News CCI Brasov

Oportunități de afaceri internaționale

(0 voturi)
Oportunități de afaceri internaționale

Antreprenor danez,  este în căutarea unui parteneriat cu un producător de mobilier/articole de design de interior pentru a produce o lampă de mesteacăn furniruit, cu panouri laterale înlocuibile realizate din acril.

Un tânăr designer din Danemarca, a proiectat o gamă largă de produse, cum ar fi scaune, organizatori de depozitare, tăvi, suporturi pentru plante dar și o lampă pentru care oferă acum un acord de fabricație. În acest context, se caută firme producătoare de mobilier sau obiecte de design de interior, în vederea unei colaborări de durată.
Colecțiile designerului sunt comercializate on-line, sau vândute direct prin diferiți retalieri și sunt expuse la cele mai mari târguri din Danemarca. Prin urmare acesta reprezintă începutul unui brand promițător în devenire.

Lampa de mesteacăm furniruit, are forma unui cub cu fețe laterale detașabile/înlocuibile făcute din acril și/sau litere și numere colorate care poate fi mixate de către client, formând o varietate de combinații de culori și litere.
Componentele obiectului/lămpii necesită a fi tăiate cu laser sau CNC.
Ideal ar fi ca producătorul să aibă în dotare aceste utilaje de debitare și să poată asambla întreaga lampă (cu bec, priza și cablu).

Specificatii tehnice:
1. Materiale folosite: lemn sau furnir de mesteacan; acril
2. Dimensiuni: cub - 20.6cm x 20.6cm; panouri laterale - 17cm x 17cm
3. Tehnologia de tăiere (cub) cu laser sau CNC
4. Producătorul are în sarcină producerea și asamblarea lămpii
5. Termen de execuție: 01.10.2018.

Detalii referitoare la parteneriat se pot obține la Intarzia& Castor, teelfon 0266/218 083.