News CCI Brasov

Oportunități de afaceri prin rețeaua EEN

(0 voturi)
Oportunități de afaceri prin rețeaua EEN

Vă prezentăm oportunitățile de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network pentru perioada martie-aprilie 2017.

Martie 2017
1. BRES20160524001 Organizatie de producatori de carne din Spania cauta noi folii de ambalare Domeniul Agroalimentar
Tara: Spania
Tip: Cerere
Descriere: Organizatie de producatori de carne din Spania cauta producatori de folii pentru ambalat. Organizatia fondata in anul 2013 reprezinta 54% de entitati cu o cifra de afaceri de 528 milioane euro per an si cu 2.816 joburi directe. Este formata din producatori de carne de porc, pui, vita, companii de comercializare si alte entitati. Pentru a asigura calitate si prospetime produselor in procesul de comercializare e important sa dispui de un ambalaj inovativ, atractiv si prietenos cu mediul care va fi achizitionat de la un potential partener capabil sa furnizeze loturi mari in termen scurt.

Specificatia tehnica: Cu experienta in ambalarea produselor perisabile de inalta calitate. Pelicula folosita pentru ambalarea carnii trebuie sa fie din materiale “plastice” derivate, format din mai multe straturi care sa formeze bariere puternice de oxigen, de apa-vapori cu pungile cu vacuum.
Partenerul trebuie sa aiba experienta in ambalarea produselor perisabile si sa ofere un produs
Se are in vedere un parteneriat pe baza de contract de productie.


2. BRUK20161107001 Companie britanica de imbracaminte cauta sa-si extinda gama de produse si au nevoie de producatori experimentati de imbracaminte sport. Domeniul Textile si Moda
Tara: Marea Britanie
Tip: Cerere
Descriere: Producător btitanic de îmbrăcăminte cu brand, cauta să se extindă în sport și doresc să lucreze cu producătorii de îmbrăcăminte de sport cu experiență, de tricouri, camasi cu maneca lunga, imbracaminte de jogging, bluze cu glugă, jachete si veste. Se doreste o colaborare cu un producator cu care să aibă discuții privind design-ul, de promovare a eficienței si costurilor avand in vedere ultimele tendinte, inovatii si tesaturi.Compania doreste un producator care sa efectueze o gama marede articole specializate pe diferite activitati sportive. La inceput produsele vor fi vandute in Marea Britanie si se va intra pe alte piete in functie de succesul produselor, daca producatorul e capabil si responsabil sa faca aceste produse in conformitate cu cerintele UE in domeniu.
Avantaje si inovare: Compania are experienta considerabila in producerea imbracamintei de lucru, de protectie si uniformele de scoala, poate utiliza relatiile pe care le are sa ofere o gama extinsa de produse.
Firma are o reputatie solida ca producător de echipamente de lucru in Marea Britanie si se poate mobiliza să păstreze încrederea clienților în contextul unui nou brand.
Specificatia tehnica: Se doreste crearea unui brand nou si de aceea se cauta producatori care pot sa mentina calitatea inalta si sa lucreze cu tesaturi inovative dar sa se implice in discutiile privind eficientizarea si costurile produsului final. La inceput comenzile vor fi de cca. 50 bucati din fiecare model si culoare dar aceste cantitati vor creste la comenzile urmatoare.

Colaborarea va avea la baza contract de productie.

3. BRLV20161004001 Producator de alimente din Lituania cauta ambalaje si materie prima. Domeniul Agroalimentar
Tara: Lituania
Tip: Cerere
Descriere: Compania din Lituania si-a dezvoltat noul produs, chipsuri de fasole, in stransa colaborare cu tehnologi in domeniul alimentar de la Uiversitatea de Agricultura din Lituania. Fasolea boabe este o sursa excelenta de proteine si fibre, iar compania spera ca aceasta ar fi o alternativă foarte bună la gustări obișnuite. Produsul este disponibil in 4 gusturi diferite – fara condimente, usor sarate, cu putin usturoi, cu usturoi si oregano si poate fi cumparata deja in micile magazine si pietele de sezon.
Compania cauta producatori de ambalaje si materie prima care sa asigure capacitatea de productie in sezonul de iarna.
Se cauta pentru ambalare saci cu zip, in 3-straturi ( polietilena cu densitate mare Kraft 50/scazuta VMPet 12 / poliester semi- metalizat LDPE40) cu urmatoarele dimensiuni:
- 130mm x 200mm x 64mm
- 110mm x 185mm x 65mm

Solicitarea este de 5.000 buc.

Compania mai cauta si 5.000 kg de boabe de fasole uscata de foarte buna calitate, de culoare preferabil mov/violet. Dar se accepta si alte culori.

Colaborarea va fi pe baza de contract de productie


4.BRTR20151218003 Producator de usi de exterior si de interior din Turcia, cauta furnizori de materie prima Domeniul Materiale
Tara: Turcia
Tip: Cerere
Descriere: Companie din Turcia cauta companii care sunt angajate în producția de materii prime pentru uși. Firma este pe piata din 1992 si ofera diferite module cu care poate realiza multe compozitii functionale. In procesul de productie sunt utilizate doar materiale de inalta calitate. Fronturile sunt realizate din plăci aglomerate, clorura de polivinil tăiate, durabile și accesorii. Toate produsele au certificate de conformitate.
Se cauta un producator responsabil si furnizor de materiale pentru usi, spre a fi folosite in productia proprie. Modalitatile de livrare si transport vor fi discutate dupa primul contact.
Firma din Turcia si-a cladit o puternica reputatie pentru livrarea de seturi de usi complete, in conformitate cu standardele turcesti privind incendiile si acustica. Un avantaj creat de companie este ca are un sistem flexibil de montare a usilor si a ramelor acesteia.
Beneficiarii acestor usi sunt: scoli, hoteluri, constructii guvernamentale, camine studentesti. Aceste cladiri au multe usi, de aceea partenerii ideali sunt cei care au capacitati financiare, de productie si care pot realiza comenzi mari.

Potentialul partener ar trebui sa aiba o experienta de minim 5 ani in domeniul usilor.
Se cauta experienta in echipamentele de montare, componente pentru usi si accesorii pentru acestea.
Parteneriatul va avea la baza contract de productie.


5. BRFR20151217002 Companie de mobila franceză cauta furnizori de mobilier si accesorii pentru locuinte. Domeniul productie

Tara: Franta
Tip: Cerere
Descriere: Companie franceza specializata in producerea si renovarea mobilei vechi, a antichitatilor are un spatiu de 1600 mp si se asteapta sa il dubleze anul viitor. Piata de vanzare este in Franta si Elvetia. Compania doreste sa identifice furnizori de mobilier si accesorii pentru hoteluri, restaurannte, etc. Se cauta mobila din MDF sau HPL, inclusiv scaune, mese si cadre de paturi precum si accesorii inclusiv lampi, rafturi, oglinzi, abajururi, mânerele usilor, perdele, tije pentru perdele, jaluzele interioare, cuiere, perne, covoare spre a fi vandute distribuitorilor sai in sud-estul Frantei.
În general, mobilierul ar trebui să fie de calitate, iar compania se asteapta sa vanda 15-25 de produse pe lună în cadrul unui contract de distribuție. Fabricantul ar trebui să fie capabil de a personaliza elemente de mobilier pentru a se potrivi nevoilor și cererilor clienților. Comenzile se vor face trimestrial in cantitate de cca 60-70 bucati si vor fi vandute in reteaua de distributie a companiei franceze.

Avantaje si inovare: Compania are un birou, spatii de productie si logistica, aprox 1600 mp
Partenerul ar trebui sa fie producator de mobila din lemn masiv, HPL sau MBF sau accesorii la mobila. Colaborarea va fi pe baza unui contract de distributie.

6. BRFR20160415001 Companie franceza cauta furnizori de lemn de foc Domeniul Productie
Tara: Franta
Tip: Cerere
Descriere: Companie franceza din Alpii Francezi, oferă articole din lemn clienților săi și dorește să-și extindă gama de produse cu lemn de foc - brichete de fag. Lemnul trebuie uscat (maxim 20% uminitate) ar trebui să fie ambalate în cutii de un metru cub. Furizorul va organiza transportul in camioane de cca 65 mc.
Compania poate cumpara cca 65 mc per an pe baza unui contract de distributie cu un partener european.
Specificatie tehnica: termene precise de livrare si un control strict al calitatii si sa ofere preturi competitive.
Potentialul partener ar trebui sa fie o firme cu activitate in domeniul prelucrarii lemnului din Europa, care sa ofere lemn pentru foc de inalta calitate si dornic sa incheie un parteneriat pe termen lung cu firma franceza, pe baza unui contract de distributie.