News CCI Brasov

Târgul LUMEA COPIILOR

(0 voturi)
Târgul LUMEA COPIILOR

Fiți expozant la prima ediţie a târgului LUMEA COPIILOR, Brașov 2017!

Organizat de Camera de Comerţ și Industrie Brașov în colaborare cu Internaţional Trade & Logistic Center SA Brasov, evenimentul se va desfăsura în spaţiul expoziţional al International Trade & Logistic Center Brașov, în perioada 14 – 17 septembrie 2017 .

Dorim ca acest targ să fie atractiv atât pentru copii cât si pentru parinţi propunându-vă să prezentaţi o gamă largă de : cărucioare, scaune auto, premergătoare, centre de joacă, leagăne, biciclete, triciclete ; biberoane, tetine, suzete ; articole vestimentare pentru gravide ; igienă si cosmetice pentru mamici si copii ; imbrăcăminte, incălţăminte, accesorii pentru copii ; jocuri si jucării ; mobilier si decoratiuni pentru camera copilului ; alimente, medicamente, vitamine, suplimente nutritive ; cărţi, reviste şi muzică pentru copii ; gradiniţe, after-school ; cultură, artă, sport, teatre si cluburi sportive pentru copii ; servicii pentru copii si părinţi (agenţii baby-sitting, servicii entertainment, asigurări medicale, asigurări de studii, servicii bancare etc.) produse de igiena si cosmetice, banci de cellule stem, tabere pentru copii, birotica si papetarie, dulciuri pentru copii, educatie, cadouri tematice.


Vă invităm să vă numaraţi printre participanţi, oferind vizitatorilor posibilitatea de a face cumpărături la preţuri promoţionale.

Pentru aceasta vă prezentam  documentaţia aferenta evenimentului, pe care, după completare vă rugăm sa o expediaţi pe adresa noastra:

1. Adeziunea contract

2. Conditii generale de participare

3. Schita amplasare standuri

Vă rugăm ca pentru orice alte informaţii să ne contactaţi la tel.0728/877204.

Persoane de contact
Simona Cristina Ordace- CCIBv - tel. 0725/559912 e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Radu Brin - IT&LC – tel. 0728/877204, e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.