News CCI Brasov

Au început înscrierile pentru BIFE SIM 2017

(0 voturi)
Au început înscrierile pentru BIFE SIM 2017

Vă informăm că au început înscrierile la  BIFE SIM 2017. Membrii CCI Brașov  beneficiază de tarife preferențiale!

romexpo-reducere-membri

ROMEXPO în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobila din România (APMR) și Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR)  invită agenții economici brașoveni  să participe, în perioada 13 - 17 septembrie 2017, la cea de-a XXVI-a ediție a BIFE - SIM - Târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii

Evenimentul prezintă cele mai noi tendințe din domeniul mobilei, adresându-se companiilor de profil din România și din străinătate, respectiv: producătorilor, importatorilor, distribuitorilor de mobilier și decorațiuni specifice, cât și celor care produc sau comercializează echipamente și accesorii pentru industria lemnului.

Prin organizarea unei noi ediții a BIFE - SIM, Romexpo își propune să creeze cadrul necesar dialogului de business, să sprijine și să promoveze mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

Astfel, prin participarea la BIFE - SIM, cel mai reprezentativ eveniment de profil din Romania, expozantii vor avea ocazia sa intalneasca alti specialisti din domeniu, sa afle noi directii in care isi pot dezvolta afacerea, sa se informeze asupra tendintelor actuale si sa-si prezinte produsele direct publicului interesat. Pe langa prezenta brandurilor internationale de top, evenimentele conexe vor constitui un alt punct de atractie al BIFE - SIM 2017, contribuind astfel la crearea unui mediu propice interactiunii. Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul manifestarii: www.bife-sim.ro.

Ce a insemnat BIFE-SIM 2016?

5 zile de eveniment
22.000 de vizitatori
peste 300 expozanti din Bulgaria, Germania, Grecia, Italia, Macedonia, Republica Moldova, Polonia, Rusia, Serbia, Turcia, Ucraina, Ungaria si Romania
7 pavilioane expozitionale
30.000 metri patrati suprafata expozitionala ocupata
6 saloane tematice: Salon Clasic, Salon Design si Salon Confort, Salon Bucatarii, Salon Decoratiuni si Corpuri de iluminat, Salon Echipamente, Masini, Utilaje, Materii Prime si Accesorii
mobilier in trend pe plan international si accesorii de ultima generatie
un numar important de clienti satisfacuti, care au plasat cereri de oferta la BIFE-SIM, care s-au concretizat in comenzi.

Pentru detalii suplimentare privind participarea la BIFE - SIM 2017, va stam cu placere la dispozitie, la datele de contact:

Mihaela PANE – Coordonator Proiect
Telefon: 021 207.70.00 int. 100
Mobil: 0749 275 222
Fax: 021 207.70.70
E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Web: www.bife-sim.ro