News CCI Brasov

Manifestari expoziționale organizate în Egipt

(0 voturi)
Manifestari expoziționale organizate în Egipt

Vă informam despre oportunitatea participării la 2 manifestări expoziționale organizate în Egipt. 

1. EgyMedica, Editia a-17-a.

Evenimentul va fi organizat în perioada 04 - 06 May 2017 in Cairo, Egipt, la International Convention Center), scopul acestuia fiind de a crea conditii favorabile pentru intreprinzatorii locali si internationali, pentru entitati si organizatii comerciale, in vederea gasirii de noi parteneri comerciali, pentru a facilita largirea pietelor de desfacere, dezvoltarea productiei, afacerilor si activitatilor de import – export si de asemenea, de a prezenta noi produse.

Printre domeniile abordate de EgyMedica, putem mentiona: toate tipurile de echipamente medicale si consumabile pentru clinici, spitale, laboratoare, centre de radiologie, centre stomatologice, centre optice; Produse de recuperare medicala, servicii specific pentru spitale, industrie farmaceutice.

2. Egy Home Tex, Editia a-3-a, eveniment ce va avea loc in perioada 6-9 April 2017, la Cairo International Fair Ground, Egipt.

Scopul acestui eveniment este de a prezenta ultimele trend-uri si tendinte in domeniu, punand fata in fata 200 branduri de top cu cei 12,000 de cumparatori din zona Orientului Mijlociu si a Africii de Nord, precum si din intreaga lume.

EGY HOME TEX este, in mod indiscutabil, un eveniment de referinta pentru toate brand-urile ce doresc sa isi sporeasca si sa isi consolideze prezenta pe pietele lumii, sa isi identifice noi parteneri de afaceri si sa beneficieze de oportunitatile aparute pe piata internationala.

Organizatorii oferă celor ce se califica pentru programul “International Visitors Program”, urmatoarele facilitati: cazare gratuita pentru 3 nopti la un hotel de 4/5 stele din Cairo, transport international si intern, asistenta pe toata perioada deplasarii.

Informații suplimentare la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. cu CC la Biroul Economic si Comercial al Ambasadei R.A. Egipt la Bucuresti.

In caz ca vor fi selectati, companiile urmeaza sa fie informate cum pot intra in posesia pachetului gratuit pentru vizitatori.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati site-ul evenimentului: www.egymedica.com 

Relații suplimentar eși sprijin la Biroul Economic si Comercial al Ambasadei R.A. Egipt la Bucuresti - Minister Plenipotentiary for Economics & Commercial Affairs,  Abdelrahman A. Raouf

Address: 44-48 Mihai Eminescu Street, floor 1, apt. 4, 2- Bucharest, Romania

Tel.: 021 211.39.47/021.211.23.52

Fax: 021 210.04.05

E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.