News CCI Brasov

Oportunități de afaceri internaționale

(0 voturi)
Oportunități de afaceri internaționale

Ucraina - cuverturi de pat, produse din lemn de pin; Cehia - producător și distribuitor ecrane

1. Firma: Limited Liability Company "ARKAT",
Persoană de contact: Shyshka Oleksandr
Exportă: Cuverturi de pat dim.: 2,4 X 2,0, 1,5 X 2,1; cuverturi de pat pentru copii
Informații suplimentare la http://arkat.uaprom.net 

2. ROBIN LLC (TM Amberwood Ltd.),
Director – Oleksandr Kadubenko
Exportă: Diferite tipuri de produse din lemn de pin: tivita, grinzi, panouri clare, lamele si elemente laminate pentru ferestre si usi / proaspete, insecticid, (dacă este necesar) cherestea de rasinoase uscata-de cuptor.

Informații suplimentare la www.amberwood.com.ua 


 

CEHIA

Companie cehă-germană joint-venture care produce și distribuie ecrane, furnizor de consultanță tehnică pentru a asigura angajarea optimă a ecranelor prodcție proprie într-o gamă largă de aplicații, de la materiale din fier fabrică de sortare, a materialelor de sortare în industria pietrei și a producției de pietriș cu nisip , pentru ecrane foarte fine pentru industria hârtiei. De asemenea, oferim țesături tehnice și de filtrare concepute special pentru sortarea de materiale în vrac foarte fine și sortarea de materiale plastice. Gama noastră de produse include, de asemenea, foi perforate si metale extinse concepute pentru inginerie și arhitectură, precum și benzile transportoare concepute pentru sticla, produse alimentare, pentru prelucrarea lemnului și industria metalurgică. Nu în ultimul rând, produsele noastre cheie includ filtre gata făcute concepute special pentru separarea componentelor solide și lichide.
Materialele de bază utilizate în procesele de producție noastre sunt diferite tipuri de fire metalice, diferite tipuri de foi de cauciuc si poliuretan. Produsele, în diferite modele și dimensiuni, sunt realizate în Republica Cehă și Germania, precum și în alte țări europene, în societățile noastre joint-venture.
 
 Avem filiale in 14 tari din Europa de Est. Ne-ar dori, de asemenea, să stabilească o filială în România, care s-ar desfășura activități de marketing pe piața românească, cooperează cu potențialii utilizatori, se ocupă cu cererile noastre ale clienților, fie pe cont propriu sau cu produsele noastre de suport tehnic, comanda solicitate de la firma noastra, să asigure transportul acestora din Republica Cehă clienților din România, asigură facturarea și a fluxului de numerar. În funcție de domeniul de aplicare al activităților, depozite locale pentru produsele noastre, sau pentru echipament simplu folosite pentru efectuarea ajustărilor necesare ale dimensiunii desenului sau după cum este necesar de către clienții finali din țara-țintă, s-au dovedit a fi utile în alte țări.

Pentru acest proiect vom cauta un partener care ar stabili o astfel de companie cu noi și de a gestiona toate activitățile sale, inclusiv angajații sale viitoare. Ar trebui să vă fi interesat, putem aranja, de asemenea, participarea la capital minoritar.

Dacă este necesar, putem trimite un proiect de contract privind distribuția exclusivă în România, cu detalii suplimentare privind cooperarea. Suntem gata să negocieze detaliile acestui proiect din punct de vedere economic.

este necesară fluență în limba engleză; cunoasterea limbii cehe sau rusă este un plus.
În numele companiei ES ke, director executiv Ing. Vladimír Herman

Telefon: +420 318 494 123
Fax: +420 318 494 120
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Euro SITEX s.r.o. 
www.eurositex.cz