News CCI Brasov

Oportunitați de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

(0 voturi)
Oportunitați de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

Vă prezentăm oportunitățile de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network pentru luna Mai 2017. 

1. BRPL20170517001 Companie poloneza isi ofera serviciile ca agent comercial, cauta producatori si furnizori din strainatate in sectorul materialelor de constructie. Domeniul Materiale

Tara: Polonia
Tip: Cerere
Descriere: O companie poloneza cu 9 ani experienta si cunostinte privind companiile din domeniul: materiale de constructie, mobila, agricultura, constructii de masini, alimentatie si bauturi. Serviciile oferite de companie includ: Analiza pieței, identificarea furnizorului, auditul furnizorilor, dezvoltarea probelor, negocierile, contractarea, logistica, controlul calității și managementul furnizorilor. Firma doreste sa coopereze pe baza unui contract de agent comercial. Partenerul ideal poate fi un producator si/sau furnizordin unul din domeniile prezentate mai sus (preferabil materiale de constructie), care doresc sa intre pe piata poloneza sa-si vanda produsele si/sau serviciile companiilor poloneza si au nevoie de un agent/reprezentant de incredere. Rezultatul dorit al cooperării este o situație în care compania poloneză reprezintă o întreprindere străină și facilitează cooperarea internațională de afaceri între compania poloneză și cea străină

Avantaje si inovare:
- cel mai bun obiectiv este serviciul clienți
- compania are o poziție puternică pe piață
- compania poate găsi cei mai renumiți furnizori la prețuri competitive
- cooperarea cu liderii lumii cunoscuți

Specificații tehnice sau expertiză Obiectiv:
Compania dorește să fie dotată cu produse de înaltă calitate. Este interesat de comenzi cu ridicata și de cooperarea cu liderii din țările respective.

Tipul si rolul partenerului cautat: Partenerul ideal ar fi un producător și / sau furnizor din unul dintre sectoarele: materiale de construcție, mobilier, produse alimentare și băuturi (de preferință materiale de construcție) care doresc să intre pe piața poloneză, să vândă produsele și / sau serviciile pentru companiile poloneze Nevoie de un agent / reprezentant de încredere.

Partenerii potențiali ar trebui să aibă o poziție puternică pe piața lor internă.
Tip de parteneriat Considerat: Conract de agenție comercială
Dax SRL www.daxtrade.ro
Goldex Industry SRL Codlea
Norvinia SRL Brasov
Pinus Montana SRL
BRADUL ARGINTIU SRL


2.BRSE20160531001 Producator suedez de produse de ambalare a alimentelor cu vacuum / termoformat ofera posibilitatea de subcontractare furnizorilor de pungi de plastic. Domeniul Materiale
Tara: Suedia
Tip: Cerere
Descriere: Compania suedeză produce o gamă largă de produse de ambalare, a alimentelor, din plastic în vacuum, utilizate în diferite aspecte, variind de la feluri de mâncare proaspete, cum ar fi salate, sandvișuri și prânz până la soluții de ambalare personalizate pentru dulciuri, ciocolată și alte produse alimentare. În plus, clientul își dezvoltă în mod constant oferta către clienții săi.
Atunci când își împachetează produsele pentru a le livra clienților, acestea protejează produsele într-o pungă de plastic mai mare plasată în interiorul cutiei de carton utilizată pentru expedierea către client. Se cauta noi furnizori pentru această pungă de plastic pe bază de subcontractare. Dimensiunile și informații suplimentare despre pungă pot fi găsite în secțiunea / Specificație tehnică sau Expertiză ", precum și într-o imagine atașată care arată modul în care sunt utilizate pungile.

Specificatie tehnica: Compania suedeză caută pungi de plastic conform imaginii atașate.

Forma exacta a fi livrata va fi discutat cu viitorul furnizor și vor fi verificate diferite aspecte legate de calitate, legate de material și utilizarea acestuia.

Detalii privind caracteristicile pungii de plastic:
Dimensiune: 800/400x1100x0,02 mm
Ambalare: role
Material: MDPE
Culoare: albastru
Cantitate: 20.000 buc/comanda
Cerere: ISO 22000/BRC

Tipul si rolul partenerului:
Viitorul partener de cooperare în viziunea clientului suedez este un furnizor experimentat in privinta diverselor materiale plastice utilizate în industria ambalajelor alimentare sau în ramuri similare.

Cererea clientului nostru este că viitorul partener de cooperare este certificat conform ISO 22000 sau BRC pentru a putea livra clientului nostru.

Cooperarea se va baza pe subcontractare.
Tip de parteneriat considerat: Subcontractare

Campack SRL Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.


3. BRNL20170421001 Un agent de moda din Olanda cauta un partener capabil sa produca un numar mare de tricouri T-shirt. Domeniul Textile si Moda
Tara: Olanda
Tip: Cerere
Descriere: Compania olandeză este un agent pentru producția de modă pentru îmbrăcămintea bărbaților. Agentul olandez are o rețea vastă de companii de modă în domeniul îmbrăcămintei. Ei ajută și ghidează vanzatorii de marca pentru a găsi parteneri de aprovizionare și de producție potriviți.
Pentru un comerciant internațional cunoscut, compania olandeză caută un partener de aprovizionare care poate produce 48.000 de tricouri pentru bărbați. Condițiile necesare sunt:
- Culoarea este albă cu imprimare. Agentul va furniza imprimarea.
- bumbac 98% și elastan 2%
- Noul partener este dispus să producă eșantioane.
- Comunicarea este în limba engleză

Compania olandeză este interesată de un contract de productie.
Specificatia tehnica: Potentialul partener trebuie sa poata realiza serii mari de 48.000 tricouri, sa fie flexibil si sa aiba experienta in productia de imbracaminte tricotata (tricouri si jersee). Ei trebuie sa-si procure materia prima necesara productiei. Firma olandeza pune la dispozitie desenul modelului si imprimeul ce se va pune pe tricouri.

Tipul si rolul partenerului:
- Sa activeze in productia de imbracaminte de tricotaje si jerse
- Noul partener sa faca rost de materia prima necesara productiei.
- Tip de colaborare: pe baza unui contract de productie

Honoris SRL Brasov 268-475917
Lady SRL Brasov 268-416770
Moda Lux SRL Brasov 268-332290


4. BRLT20160517001 O companie din Lituania cauta furnizori de de materiale pentru producția de mobilier și oferă servicii de distribuție. Domeniul Materiale
Tara: Lituania
Tip: Cerere
Descriere: O companie din Lituania, specializata in distributia materialelor de productie mobila si care furnizeaza servicii de productie mobila, cauta furnizori de PAL laminat, furnir din lemn, laminate de inalta presiune, laminate compacte de inalta presiune, placi fibrolemnoase de inalta densitate acrilica, blaturi de lucru din piatră și PAL, accesorii pentru mobilier și altele. Compania dorește să coopereze în baza unui contract de distribuție.
Compania are sediul în Kaunas, al doilea oraș ca mărime din Lituania, unde a fost înființată în 1991. Mai mult de 100 de angajați lucrează în companie, detine peste 13000 de metri pătrați de spații de producție și peste 10000 de metri pătrați de spații de depozitare. Compania utilizează mașini computerizate "Homag" fabricate în Germania, cel mai recent software de proiectare a mobilei "Imos".
Compania are o lungă istorie de distribuție reușită a materialelor de producție a mobilierului în statele baltice (Lituania, Letonia și Estonia), are un nume cunoscut și urmează măsuri de calitate pentru a oferi cele mai bune servicii producătorilor locali de mobilier (tăiere, frezare, foraj, laminare) . Cu propriul departament logistic, compania poate să prezinte comenzi în statele baltice în câteva zile. Compania are o echipă de vânzări puternică și profesională și 4 săli de expoziție pentru produsele care servesc în jur de 3000 de clienți.
Compania este cunoscută pentru cea mai mare varietate de aplice decorative care se pot alege din depozit. Ele pot oferi o gamă largă de suprafețe, culori și tipuri de materiale: PAL laminat, furnir natural, laminate de înaltă presiune și laminate compacte de înaltă presiune, fibre de înaltă densitate, plăci acrilice de înaltă densitate MDF, placi din fibre de densitate medie) iar toate materialele sunt fabricate în Europa și au certificatele ISO 9001, DIN (Institutul German pentru Standardizare) și EN (certificate standard europene). Ei lucrează îndeaproape cu arhitecții și producătorii de mobilier și cunosc pulsul pieței.
Compania dorește să-și extindă sortimentul și, prin urmare, caută furnizori de materiale de producție de mobilier și produse de finisare interioară (panouri, panouri și table) pe baza unui contract de servicii de distribuție.
Avantaje si inovare:

- Numele și marca binecunoscute și de încredere.
- Servicii suplimentare (tăiere, frezare, gaurire, laminare).
- Departamentul logistic propriu, care permite efectuarea comenzilor în câteva zile.
- Echipa de vânzări proprii, care vizitează clienții zilnic.
- Facilități de depozitare de 10000 m2.
- Un sortiment larg de materiale de producție de mobilier și produse de finisaj interior.
- Parteneriate strânse cu arhitecții și producătorii de mobilier.

Specificatii tehnice:

Partenerul trebuie să poată furniza materiale finite, ambalate în siguranță pentru transport.
Tipul și rolul partenerului: Firma oferă servicii de distribuție pentru furnizorii de materiale pentru producția de mobilier. Materialele pot fi confecționate din lemn, cip de lemn sau praf, piatră, beton, metal sau altele.
Compania caută, de asemenea, materiale inovatoare pentru industria mobilei, pe care le pot distribui pe piața baltică in cadrul unui contract de distribuție cu drepturile de exclusivitate acordate.
Tip de parteneriat Considerat: Contract de servicii de distribuție
Forex, GHIMBAV, STR. AEROPORTULUI NR. 2, Email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Palisander Rom Com SRL, Bv, str Poienelor Nr. 2A; email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Pinus Montana SRL, Bv, str. Nucului nr 28A, Tel 0268 336 272 Email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
CONALCRI PROD SRL, Maierus jud Bv, Tel 0268/284761, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Agreabil Comimpex SRL Tel: 0268.426.280; E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.


5. BRCY20170203001 Distribuitor cipriot cauta furnizori de produse alimentare. Domeniul Agro-alimentar
Tara: Cipru
Tip: Cerere
Descriere: Compania cipriota, infiintata in anul 1985, este agent si distribuitor a peste 30 de branduri alimentare de prima clasa, pe piata din Cipru.

Se ocupă cu importul și comercializarea:
• materii prime pentru industria de brutărie și cofetărie (produse lactate, produse de panificație, precum și ingrediente de cacao și ciocolată etc.)
• materii prime și materiale pentru hoteluri, restaurante / cafenele și industria de catering (HORECA)
• produse alimentare pentru comerțul cu ridicata
• uleiuri și grăsimi pentru industria alimentară
• produse etnice (chineză, indiană, mexicană)
•lactate
• diverse produse alimentare de vânzare cu amănuntul
• produse din ouă / ouă lichide cu durată lungă de viață
• miere și gemuri
• aditivi alimentari și conservanți


Compania este găzduită în spații private și are 55 de angajați. Toți membrii companiei cipriote sunt instruiți în mod constant. Organizarea personalului companiei a fost concepută astfel încât să fie utilizată mult mai bine și să crească productivitatea și eficiența companiei.

În plus, compania închiriază spații de depozitare pentru a satisface cerințele de stocare a produselor pe care le comercializează.
Pentru finalizarea activităților sale, compania are un număr mare de mașini, precum și mașini și echipamente moderne.

Pentru extinderea domeniului de activitate, compania a negociat contracte cu diverse firme mari - brutarii, hoteluri etc. - carora le furnizeaza materii prime.

Compania cipriotă este interesată de cooperarea cu partenerii străini care sunt producători de produse alimentare. Este interesat de stabilirea unei colaborări pe termen lung cu partenerii săi de afaceri care oferă contract de servicii de distribuție. Compania cipriotă este dispusă să acționeze în calitate de distribuitor pentru a vinde produse alimentare ale altor companii din Europa și din afara acesteia în Cipru.

Avantaje si inovare: Compania are o experiență vasta în distribuția produselor alimentare și o gamă largă de sortimente de produse.
Produsele distribuite de companie sunt acreditate cu asigurarea calității HASSP și ISO 9000.
Acesta respectă condițiile de control al dăunătorilor din depozit și verifică toate eșantioanele produselor importate.
Compania este situată în mijlocul insulei, cu o bună apropiere de toate orașele. Astfel, are o rețea de distribuție bine organizată și o bază de clienți existentă.
Mai mult, are o vastă experiență în comerțul internațional, cooperând cu parteneri din țări străine.
Specificatii tehnice: Partenerul potențial ar trebui să asigure livrarea la timp a produselor.
Produsele alimentare ar trebui să respecte legislația UE privind igiena produselor alimentare. Asigurarea HACCP și ISO 9000.
Tipul și rolul partenerului: Partenerii potențiali ar trebui să fie producătorii de noi produse alimentare de succes. Experiența în cooperarea trans-națională.
Partenerii potențiali ar trebui, de asemenea, să asigure livrări constante.
Flexibilitatea și reactivitatea potențialilor parteneri ar trebui să fie compatibile cu nevoile pieței.
Tip de parteneriat Considerat: Contract de servicii de distribuție

Intersnack Romania SRl – tel 0733 733 850, Email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Olympus SRL Tel 0268-308 050 Email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Prodlacta SA tel 0268-441 400 Email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Avicola Brasov
Luca SRL http://www.luca-grup.ro
Lefrumarin SRL –Sacele www.lefrumarin.ro
Panfil SRL 268-420154
Agroindustriala Fortuna SA Brasov http://www.fortunabv.ro

6.BRCZ20170411001 Compania cehă caută furnizori de bunuri suplimentare pentru industria motocicletelor. Domeniul Prelucrare
Tara: Cehia
Tip: Cerere
Descriere:
Compania cehă a început în anul 2002 ca vânzător direct de îmbrăcăminte din piele și textile pentru motociclete. Cinci ani după aceea, au început să furnizeze alte echipamente, cum ar fi anvelopele pentru motociclete, și se extind acum pentru a include vânzarea vehiculelor de teren (ATV). Această companie furnizează atât clienților finali în mod direct, cât și comercianților cu amănuntul, în care acționează ca distribuitori angro.
În prezent, compania are mulți ani de experiență în vânzarea motocicletelor de la cincisprezece renumite mărci din lume. Pentru a satisface cerințele clienților, doresc să furnizeze clienților lor un număr de bunuri și caută furnizori europeni pentru următoarele:
- Perii de curățat pentru lanțuri
- Scuturi din plexiglas
- Eșarfe multifuncționale
- Saci de voiaj moto
Sunt interesați sa incheie contracte de distribuție cu unul sau mai mulți furnizori de produse solicitate, care doresc extinderea pe piața cehă.
Tipurile de bunuri solicitate sunt prezentate mai jos:


Perie de curatat lantul Masca multifunctionala

Scut din plexiglas Sac de calatorie


Partenerul ar trebui să fie o companie producătoare capabilă să livreze produse pentru vânzarea finală către client. Dimensiunea companiei de producție ar trebui să fie de la 11 la 250 de angajați.
Avantaje și inovații:
- Vânzător experimentat și cu experiență pe termen lung pentru clienții finali
- Brand bine dezvoltat în comerț
- Servicii de calitate și flexibilitate
- Cooperare pe termen lung și relații de încredere

Specificații tehnice:
- Perii de curățare pentru lanțuri (concepute pentru curățarea lanțului motorului)
- Scuturi din plexiglas (folosite pentru protecția împotriva vântului)
- Eșarfe multifuncționale (utilizate pentru protecția împotriva vântului)
- Saci moto de voiaj (destinate transportului de lucruri suplimentare)

Tipul si rolul partenerului:
Partenerii ar trebui să fie producători și furnizori ai produselor menționate mai sus, care vor fi gata de vânzare utilizatorilor finali. În interesul unui partener ar trebui să existe o colaborare pe termen lung cu compania cehă, care dorește întotdeauna să stabilească condiții echitabile pentru ambele părți (câștigă parteneriat).
Colaborarea va fi pe baza unui Contract de distributie.


Selezione SRL 0268-429.201 Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Diversitas SRL 0268-422.922 Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Modarom 0268-471 769 Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.