News CCI Brasov

Forumul ,, Cairo Summit of Belt & Road Industrial an Commercial Aliance”

(0 voturi)
Forumul ,, Cairo Summit of Belt & Road Industrial an Commercial Aliance”

,, Cairo Summit of Belt & Road Industrial an Commercial Aliance”, un for de discuție între companiile și asociațiile de reprezentare a mediului de afaceri din statele interesate de Centura Economică a Drumului Mătăsii și Drumul Maritim al Mătăsii în secolul 21. 

În perioada 01 – 03 aprilie 2017, va avea loc la Cairo, Egipt – Forumul ,, Cairo Summit of Belt & Road Industrial an Commercial Aliance”, eveniment organizat de The Belt & Road Industrial and Commercial Alliance în cooperare cu Federația Chineza pentru Economie Industrială și Asociația Oamenilor de Afaceri din Egipt.

Delegația CCI a României este invitată să participe cu oameni de afaceri din domeniile: bancar, transporturi, logistică, infrastructură, construcții și turism, în cadrul forumului fiind organizate întâlniri B2B.

Cei interesați vor transmite răspunsul până cel tarziu 15 martie 2017.

Detalii suplimentare la CCIR,  dl. Petru Saca, Șef Birou Organizații Internaționale, tel. 0374474359, mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Invitația adresată companiilor poate fi vizualizată aici.

Agenda evenimentului poate fi consultată aici.