News CCI Brasov

Misiune economică în Maroc

(0 voturi)
Misiune economică în Maroc

Vă informăm despre oportunitatea participării la misiunea economică în Maroc. 

Apreciind că în etapa actuală unul dintre obiectivele principale ale economiei României este internaționalizarea afacerilor firmelor și având în vedere rolul sistemului cameral în acest proces, în perioada 18-23 aprilie  a.c,  Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) organizează o misiune economică în Maroc, prima acțiune din Programul de misiuni economice  pe anul 2017 .

Prin aceasta misiune economică, CCIB și-a propus să vină în sprijinul mediului de afaceri; participanții  vor avea posibilitatea de a întâlni potențiali parteneri din regiune, precum și de a identifica noi oportunități de afaceri.

Program de misiuni economice este  organizat împreună cu o firmă membră a CCIB cu o bogată activitate în domeniul organizării participării la misiuni economice și târguri internaționale în străinătate.

 Informații suplimentare la CCIB, dl.Toader Mircea, telefon 021/3190105 e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.