News CCI Brasov

Manifestări expoziționale organizate de Romexpo în octombrie-noiembrie 2017

(0 voturi)
Manifestări expoziționale organizate de Romexpo în octombrie-noiembrie 2017

Vă prezentăm evenimentele organizate de Romexpo în perioada octombrie - noiembrie 2017! Membrii CCI Brașov beneficiază de tafire preferențiale!  

În perioada 25-29 octombrie 2017, urmatoarele manifestari expozitionale:

INDAGRA (a XXII-a editie) – Targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii,viticulturii si zootehniei

•INDAGRA FOOD & CARNEXPO (a II-a editie) – Targ international pentru industria alimentara

EXPO DRINK & WINE (a XX-a editie) – Targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice

Prin organizarea editiilor din 2017 ale manifestarilor INDAGRA, INDAGRA FOOD & CARNEXPO si EXPO DRINK & WINE, ROMEXPO isi propune sa creeze cadrul propice dialogului de business, sa sprijine si sa promoveze mediul de afaceri din Romania, sustinand astfel companiile si politicile de dezvoltare ale acestora.

Pentru a avea o imagine completa asupra dimensiunii acestor targuri, va comunicam ca editiile din 2016 au reunit peste 724 de companii participante din 25 tari, pe o suprafata de 41.800 metri patrati si au beneficiat de peste 64.800 de vizitatori, atat specialisti, cat si public larg. De asemenea, targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii,viticulturii si zootehniei - INDAGRA - a beneficiat si de Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei.

Pentru detalii suplimentare privind participarea la INDAGRA, INDAGRA FOOD & CARNEXPO si EXPO DRINK & WINE, va stam cu placere la dispozitie, la datele de contact:


Carmen Blasutti – Manager Proiect INDAGRA si INDAGRA FOOD & CARNEXPO
Mobil: 0757 065 658; Fax: 021 207.70.70
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Web: www.indagra.ro; www.indagra-food.ro

Mihaela Pane – Manager Proiect EXPO DRINK & WINE
Mobil: 0749 275 222; Fax: 021 207.70.70
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Web: www.targdevinuri.ro

• cea de-a XXIV-a editie ROMHOTEL - Expozitie internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante

• cea de-a XXIV-a editie MODEXPO - Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte, marochinarie si accesorii

ROMHOTEL este adresat producatorilor si distribuitorilor de mobilier specific pentru domeniul HORECA si echipamente electronice, audio-video, soft si hard pentru structuri de primire, unitati de alimentatie publica, catering, fast-food pentru hoteluri si restaurante, accesorii pentru bucatarii profesionale si pentru intretinerea curateniei. Incepand cu editia din 2016, tematica ROMHOTEL a fost actualizata si extinsa pentru a veni in intampinarea nevoilor expozantilor. Astfel, in cadrul expozitei se va organiza Salonul International de Gastronomie.

MODEXPO se adreseaza producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de articole de imbracaminte, pielarie si incaltaminte, produse textile, materii prime si accesorii, utilaje, designerilor si prestatorilor de servicii pentru industria usoara. Evenimentul nu este doar o expozitie de produse si servicii destinata contractarii, ci ofera si posibilitatea de vanzare.

Prin organizarea editiilor din 2017, Romexpo isi propune sa creeze cadrul propice dialogului de business, sa sprijine si sa promoveze mediul de afaceri din Romania, sustinand astfel companiile si politicile de dezvoltare ale acestora. De asemenea, cele doua manifestari expozitionale se vor desfasura in aceeasi perioada cu Targul de Turism al Romaniei – editia de toamna.

Pentru detalii suplimentare privind participarea la ROMHOTEL si MODEXPO, va stam cu placere la dispozitie, la datele de contact:


Carmen Blasutti – Manager Proiect
Mobil: 0757 065 658; Fax: 021 207.70.70
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Web: www.romhotel.ro; www.modexpo.ro