News CCI Brasov

Misiune economică în Singapore

(0 voturi)
Misiune economică în  Singapore

Vă informăm despre oportunitatea vizitării celui mai mare târg dedicat tehnologiilor avansate din domeniul electronicii, aparate de măsură și control, automatizărilor, robotici, energiilor verzi, participând la misiunea economică orgnizată în acest scop! 

În perioada  25-27 octombrie 2017 se va desfășura la Singapore cea de-a 4-a ediție a târgului Manufacturing Solutions  Expo 2017.

Târgul este organizat sub patronajul Federației singaporeze a  industriei manufacturiere, în colaborare cu alte agenții guvernamentale singaporeze. La edișția din acest an sunt  așteptați peste 120 de expozanți din 25 de țări. Pe parcursul târgului vor avea loc o serie de seminarii având ca tematică provocările în domeniul inovării, digitalizarea industriei prelucrătoare, revoluția loT.

Se oferă  firmelor din Uniunea Europeană  un pachet promoțional pentru închirierea unui stand de 36mp la tariful de 7.700 USD unde vor putea expune cca. 6-8 firme.

Ambasada României în Singapore, prin Biroul de Promovare Economico-Comercială  a lansat Camerei de Comerț și Industrie Brașov - având în vedere colaborările anterioare - propunerea analizării posibilității organizării unei misiuni economice în Singapore.

În vederea formării unei misiuni economice pe durata desfășurării târgului cu scopul de promovare a firmelor românești pe piața singaporeză așteptăm opinia dumneavoastră cu privire la utilitatea  unei astfel de acțiuni,  la CCI Brașov, Departamentul Relații, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Informații suplimentare la http://www.ms-expo.com/