News CCI Brasov

Târgul de Turism al României 2018, ediția de primăvară

(0 voturi)
Târgul de Turism al României 2018, ediția de primăvară

Vă informăm despre oportunitatea participării la Targul de Turism 2018! Companiile membre CCI Brașov beneficiază de tarife preferențiale. 

ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, ANAT – Asociația Naționala a Agențiilor de Turism, în calitate de partener strategic, OPTBR – Organizația Patronală a Turismului Balnear din România FPTR – Federația Patronatelor din Turismul Românesc, ANTREC – Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural  organizează în perioada 22 - 25 februarie 2018, la cea de-a XXXIX-a editie a TARGULUI DE TURISM AL ROMANIEI – editia de primavara.

Eveniment dedicat industriei turismului, adresandu-se companiilor de profil din Romania si din strainatate, respectiv: agentiilor de turism si touroperatorilor, unitatilor de cazare si de agrement, precum si prestatorilor de diverse servicii in turism sau autoritatilor de turism locale, nationale si internationale.

Editia de primavara a Targului de Turism se va desfasura in 2018 intr-unul din noile spatii expozitionale pe care Romexpo le va inaugura in toamna anului 2017 – Pavilionul B2! Avand o suprafata totala de 15.300 mp, pavilionul B2 devine locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

Astfel, prin participarea la TARGUL DE TURISM, cel mai reprezentativ eveniment de profil din Romania, expozantii vor avea ocazia sa intalneasca alti specialisti din domeniu, sa afle noi directii in care isi pot dezvolta afacerea si sa-si prezinte ofertele direct publicului interesat.

Ca si in anii precedenti, firmele interesate sa participe ca expozant la acest eveniment vor beneficia de aceleasi tarife pentru chirie spatiu interior net neamenajat, ca si firmele membre ANAT in cazul in care fac dovada ca sunt membre ale Camerelor de Comert si Industrie teritoriale, respectiv:

• 55 euro/mp + TVA (1 latura libera)
• 56.5 euro/mp + TVA (2 laturi libere)
• 58 euro/mp + TVA (3 laturi libere)
• 59.5 euro/mp + TVA (4 laturi libere)

Ce a insemnat TARGUL DE TURISM – editia de primavara 2017?
► 4 zile de eveniment
► 23.000 de vizitatori
► 274 expozanti din 15 tari
► 5 pavilioane expozitionale
► 13.400 metri patrati suprafata expozitionala ocupata

Avand in vedere parteneriatul de succes derulat in anii precedenti intre ROMEXPO si Camera de Comert si Industrie pe care cu onoare o reprezentati, va invitam sa ne fiti alaturi si la editia de primavara din 2018 a TARGULUI DE TURISM. Va adresam pe aceasta cale rugamintea de a dispune difuzarea acestor informatii in mediul de afaceri, in vederea participarii firmelor interesate in calitate de expozant sau vizitator la acest eveniment

Pentru detalii suplimentare privind participarea la TARGUL DE TURISM – editia de primavara 2018: 

Mihaela PANE – Coordonator Proiect
Telefon: 021 207.70.00 int. 1006
Mobil: 0749 275 222
Fax: 021 207.70.70
E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Web: www.targuldeturism.ro