News CCI Brasov

Târg internațional “Destination Africa 2017”

(0 voturi)
Târg internațional “Destination Africa 2017”

Vă informăm despre oportunitatea participării la târgul din domeniul textilelor din Cairo, la tarife preferențiale!  

“Destination Africa 2017” târgul din  domeniul textilelor, textilelor pentru decoratiuni interioare și confecțiilor  se va defășura în perioada 11-12 Noiembrie 2017 în Cairo, Egipt, la Nile Ritz Carlton Hotel.

Acesta este un eveniment multinațional ce va gazdui companii din intreaga lume. Participantii sunt bineveniti la acest eveniment pe perioada a doua zile, avand multiple posibilitati de a identifica oportunitati in domeniul importului, exportului si colaborarii cu tarile din zona Africii de Nord si a Orientului Mijlociu, de a-si extine pietele de desfacere, de a-si dezvolta si diversifica productia si de a intalni noi parteneri de afaceri.

Organizatorii targului international “DESTINATION AFRICA 2017” sunt incantati sa va invite sa participati la acest eveniment si deasemena sa aplicati la programul International Buyers Program (IBP) cu  următoarele beneficii:  voucher Airline ticket voucher de la cel mai apropiat aeropurt la Cairo Airport; cazare la  Nile Ritz Hotel in Cairo -locul desfășurării conferinței; Asistență gratuită în Cairo; Transfer aeroport-hotel-aeroport gratuit; vizite.

Pentru aceasta, sunteti invitati sa completati formularul  si sa il transmiteti spre analiza la adresa indicata ( Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ) sau la fax (+20225271015), cu CC la adresa biroului nostru ( Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ).

Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati site-ul evenimentului: www.destination-africa.org sau sa ne contactati la adresa: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .