News CCI Brasov

Oportunități de afaceri internaționale

(0 voturi)
Oportunități de afaceri internaționale

Arabia Saudită: interes în dezvoltarea unei colaborări cu firme românești din domeniul electro-tehnic/petrolier; identificarea unui furnizor de pui biologici/eco congelați, cu greutate până în 1000 gr per bucată. 

1. Busaili Electrical Mechanical Works. Co. – Regatul Arabia Saudita, este interesată în diversificarea partenerilor pentru acoperirea lucrărilor contractate în plan local cu autoritățile sau companiile naționale saudite (Saudi Aramco, Saudi National Electrical Company, Saudi Ports etc.).
Compania Busaili Electrical Mechanical Works a fost înființată în 1961 și activează în diferite domenii cum ar fi electro-tehnic, tratarea apei, maintenanță, închidere/repornire rafinării, surse neconvenționale de producție a energiei electrice.
Mai multe informații despre profilul companiei, proiectele în care este angrenată și intențiile de viitor ale acesteia pot fi găsite pe www.albusaili.com

Al Busaili Co. este interesată în identificarea unor firme românești care să aibă experiență în următoarele domenii:
- Oil & Gas Turnarounds & Shutdowns Plants Maintenance planned & Emergency shutdowns;
- Equipment Installation, Maintain, Repairs and Fabrication;
- Electrical & Instrumentation;
- Construction of Project & its Management Services;
- Solar & Renewable Energy;
- Nuclear Energy.
Prioritare pentru companie, sunt primele patru domenii, în condițiile în care începând cu data de 28.02.2017, compania va demara cu Saudi Aramco, unul dintre cei mai mari extractori de petrol din lume, o serie de negocieri pentru preluarea unui contract de maintenanță, oprire/repornire rafinării.

În eventualitatea în care există interes din partea companiilor românești care se încadrează pe profilul de activitate al companiei, se pot demara discuții cu vice-președintele companiei folosindu-se următoarele posibilități de contact:
tel nr.: 00966 11 4755512
fax nr.: 00966 11 4755514
mobil: 00966 50 5132563
e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

2. TAMIMI Markets Co. LTD. deține unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din Arabia Saudită cu puncte de lucru în Kuweit și Emiratele Arabe Unite.

Compania menționată este interesată în identificarea unui furnizor de pui biologici/eco congelați, cu greutate până în 1000 gr per bucată. Într-o primă etapă se dorește achiziționarea unui container de 20 de picioare.
Compania solicită certificarea produselor biologice și efectuarea de către producătorul român a măsurilor de autorizare de import de carne de pui pe teritoriul Arabiei Saudite, prin intermediul autorității locale Saudi Food and Drug Authority, cu sprijinul beneficiarului.
Mai multe informații despre profilul companiei, proiectele în care este angrenată și intențiile de viitor ale acesteia pot fi găsite pe www.tamimimarkets.com.

În eventualitatea în care există interes din partea companiilor românești care se încadrează pe profilul de activitate al firmei saudite, se pot demara discuții cu Area Operational Manager, dl. Ayham Nasser folosindu-se următoarele posibilități de contact:
tel nr.: 00966 11 4737456 int. 2329
fax nr.: 00966 11 4725218
mobil: 00966 555047304
e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.