News CCI Brasov

Întâlnire business to business cu firme din Republica Moldova la Ploiești

(0 voturi)
Întâlnire business to business cu firme din Republica Moldova la Ploiești

Vă informăm despre oportunitatea participării la o întâlnire business to business cu firme din Republica Moldova  la Ploiești. 

Camera de Comerț și Industrie Prahova împreună cu Camer ade Comerț și Industruie aRepublicii Moldova organizează un eveniment de business în data de 16 FEBRUARIE 2017.

Acțiunea se desfășoara la sediul CCI Prahova, Ploiești, Str.CUZA VODA ,nr.8 , Sala EUROPA sub forma unui FORUM și va cuprinde: - o masa rotunda unde specialiștii din Republica Moldova de la Ministerul Dezvoltarii Regionale și Constructiilor, Agenției Achizitiilor Publice și Agentiei de Cooperare Internațională a Germaniei vor prezenta legislația și conditiile de organizare a licitaţiilor; - o întâlnire Business to Business (B2B) între reprezentantii celor 9 firme moldovenesti participante și firme romanesti interesate și vizite la cateva firme reprezentative în domeniu.

Participarea este gratuita.

Confirmarea participării se face  prin e-mail ( Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ) până la data de 10.02.2017 prin transmiterea Fișei de inscriere  completata, indicand companiile din Republica Moldova cu care doriți să vă întâlniți.

Pentru clarificari sau informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la telefon 0742226193, 0740003833 sau prin email la: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .