messe

Va informăm despre oportunitatea participării la un eveniment internațional B2fair matchmaking în Germania.

Cea de- a 13-a ediție a evenimentului internațional B2fair matchmaking va avea loc la HANNOVER MESSE în perioada 24-28 aprilie 2017. Peste 23.000 de întâlniri de afaceri, printre mai mult de 3.000 de companii au fost organizate în cadrul acestui eveniment de matchmaking din anul 2005. Ca eveniment oficial al Deutsche Messe în cadrul "Global Business & Markets", evenimentul va acoperi matchmaking în toate sectoarele HANNOVER MESSE.

Evenimentul a B2fair matchmaking pe scurt:  noi clienti / contracte, datorită întâlniri de afaceri calificate;    întâlniri individuale de afaceri intensive într-o atmosferă exclusivistă;    un salon de matchmaking situat în centrul târgului;    o rețea de partener internațional larg asistarea companiilor inainte de eveniment;    asistență profesională garantată la fața locului și în timpul post-faza a emisiunii.

NOUTATE: În acest an o colaborare specială a fost stabilită cu inițiativa "Young Tech Enterprises" de HANNOVER MESSE, în scopul de a evidenția participarea inovatoare start-up-uri în caz de matchmaking.

Participarea la evenimentul de  Matchmaking este gratuit pentru companiile care înregistrează până la 24 februarie 2017.

Pentru a menține calitatea evenimentului, se va aplica o sancțiune sub forma unei amenzi de 150 de euro ,  în cazul în care compania  anulează participarea sa, după confirmare.

După 24 Februarie taxele de participare vor fi după cum urmează.

Expozanți: EUR 95.00 / Utilizatori EUR 100,00

Pentru a înregistra pentru B2fair Matchmaking Event International, vă rugăm să vă invităm să faceți clic aici.

Evenimentul a B2fair este organizat cu ajutorul de promovare a rețelei de sprijin de afaceri al Comisiei Europene - Rețeaua întreprinderilor europene și a multor altor organizații profesionale de sprijinire a afacerilor.

Relații și sprijin la : Oficiul central B2fair

Enterprise Europe Network - Luxemburg
Camera de Comerț
L-2981 Luxemburg
Mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. T: (+352) 42 39 39-370 F: (+352) 43 83 26
www.b2fair.com/hannovermesse2017 

www.een-matchmaking.com/hannovermesse2017