News CCI Brasov

Misiune economică în Coreea de Sud

(0 voturi)
Misiune economică  în Coreea de Sud

Susținem internaționalizarea afacerilor Dvs.!

În cadrul preocuparilor noastre de a va sustine pentru internationalizarea afacerilor Dvs. vă transmitem invitația de a va alatura  la misiunea economica pe care CCI București o organizeaza in colaborare cu Olimpic International Turism, in Republica Coreea (Coreea de Sud) in perioada 19-27 iunie 2017.

Daca sunteti interesati sa va promovati sau sa va consolidati afacerile pe piata unei tari cu o economie foarte dezvoltata, una dintre putinele care organizeaza un targ specializat pentru importatorii proprii, aveti ocazia sa fiti prezenti cu oferta Dvs. de bunuri si servicii pe care sa le oferiti potentialilor parteneri in cadrul ”Korean Goods Fair” – IGF 2017”, organizat de Asociatia sud-coreeana a importatorilor – KOIMA.

Aceasta a oferit un stand gratuit Biroului de promovare comercial-economica (BPCE) din cadrul Ambasadei Romaniei din Seoul, in care puteti fi prezenti.

Programul este completat si cu alte actiuni de promovare in Seoul si Busan (Forumuri de Afaceri, contacte cu parteneri, etc) asa cum rezulta din Programul prezentat in Invitatie.

Persoanele de contact mentionate in Invitatie (click aici) va stau la dispozitie pentru informatii suplimentare.