News CCI Brasov

Forum de afaceri bilateral România-Pakistan

(0 voturi)
Forum de afaceri bilateral România-Pakistan

Forumul afaceri bilateral România-Pakistan - un instrument util pentru companiile româneşti! 

Camera de Comerţ şi Industrie a României are plăcerea de a vă informa că în aprilie – mai 2017, intenționează să organizeze un Forum de afaceri România – Pakistan, care se va desfăşura la București.

Forumul de afaceri îşi propune să fie un instrument util pentru companiile româneşti care doresc să-şi extindă activităţile în Pakistan, fiind una din piețele extracomunitare cu o strategie bine definită de dezvoltare multi-sectorială pe termen lung.
Considerăm că evenimentul reprezintă o oportunitate importantă pentru comunitatea de afaceri din România, atât din perspectiva relaţiilor tradiţionale dintre cele două ţări cât şi a imaginii foarte bune pe care firmele româneşti o au în mediul de afaceri pakistanez.

Dorim să vă informăm, de asemenea, că acest eveniment se va organiza numai în situaţia în care există companii româneşti interesate.

De aceea, vă rugam să aveţi amabilitatea de a ne confirma interesul dvs. de afaceri pe această piață, urmând ca în funcţie de numărul total de companii care îşi vor exprima opţiunea favorabilă, să revenim cu invitaţia şi informaţii concrete.

Așadar, invităm companiile interesate să se înscrie, completând în întregime formularul până la data de 17 Martie a.c.

Responsabil înscrieri şi informaţii suplimentare: Răzvan Pârvulescu, Consilier, Biroul Relaţii Bilaterale, Departamentul Relații Externe al CCIR, tel.: +40374 474 382, sau email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .