News CCI Brasov

Consultare CCIJ-Consultare națională privind Acordul Economic și Comercial Cuprinzător dintre Uniunea Europeană și Canada (CETA)

(0 voturi)
Consultare CCIJ-Consultare națională privind Acordul Economic și Comercial Cuprinzător dintre Uniunea Europeană și Canada (CETA)

Aflați despre rolul Acordului Economic și Comercial Cuprinzător dintre Uniunea Europeană și Canada în intensificarea relațiilor comerciale dintre România și Canada. 

Cu ocazia ratificării Acordului Economic și Comercial Cuprinzător dintre Uniunea Europeană și Canada (CETA) de către Parlamentul European în data de 15 februarie, Camera de Comerț și Industrie a României împreună cu Ambasada Canadei în România au emis un comunicat de presă comun privind rolul CETA în intensificarea relațiilor comerciale dintre România și Canada. Informații, suplimentare la următorul link: https://goo.gl/vMV3AA

Recunoscând importanţa acestui tratat şi beneficiile clare care reies din implementarea CETA, consider că este necesar ca mediul de afaceri românesc să fie consultat şi cât mai bine informat cu privire la perspectivele de valorificare a potențialului de cooperare transatlantic.

În acest sens, CCIR organizează o consultare naţională. Rezultatele urmează a fi prezentate în cadrul unui conferinţe, care va avea loc anul acesta, în prezenţa unor experţi români şi canadieni.

Vă invităm să completetați chestionarul online (click aici).

Persoana de contact din cadrul CCIR este domnul Petru Saca, Şeful Biroului Organizaţii Europene şi Internaţionale, Direcţia Relaţii Externe, tel: 0374 474 359, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .