News CCI Brasov

Târgul Cadourilor de Crăciun

(0 voturi)
Târgul Cadourilor de Crăciun

Beneficiați de tarife preferențiale la participarea la Târgul Cadourilor de Crăciun! Profitați!

În perioada 06 – 10 decembrie 2017, se va desfășura la Romexpo, TÂRGUL CADOURILOR DE CRACIUN - Targ de cadouri, decoratiuni si suveniruri.

Membrii CCI Brașov beneficiază de tarife preferențiale la manifestările organizate de Romexpo!

In cadrul evenimentului sunt invitati sa participe ca expozanti: producatori, importatori, distribuitori de produse textile, confectii, articole blana, marochinarie, incaltaminte si accesorii, cosmetice, bijuterii, parfumuri, furnizori de servicii pentru industria de profil, reviste si publicatii de specialitate precum si decoratiuni si produse specifice sarbatorilor de iarna.

TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN 2017 va oferi o gama variata de produse devenind locul ideal de intalnire al celor mai noi si avantajoase oferte de Craciun, decoratiuni si suveniruri. Prezenta la aceasta manifestare va oferi expozantilor oportunitatea de a-si prezenta produsele sau serviciile, de a studia oferta concurentei, dar asigura in acelasi timp si un cadru oportun pentru vanzarea de cadouri, decoratiuni si suveniruri, in plin sezon al sarbatorilor de iarna.

Avand in vedere parteneriatul de succes derulat in anii precedenti intre ROMEXPO S.A. si Camerele de Comert si Industrie Teritoriale, va invitam sa ne fiti alaturi si la TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN. Va adresam pe aceasta cale rugamintea de a dispune difuzarea acestor informatii in mediul de afaceri din judetul Dumneavoastra, in vederea participarii firmelor interesate in calitate de expozant sau vizitator la acest eveniment.

Pentru detalii suplimentare privind participarea la TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN, va invitam sa vizitati site-ul manifestarii, www.expo-cadou.ro sau sa ne contactati:

Carmen Blasutti – Manager Proiect
Mobil: 0757 065 658; Fax: 021 207.70.70
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.