News CCI Brasov

Manifestări expoziționale în Taiwan

(0 voturi)
Manifestări expoziționale în Taiwan

Vă prezentăm principalele târguri subvenționate organizate în toamnă în Taiwan! 

1. Expozitia Internationala AQUA Taiwan 2017www.aquataiwan.net  ce va avea loc in perioada 13 - 15 Septembrie in Kaohsiung, Taiwan organizat de Taiwan External Trade Development Council (TAITRA) si Taiwan Drinking Water Equipment Association.

 Firmele cu o cifra de afaceri de peste 100.000 USD pot beneficia de cazare pana la 4 nopti in Kaohsiung (hotel 4 stele).

 Firmele cu o cifra de afaceri de peste 1.000.000 USD pot beneficia de decontarea biletului de avion, clasa economic.

Mentionam ca poate fi oferita o singura subventie pe firma, iar acordarea se face in ordinea inregistrarii si in urma aprobarii de catre TAITRA.

Expozitia AQUA TAIWAN 2017 isi propune sa prezinte echipamente de control a poluarii apei, obiecte sanitare, tevi si fitinguri pentru instalatiile sanitare, sisteme de filtrare a apei, filtre apa, sisteme inteligente de analiza a transmisiei apei, purificatoare apa, apa minerala oceanica, apa minerala alcalina etc. www.aquataiwan.net

Daca doriti sa vizitati expozitia AQUA TAIWAN 2017, va rugam sa comunicati cat mai repede posibil, la reprezentanta TAITRA la Bucuresti, Taiwan Trade Center, tel. 021.311.99.71, fax: 021.311.99.74, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , persoana de contact: Ionut Lazar ; e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , persoana de contact: Ana-Maria Macovei ; e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , persoana de contact: Dragos Rocsin . Biroul TAITRA va fi incantat sa va sprijine pentru inregistrarea ca vizitator si aranjarea calatoriei in Taiwan.


 

2. Expoziția Internațională de Utilaje pentru Materiale Plastice si Cauciuc – PLASCOM 2017, reprezentând una dintre cele mai mari expozitii de profil din Asia, va avea loc in perioada 13 Septembrie – 16 Septembrie, la Kaohsiung Exhibition Center, Taiwan.

TAITRA oferă companiilor subvenții astfel:
*bilet de avion decontat integral, clasa economic, firmelor cu o cifra de afaceri de la 1 milion de USD
*cazare, hotel 4 stele sau bilet de avion cu suma maxima acoperita fiind 440 USD, firmelor cu o cifra de afaceri de peste 100.000 USD

Mentionam ca poate fi oferita o singura subventie pe firma, iar acordarea se face in ordinea inregistrarii si in urma aprobarii de catre TAITRA.

In cadrul PLASCOM TAIWAN 2017, veti putea gasi o diversitate de echipamente, utilaje si accesorii pentru industria materialelor plastice si a cauciucului.

Puteti gasi mai multe informatii despre produsele expuse si manifestarile conexe, vizitand website-ul: www.plascom.com.tw 

Daca doriti sa vizitati PLASCOM TAIWAN 2017, va rugam sa completati formularul atasat si sa contactati reprezentanta TAITRA la Bucuresti, Taiwan Trade Center, tel: 021.311.99.71/2/3, fax: 021.311.99.74, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , persoana de contact Ionut Lazar, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , persoana de contact Ana-Maria Macovei sau Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , persoana de contact Dragos Rocsin. Biroul TAITRA va fi incantat sa va sprijine pentru inregistrarea ca vizitator si aranjarea calatoriei in Taiwan.


 

3. Expozitia Internationala TAITRONICS 2017 – Taipei International Electronics Show va avea loc in perioada 11 – 14 Octombrie 2017, reprezentand una dintre cele mai mari expozitii de produse electronice din Asia.

*bilet de avion, clasa economic si cazare la hotel 4 stele (suma maxima acoperita fiind 15000 NTD), firmelor cu o cifra de afaceri de la 3 milion de USD
* bilet de avion, clasa economic, firmelor cu o cifra de afaceri de la 1 milion de USD
*cazare, hotel 4 stele (suma maxima acoperita fiind 15000 NTD), firmelor cu o cifra de afaceri de peste 100 000 de USD

Expozitia Taitronics din acest an asteapta peste 70000 de vizitatori si 2100 de expozanti. In cadrul expozitiei vor fi prezente diverse categorii de produse printre care: sisteme de securitate, echipament si componente electronice, computere si componente periferice, cabluri si retele, seminconductori, componente electronice produse pentru telecomunicatii si receptarea satelitilor, produse pentru iluminat si LED-uri, componente si senzori RFID, baterii utilizate la echipamentele pentru producerea energiei solare, baterii pentru scutere electrice, baterii auto, baterii hibrid etc. Mai multe informatii puteti gasi la: www.taitronics.tw

Evenimentele sunt organizate de Consiliul Taiwanez pentru Dezvoltarea Comertului Exterior (TAITRA) si asociatiile producatorilor din Taiwan.

Mentionam ca poate fi oferita o singura subventie pe firma, iar acordarea se face in ordinea inregistrarii si in urma aprobarii de catre TAITRA. Numar limitat de subventii.

Reprezentanta TAITRA din Bucuresti, Taiwan Trade Center, va poate sprijini gratuit pentru inregistrarea ca si vizitator si obtinerea vizei necesare in Taiwan. Daca doriti sa vizitati expozitiia TAITRONICS va rugam sa completati formularul atasat si sa-l trimiteti la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. . Persoana de contact:Ionut Lazar, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. . Persoana de contact: Ana-Maria Macovei, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. . Persoana de contact:Dragos Rocsin, tel: 021 3119971/2/3, fax: 021 3119974.

Aici puteți descărca formularul de participare pentru manifestările de mai sus.

Daca exista firme interesate sa participle la aceste targuri, pasii urmatori sunt :

- ultimul attach este formularul de inregistrare, care trebuie completat si trimis catre mine.

- Dupa ce firma este inregistrata in sistemul Taitra, astept ok din partea colegilor mei din Taipei.

- Dupa ce se aproba urmeaza sa fie contactați eu pentru pasii urmatori.

Relații și sprijin la : Dragos Rocsin - Project Manager

Taiwan Trade Center, Bucharest

Tel: +4 021-311 99 71/ 72/ 73
Fax:+4 021-311 99 74
E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

http://bucharest.taiwantrade.com.tw 

www.taiwantrade.com.tw