News CCI Brasov

Mediatizarea ofertei de afaceri românești pe piața externă

(0 voturi)
Mediatizarea ofertei de afaceri românești pe piața externă

Catalogul InfoBulletin - oportunitate de mediatizare a ofertei românești!

Camera de Comert si Industrie a Romaniei vă informează că, în luna aprilie 2017, va aparea catalogul electronic InfoBulletin numarul 86, lucrare cu apariție lunara, de mediatizare a ofertei de afaceri românești pe piața externa.

Camera de Comert si Industrie a Romaniei dispune de o retea exclusiva de contacte si relatii privilegiate cu cele mai importante organizatii de afaceri din lume, cu care colaboreaza in scopul promovarii comertului international.

InfoBulletin se transmite camerelor de comert si industrie, organizatiilor si asociatiilor profesionale din strainatate (din peste 150 de tari), cu care CCIR a incheiat acorduri de colaborare (peste 350 de organizatii din toata lumea), ambasadelor Romaniei in strainatate si ambasadelor acreditate la Bucuresti.

Un numar de peste 700 de institutii si organizatii de promovare si sustinere a comertului international primesc buletinul, care este postat si pe site-ul web al CCIR, la adresa: http://www.snia.ro/ContentPages/InfoBulletin.aspx.


Inscrierea unei companii romanesti se face prin completarea unui formular (iB_Business Partner Search Profile.rtf).
Puteti atasa o prezentare/ reclama (in limba engleza) sub forma unui fisier tip pdf (text si imagini) de maxim 10 MB.


Tariful pentru publicarea profilului companiei Dvs. in InfoBulletin este de 200 lei + TVA/ aparitie.

Suma se achita la casieria CCIR (Blvd. Octavian Goga nr.2, sector 3, Bucuresti) sau prin transfer bancar in contul CCIR nr. RO31 RZBR 0000 0600 0240 7957 deschis la Raiffeisen Bank SA SMB, cu mentiunea: InfoBulletin. Codul fiscal (CUI) al CCIR este: RO2842250.
Se acorda discounturi de 10%, 20% sau 30% pentru cei care doresc ca oferta sa apara in 3, 6, respectiv 12 numere ale InfoBulletin.

Suntem convinsi ca initiativa de promovare a intereselor firmelor romanesti pe piata externa se va bucura de interesul dumneavoastra si va rugam sa  transmiteti formularul completat si, daca doriti, prezentarea/ reclama sub forma de fisier pdf, pana la data de 30 aprilie 2017, la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , cu subiectul InfoBulletin. Va rugam sa atasati copia documentului de achitare a tarifului de publicare.

Persoana de contact pentru relatii suplimentare este dl. Calin Tatomir, Departamentul Relatii Interne, Biroul Informatii de Afaceri, tel: 021-3190163, e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Calin Tatomir
Referent
Biroul Informatii de Afaceri
Departamentul Relatii Interne

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucuresti, Romania
Tel.: 021 319 01 63
Fax: 021 319 01 56
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
www.ccir.ro; www.snia.ro; www.tnf.ro