News CCI Brasov

Misiune economică italiană la Brașov

(0 voturi)
Misiune economică italiană la Brașov

Participați GRATUIT la întâlnirea cu delegația din Italia și identificați noi oportunități de afaceri! 

Miercuri, 8 martie 2017 ora 11,00, la sediul CCI Brasov , Sala de Conferințe, se va desfășura întâlnirea cu delegația Italiană - firme membre ale Confederației Artizanale și a Micilor Întreprinderi a provinciei Ancona.

Scopul acestei întâlniri este identificarea de noi oportunități de afaceri, realizarea unor schimburi de informații sau a unei colaborari cu companiile italiene prezente.

Vă rugăm să confirmați participarea la eveniment, prin completarea talonului de participare online (click aici).

Lista firmelor italiene participante:

1.G&F Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , www.gfcucine.it , tel.+390717808283, producător mobilier de bucătarii in serie si pe baza de comanda.

2. TENDE TENDENZE Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , www.tendetendenze.it, tel. +39 071894089, producator de perdele, draperii, jaluzele, țesături, tapet, dar si articole pentru exterior: umbrele solare, copertine, mobilier de gradina, etc.

3.CMP INFISSI – Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , www.cmpifissi.it , tel.+39 071 7100171, producător de ferestre in aluminiu, PVC, lemn-aluminiu, porți PVC, structuri metalice (scări de interior si balustrade), grilaje metalice, garduri, etc

4. MARCHETTI Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , www.marchettiilluminazione.com , tel. +39 071 2868666, producător corpuri de iluminat.

5. BABINI OFFICE – Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , www.babini.com , tel. + 39 071 730311, producător mobilier de birou, pereți despărțitori si mobilier de recepție; cauta reprezentant/distribuitor in România

6. PALOMBARANI – Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , www.palombarani.it , tel. + 39 071 73 13 73, producător mobila pentru apartamente, birouri, spatii comerciale, HORECA.

7. MARTINI FALEGNAMERIA- Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , www.falegnameriamartini.com, tel. +39 071 688562,producător de uși, ferestre.

8. BRAVE SERVICE - Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , www.braveservice.it , construcții imobiliare, tip module.

9. BEEN GREEN – Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , www.beengreen.it , tel. +39 07166203, producător de containere pentru deșeuri menajere, pentru tonere si baterii uzate, deseuri farmaceutice, containere „ECO DOG”, containere ecologice.