News CCI Brasov

Startup Europe Week Brasov 2017 : "Afacerile brașovene - între incubare și internaționalizare. Finanțare și piața"

(0 voturi)
Startup Europe Week Brasov 2017 : "Afacerile brașovene - între incubare și internaționalizare. Finanțare și piața"

Startup Europe Week [#SEW17] este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor aflate la început prin organizarea simultană a unor evenimente dedicate lor în peste 280 orașe, în zeci de țări.

Evenimentul aduce la aceeasi masa antreprenori, comunitatea, administratia, mass-media pentru a gasi împreună solutii de dezvoltare regionala și de a discuta o viziune comuna în direcția dezvoltării antreprenoriatului - motorul în orice economie. Anul trecut, compania brașoveană Alchemy Consulting & Training impreuna cu Camera de Comert si Industrie Brasov-Centrul Enterprise Euroope Network au organizat prima ediția din Brasov, iar în acest an isi propune sa aducă din nou plus valoare mediului de afaceri.

Alchemy Consulting & Training impreuna cu Camera de Comert si Industrie Brasov-Centrul Enterprise Euroope Network (partener tradițional si organizator), va invita in data de 6 februarie 2017 la deschiderea oficiala a evenimentului, intre orele 17.00 - 20.00.

Actiunile Startup Europe Week Brasov 2017 se vor desfasura pe durata a 4 zile, in perioada 6-9 februarie, urmand ca în fiecare zi, sa aiba loc loc workshopuri pe teme de interes pentru brașoveni, la sediul Alchemy Hub, dar și la un alt spațiu de coworking din Brasov, partener foarte bun, Hub1317. Cele doua hub-uri si-au dat mâna pentru a susține Start-up-urile brașovene, așa cum este firesc.

AGENDA celor 4 zile arata astfel:
Ziua 1 - Camera de Comert si Industrie Brasov (str. M Kogalniceanu 18-20) 17.00 - 20.00
- introducere
- prezentare SEW: Sorin Peligrad, Founder Alchemy Hub
- “Afacerile brașovene și viziunea de dezvoltare a mediului de afaceri local”. Micu Bogdan, antreprenor brasovean
- prezentare soluții de internaționalizare afaceri - Enterprise Europe Network: Sorina Blejan manager EEN Brasov
- business networking
Ziua 2 - Alchemy Hub (str Rosiorilor, nr 4) 17,00 - 19,00
- introducere
- prezentare SEW
- “Incubarea afacerilor și finanțarea lor”: Sorin Peligrad si un consutant in fonduri europene
- business networking
Ziua 3 - Hub1317 (str 13 Decembrie, nr 17) 17,00 - 19,00
- introducere
- prezentare SEW
- “Crowdfunding pentru afacerile brașovene”: Mihai Citiriga, Founder HUB 1317 - platfomra crowdfunding sprijina.ro si un specialist in startup-uri brasovene
- business networking
Ziua 4 - Alchemy Hub (str Rosiorilor, nr 4) 17,00 - 19,00
- introducere
- prezentare SEW
- “Solutii moderne de incubare a afacerilor in Romania si in lume, diferenta dintre succes și eșec“:Sorin Peligrad, Founder Alchemy Hub
- business networking
NU SE PERCEPE TAXA DE PARTICIPARE !
Pentru sesiunile de business networking va sugeram sa aveti carti de vizita pregatite pentru a gasi rapid contacte pentru afacerea dvs.
Înscrieri la acest formular: http://tinyurl.com/hguwxh5 si la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .
Detalii: 0730830760 – Alchemy Hub Team
Parteneri: JCI Brasov
Parteneri media: Impact Events, Iubim Brasovul