News CCI Brasov

Oportunități de afaceri prin rețeaua EEN

(0 voturi)
Oportunități de afaceri prin rețeaua EEN

Vă prezentăm oportunitățile de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network pentru perioada ianuarie-februarie 2017. 

1. BRDE20161129001 Agentie germana care recruteaza personal pentru piata de munca din Germania cauta parteneri in Eropa pentru colaborarea pe baza unui contract de service. Domeniul Servicii si Retail
Tara: Germania
Tip: Cerere
Descriere: O companie germana este specializata in recrutarea de personal si ofera servicii de consultanta in domeniul recrutarii de personal.
Din cauza lipsei de personal cu înaltă calificare în Germania, compania recrutează forță de muncă pentru clienții săi din domeniul curateniei in casa, al asistenței medicale (in special asistente medicale, ingrijitorii, medici), precum și alte sectoare, cum ar fi inginerie și de fabricație, IT, constructii, logistica (șoferii de camioane).Compania poate oferi consultanta agentiilor de recrutare straine care isi cauta clienti in Germania, totodata poate recruta personal din Germania pentru companii din strainatate.
Compania germana cauta agentii de recrutare care au contact cu personal calificat ce doresc sa lucreze in Germania.
Avantaje si inovare: Agentia poate oferi locuri de munca atractive in Germania aplicantilor straini. Firma cunoaste foarte bine piata germana de recrutarea personalului, are personal angajat de inalta calificare ce au cunostinte privind legislatia muncii.

Specificatia tehnica: Potentialul partener ar trebui sa aiba experienta in recrutarea de personal pentru domeniile: curatenia casei, ingrijire medicala dar si alte domenii de genul proiectare inginerie, productie, IT, constructii, logistica. Partenerul ar trebui sa aiba o baza de date cu personal calificat.
Tip de partener cautat:
- Agentii de recrutare care doreste sa plaseze personal in Germania (sector: curatenie locuinte, ingrijitori medicali – in special asistente medicale, infirmiere, medici, sectorul proiectare inginerie, poductie, IT, constructii, logistica, soferi de camioane.
- Ideal ar fi ca partenerii sa fie deja angajati in reteaua de recrutare internationala.
- Se ofera un contract de service.

2 BRDE20161222001 Companie germana cauta companii de transport in Europa, pentru subcontractarea serviciilor. Domeniul Servicii
Tara: Germania
Tip: Cerere
Descriere: Compania germana efectueaza transport cu camioane, pe calea ferata, si transport maritim in Europa si are o experienta de peste 30 de ani in domeniu, cu facilitati in Rusia, Polonia, Belarus si Kazahstan. Dispune de o flota de peste 300 vehicole care circula prin Germania si E.uropa si ofera clientilor sai servicii de inalta calitate prin filialele sale locale. Firma poate planifica si proiecte mari de logistica conform dorintelor specifice ale clientilor sai. Pentru dezvoltarea sa, compania cauta companii din Europa carora sa le subcontracteze activitati de transport, pe baza unei colaborari mutuale pe termen lung.
Avantaje si inovatii:
-experienta in domeniul logisticii
- afacere de familie
-flexibilitate la ceintele clientilor
-o retea de afaceri extinsa
-partener de incredere
Specificatie tehnica: Zona de operare: Europa. Posibilitate de transport a produselor refrigerate, pe sosea, pe mare sau pe calea ferata.

Tipul si rolul partenerului cautat: companii de transport care au capacitati libere sa lucreze ca subcontractor.
Activitatea partenerului: companie de transport care poate efectua transportul cu camioane, naval si pe cai ferate, sa aiba experienta si prestigiu in domeniul logisticii.

3.BRES20151029002 Companie spaniola specializata in vanzarea de tigle si alte materiale de construcții este în căutarea de companii de producție care doresc să distribuie materialele lor de construcții. Domeniul Productie si Distributie
Tara: Spania
Tip: Cerere
Descriere: Companie spaniola cu sediul in Insulele Baleare, cu o istorie de aproape 100 ani in domeniul constructiilor, initial ca producator apoi distribuitor de materiale de constructii. In Mallorca detine un spatiu strategic de 49.000 mp din care 9.000 mp acoperiti. Scopul principal este de a obtine din contracte de distributie si comerciale cu materiale pentru constructii, pentru a oferi clientilor cele mai bune servicii, celor care doresc sa-si dezvolte pietele in strainatate.
Produsele vor fi vandute en gros si in depozitele de materiale de constructie.
Avantaje si inovare: Compania are experienta in vanzare si distributie dar are si o retea vasta de clienti in zona. Are certificare standard Standard AENOR UNE EN 1304:2014 (țigle din argilă și accesorii- Definiții produse și specificații) Certificat CE EN 1304:2005 (Tigle din argila si accesorii). Firma are un spatiu de 49.000 mp din care 9.000 mp sunt acoperiti.
Specificatie tehnica: Partenerul ar trebui sa fie producator a diferite tipuri de materiale de constructie, de genul: acoperiș plat, construcții, hidroizolatii, materiale de tavan, beton și toate materialele de construcții.
Partenerul ar dori sa-I fie distribuite produsele pe piata spaniola. Clientul este interesat intro colaborare pe termen lung cu parteneri care-si ofera serviciile de distributie.
Tip de parteneriat dezvoltat pe baza unui contract de distributie.

4. BRNL20161207001 Reprezentant olandez de vânzări oferă un contract de agenție comercială pentru companiile care operează într-un mediu tehnic. Domeniul distributie

Tara: Olanda
Tip: Cerere
Descriere: Companie olandeza activeaza ca reprezentant/agent pentru producatorii de materiale tehnice, de genul, lifturi, macarale telescopice, excavatoare si accesorii pentru aceste produse. Are o experienta de peste 20 de ani experiență în macarale și transport pe verticală această afacere are o pozitie sigura pe piața B2B din Benelux o retea extinsa de clienti.
Compania poate sustine clientii sa viziteze compani in ideea de a stabili bune relatii de cooperare, cu potentialii utilizatori finali, compania se poate ocupa de vânzări și servicii după vânzare pentru un client si sa sprijine un clientul cu dezvoltarea unui site web, adresa de contact și demonstrații.

Compania se ofera sa fie agent comercial in Olanda pentru companiile care activeaza in mediul tehnic, pe baza unui contract de agent.

Avantaje si inovare:Firma olandeza poate oferi urmatoarele avantaje:
- Experienta de peste 20 de ani in domeniu
- Proprietarul acestei afaceri a ocupat pozitia de manager de vanzari la diferite multinationale tehnice si comerciale

Specificatii tehnice: Potentialul partener activeaza in domeniul producerii de echipamente tehnice pentru piata B2B si sa aiba cunostinte si experienta in domeniul , lifturilor, macaralelor telescopice, excavatoare si accesorii pentru aceste produse.
Compania caută produse verificate, cu un avantaj clar și măsurabile, valoare adăugată ridicată, economisirea de energie și costuri competitive. Pentru a asigura calitatea, toate produsele trebuie să se conformeze standardelor relevante.
Tipul de partener cautat:
- Companii care activeaza in domeniul tehnic
- Companii care cauta un agent reprezentant de vanzari pentru distributie a produselor in Olanda, pe baza unui contract de agent comercial.


5. BRNL20161125002 Companie olandeza de vanzare si distributie cauta furnizori de produse pentru îngrijirea sănătății spre a fi vandute si distribuite in Europa. Domeniul Ingrijirea sanatatii

Tara: Olanda
Tip: Cerere
Descriere: Firma olandeza are o experienta in activitatea internationala cu firme multinationale cu sediul in SUA si are o retea internationala vasta in domeniul de îngrijire a rănilor, igiena si dezinfectie precum si ortopedie. De la înființare compania olandeză a obținut mai multe contracte exclusive de a conduce comercializarea de produse într-o varietate de piețe de asistență medicală din Europa.
Partenerii ar trebui sa fie furnizori sau producatori de produse pentru sanatate care intentioneaza sa-si vanda produsele prin agenti comerciali in Europa si Benelux.
Specificatii tehnice: Produsele de ingrijire a sanatatii, igiena si dezinfectie precum si ortopedie.
Cooperarea se va baza pe contract de agent comercial sau distributie.


6. BRDE20161227001 Companie germana de vanzare cu amanuntul, cauta producatori de garduri modulare din beton realizate în Polonia, Republica Cehă, Slovacia sau România, în baza unui contact de productie.

Tara: Germania
Tip: Cerere
Descriere: Companie germana cu experienta in vanzarea cu amanuntul a diferitelor produse din domeniul constructiilor industriale si accesorii de gradina. Firma este pe piata de peste 12 ani si vinde cu succes in intreaga Europa. Pentru a-si extinde gama de produse, firma cauta garduri modulare din beton, respectiv producatori de astfel de produse, de inalta calitate. Produsele trebuie sa intruneasca standardele germane.
Avantaje si inovare:
- Experienta in domeniul constructiilor si accesoriilor de gradina
- Peste 12 ani in vanzarea cu amanuntul
- Prezentarea produselor la clienti
- Flexibilitate la cerintele clientilor
Specificatii tehnice:
- Experienta indelungata in prvinta productiei de betoane pentru garduri modularesi alte componente din beton
- Modulele nu trebuie executate doar la comanda
- O mare varietate de mostre din diferite produse
- Produsele sa intruneasca standardele solicitate in Germania
- Abilitate de a livra in timp scurt

Tipul partenerului cautat: producator de beton modular pentru garduri sa intre in colaborare pe baza unui contract de productie.


7. BRPL20151209001 Companie poloneza cauta furnizori de ingrediente organice. Domeniul Agroalimentar

Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere: O companie de familie poloneză activează pe piața produselor alimentare ca un producător de mâncăruri ecologice și vegetariene-vegan, gata preparate și distribuitor de produse alimentare ecologice, cu experienta de peste 20 de ani pe piata de profil. Firma detine doua fabrici de productie in voievodatul West-Pomeranian si au certificare eco ce garanteaza calitatea a peste 100 de produse.
Se cauta furnizori de ingrediente organice, sanatoase pentru productie si produse alimentare pentru distributie ulterioara si de aceea sunt interesati in furnizarea de produse de genul: faina, indulcitori naturali, cereale, seminte, nuci, fructe uscate, condimente etc.

Compania cauta producatori directi pentru a incepe un parteneriat pe termen lung pe baza unui contract de servicii de distributie.
Specificatia tehnica: Furnizori care doresc sa inceapa o colaborare trebuie sa fie producatori directi de alimente organice. Compania este interesata de furnizori mici, pe baza unor comenzi ritmice, in functie de produs.

Tipul si rolul partenerului: Activitate in industria alimentara si sa colaboreze pe baza unui contract de productie. Partenerul va furniza companiei poloneze ingredientele utilizate în procesul de producție.
Colaborarea va fi pe baza unui contract de distributie/ de productie

8. BRNL20161201001 Un IMM olandez cauta fabrica de cherestea pentru taierea lemnului de esenta tare. Domeniu Materiale

Tara: Olanda
Tip: Cerere
Descriere: Compania germana are originea si partenerii in Surinam. 94% din Surinam este acoperit cu paduri. In calitate de intermediar si purtator de cuvant a concesionarilor de paduri, aceasta companie importa busteni din lemn de esenta tare ca Ipe, Jatoba si Louro Gamela in UE. Firma poate importa o gama larga de lemn de esenta tare, peste 100 de specii potential comerciale din Durinam, Brazilia si Guyana. Lemnul de esenta tare din aceste zone are reputatia puternica pentru durabilitatea lor naturala si frumusete de lunga durata. Compania importa lemn doar de la cei cu responsabilitate in administrarea padurilor.

Firma cauta 0 companie care taie lemn, din Estul Europei, care poate sa taie lemnul de esenta tare tropical pentru productia de pardoseli, profile de ferestre, terase si alte produse de constructii de inalta calitate, din lemn, pe baza unui contract de service.
Specificatie tehnica: Compania sa poata executa taieri de lemn din esenta tare din America de Sud si sa poata executa produse de calitate premium ca: terase, profile pentru ferestre si altele pentru sectorul constructii. Se asteapta la o inalta valorificare a bustenilor.
Parteneriatul va fi pe baza unui contract de service.

9. BRSE20170103001 Companie suedeza cauta producatori de piese din lemn pentru diferite tipuri de perii si maturi

Tara: Suedia
Tip: Cerere
Descriere: Companie suedeza cu peste 70 de ani experienta in confectionarea diferitelor tipuri de perii si maturi, a carei clienti sunt companiile industriale, periile si maturile sunt de dimensiuni mari sau mici, pentru masini si pentru cilindrii dar si maturi clasice. Partea din lemn a acestor produse erau prelucrate de un furnizor care nu mai poate livra aceste parti din lemn si de aceea compania suedeza are urgent nevoie de un furnizor nou care sa poata furniza pe baza unui contract de productie. Partenerul ar trebui sa aiba experienta in productia betelor din lemn si a capatului de perii si maturi, sa poata livra aprox 5-10.000 bucati per model per an, la un pret competitiv.

Specificatia tehnica: Lungimea batului si capetelor variaza de la sub 20 cm la 1000 cm. Materialul trebuie să fie din lemn de fag pentru toate produsele. Retineti ca firma suedeza doreste doar partea din lemn.
Colaborarea se va efectua pe baza u nui contract de productie.

10. BRDK20170109001 Designer danez cauta producatori de lampi din lemn. Domeniul Servicii si retail

Tara: Danemarca
Tip: Cerere
Descriere: Tanar designer danez ofera o gama larga de produse: scaune, sisteme de depozitare, tăvi, suporturi pentru plante (ghivece) și, în sfârșit, o lampă pentru care se ofera un contract de productie. Isi vinde colectia online, le ofera prin retaileri si le prezinta la marile targuri si expozitii din Danemarca.

Lampa in forma de furnir de mesteacan in forma de cub are panouri laterale detașabile / înlocuibil făcute din acrilic și / sau litere și numere care pot fi amestecate și se pot aranja de către client, colorat, formând o varietate de combinații de culori și litere.
Lampa va fi decupata cu laser sau CNC și pentru inceput vor fi loturi mici. În mod ideal, partenerul nu oferă doar serviciul de tăiere, dar sa si poata asambla lămpi, cu bec, priza si cablu.

Specificatia tehnica :
1.Materialele utilizate:
Furnir sau lemn de mesteacan: cubul, panoul baza și panourile laterale cu numere și litere pe ele.
Colorate sau radiant acrilic: panouri laterale fără desen; panoul superior este acrilic transparent.

2.Marime:
Cubul-20.6 cm x 20,6 cm
Panouri laterale- 17 cm x 17 cm

3. Tehnlogia de taiere va fi cu laser sau CNC (cubul)

4.Prima comanda va fi in jur de 100 buc.

Pertenerul ar trebui sa poata sa si asambleze lampa incat sa poata fi livrata direct la client si sa aiba in dotare utilaje de taiere cu laser/CNC.
Colaborarea se va face pe baza unui contract de productie.

Informații suplimentare la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.