News CCI Brasov

Forum de afaceri România-China 2017

(0 voturi)
Forum de afaceri România-China 2017

Identificarea de oportunități de colaborare, consolidarea parteneriatului economic bilateral cu China, doar participând, gratuit, la evenimentul din 10 iulie 2017! 

Vă informăm că, luni, 10 iulie 2017, ora 10.00, se va desfășura la centrul de conferințe ANA HOTELS SPORT din Poiana Brașov, Forumul de afaceri România-China, 2017 HUNAN -ROMANIA BUSINESS FORUM AND ENTERPRISE MATCHMAKING CONFERENCE prilejuit de vizita în România a delegație chineze condusă de guvernatorul provinciei Hunan, domnul Xu Dajhe.

Vizita are un puternic caracter economic, din delegație făcând parte reprezentanții mai multor companii de stat și reprezentanți ai Comisiei pentru comerț din cadrul guvernului provincial, precum și reprezentanți ai Universității Agricole din Changsha.

Forumul de afaceri are drept scop consolidarea parteneriatului economic bilateral , companiile chineze impreuna cu companiile românești avand ocazia de a identifica oportunitati de colaborare , precum și semnarea unui acord de cooperare intre județul Brașov și provincia Hunan.

Partea chineză va fi reprezentată de companii (lista companiilor chinezești click aici)din domeniul agriculturii, industriei de procesare a produselor agricole, industria constructoare de mașini, companii de construcții civile și infrastructură, turism, știință și tehnologie.

Provincia Hunan este situata in zona centrala a R.P.Chineze, are o populatie de 73 milioane de locuitori si este una dintre cele mai dezvoltate provincii din China, 125 din primele 500 de companii din lume aflandu-se aici.

Detalii suplimentare se pot solicita la Departamentul Relatii al CCI BV, tel. : 0268/547085 ; 0728/137733, fax :0268/547086, e-mail : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .