News CCI Brasov

Oportunitați de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

(0 voturi)
Oportunitați de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

Vă prezentăm oportunitățile de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network pentru luna Iunie 2017.

1. BRBG20170316002 Compania bulgară este un comerciant angro de fructe și legume uscate care caută furnizori de fructe și legume proaspete în străinătate

Domeniul Agro-Alimentar

Tara: Bulgaria

Tip: Cerere

Descriere: Compania bulgară și-a început activitatea cu producția de fructe cultivate în livezi proprii, situate în nord-estul Bulgariei. Regiunea are o dezvoltare intensă a fructelor și legumelor, bazată pe climă și sol.

Compania își vinde producția în special pe piața locală, dar și în țările scandinave și în țările terțe, cum ar fi Israel, SUA etc.

Capacitatea de producție a companiei este prelucrarea a 2 000 de tone de materii prime pe an.

Compania este activă în producția de:

Fructe proaspete:

- cireșe

- cirese negre

- prune

Fructe uscate:

- prune uscate - 100% naturale - fără conservanți, fără coloranți, fără zahăr suplimentar.

- cireșe uscate fără samburi - 100% naturale - fără conservanți, fără coloranți, fără zahăr suplimentar.

Portofoliul companiei include și: mere uscate, caise uscate, piersici uscate și legume uscate - roșii, ceapă și piper.

Compania caută furnizori de fructe proaspete - mere, caise, piersici și legume - roșii și piper pentru a crește volumul producției și pentru a răspunde nevoilor în creștere ale pieței locale.

Compania oferă un contract de agenție comercială producătorilor de mere proaspete, caise, piersici și roșii și piper.

Rezultatul așteptat pentru companie este creșterea vânzărilor și a cotei sale de piață.

Specificații tehnice sau expertiză Obiectiv: Furnizorul trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

- Trebuie să respecte Regulamentul (CE) nr. 852/2004 al Parlamentului European și al Consiliului din 29 aprilie privind igiena produselor alimentare.

- Trebuie să respecte Regulamentul (CE) nr. 396/2005 al Parlamentului European și al Consiliului din 23 februarie 2005 privind nivelurile maxime de reziduuri ale pesticidelor din sau de pe produsele alimentare.

- Fructe - clasa 1, clasa 2

- Legume - clasa 1

În ceea ce privește caisele și piersicile: fructe mari, bun gust și un sambure ușor de îndepărtat

În ceea ce privește tomatele: conținut de substanță uscată de peste 5%, varietăți de piper roșu și San Marzano.

Tipul si rolul partenerului: Compania cauta furnizori de fructe și legume proaspete pentru a-și crește producția de fructe și legume uscate. Fructe: mere, caise și piersici

Legume: roșii și piper

Produsele solicitate trebuie să respecte standardele de calitate pentru produsele alimentare din UE.

Rolul partenerului: Compania oferă un Contract de agenție comercială furnizorilor de fructe și legume proaspete din Europa și Turcia.

Tip de parteneriat Considerat: Contract de agenție comercială

 

2. BRRU20160505001 Ferma rusă, specializată în creșterea vitelor, caută furnizori de oi de reproducție în străinătate. Domeniul – Agro Alimentar

Tara: Rusia

Tip: Cerere

Descriere: Întreprinderea agricola din regiunea Novgorod este specializată în creșterea oilor. Compania a început să funcționeze în 2015 și nu are concurență în regiune. Compania construieste noi adaposturi pentru oi cu o suprafata de 1235 mp unde pot creste pana la 1.000 de oi. Clădirea se află în faza finală. Pentru pășunatul bovinelor există pășuni de 77 hectare. Pentru creșterea numărului de animale, compania intenționează să cumpere oi de rasă, în cantitate de 250-280 de miei de sex feminin și 15-20 de berbeci și planifică livrările regulate de la compania europeană. Oile vor fi achiziționate pentru vânzarea viitoare a animalelor tinere și a cărnii de miel.

Compania este interesată să găsească parteneri din sfera ovinelor pentru a coopera în cadrul acordului de servicii. Partenerul trebuie să aibă experiență în exportul de animale din țările UE către țările CEEA.

Partenerul trebuie să aleagă animale de reproducție, să primească toate documentele veterinare necesare pentru animale. Livrarea oilor se va efectua de companie de transport specializata, pe cheltuiala cumpărătorului.

Specificație tehnică: Partenerul trebuie să livreze animale de rasă pură în cantitate de 250-280 de miei de sex feminin și 15-20 de berbeci și să furnizeze Rusiei resursele continue regulate.

Rasa de oi poate fi albă, maro sau negru. Ferma este gata să cumpere orice culoare de oaie.

Mieii de sex feminin trebuie să aibă vârsta de 6-7 luni. Vârsta berbecilor ar trebui să fie între 6 și 12 luni.

Tipul și rolul partenerului vizat: IMM-uri, asociații de crescători de oi. Domeniu de activitate: companii sau ferme specializate în creșterea animalelor, predominant oi. Rolul partenerului: furnizarea oilor de reproducere companiei ruse.

Tip de parteneriat considerat: Contract de servicii


3.BRCY20170413001 O companie cipriotă, cauta producătorii de lemn de esență tare. Domeniul Produse industriale

Tara: Cipru

Tip: Cerere

Descriere: Compania cipriotă, înființată în 1966, și-a început activitatea prin importul și distribuirea de cărți grecești, decorațiuni de Crăciun, felicitări și materiale de artă librăriilor. Compania operează, de asemenea, pe piața cu amănuntul, prin operarea librăriei proprii.

În mod progresiv, compania și-a extins activitățile în alte sectoare, iar din 2012 compania a devenit importator și distribuitor de lemn de foc (lemn de esență tare) utilizat în seminee, datorită nivelurilor ridicate ale cererii. Are un depozit propriu care respectă condițiile adecvate pentru păstrarea lemnului de foc.

Clienții companiei sunt supermarket-urile și magazinele convenționale.

De asemenea, vinde lemne de foc direct consumatorilor.

Compania cipriotă caută noi furnizori / producători de lemn de foc din lemn de esență tare (stejar, carpen, frasin, fag, arin), în special din țările mediteraneene și balcanice, pentru a importa și a vinde produsele lor cu o marjă de profit pe piața locală.

Avantaje și inovații: Lemnul de foc al companiei este depozitat în siguranță într-un depozit uscat de aerisire. Depozitul său este construit pentru a se asigura de calitatea lemnului de foc stocat sa nu fie afectată de factori fizici cum ar fi umiditatea, apa, rozătoarele.

Compania cipriotă are, de asemenea, o rețea de distribuție bine organizată și o bună clientelă.

Specificații tehnice sau expertiză: Sunt preferate următoarele specificații ale lemnului de foc (lemn de esență tare):

• Foioase - Cel mai preferat: stejar (sunt acceptate și alte specii de lemn de esență tare)

• Lemn de sezon (cel puțin 6 luni) cu umiditate mai mică de 20%

• Se taie de cca 30 cm

• Toți trebuie să fie în paleți, cum ar fi fotografiile atașate

• Acceptați comenzi pentru un container înalt de 40 ft cu 30 de paleți pe an

• Dimensiunea externă a paletului este: 0,75X1,10X2,40

• Lemnul trebuie să fie în formă bună și prezentabil, ca și fotografiile atașate.

Colaborarea va fi pe baza unui contract de servicii de distributie.

4. BRIT20170526001 Distribuitor și agent comercial italian caută producători de îmbrăcăminte de noapte și lenjerie de corp. Domeniul Textile si moda

Tara: Italia

Tip: Cerere

Descriere: Un distribuitor și agent comercial italian, cu sediul în regiunea Molise, este specializat în îmbrăcăminte de noapte, lenjerie de corp, ciorapi, îmbrăcăminte de plajă și articole de mercerie.

IMM-ul și-a început activitatea în 1985 și, de-a lungul anilor, a dezvoltat o rețea de aproximativ 800 de contacte, în principal în centrul Italiei.

IMM-ul, angajat deja în cooperarea transnațională, în special cu producătorii de lenjerie de corp din Spania, caută noi parteneri comerciali în Europa și în afara Europei, care doresc să-și vândă produsele în Italia. Partenerii ar trebui să fie producători cu experiență de îmbrăcăminte de noapte și lenjerie de corp la prețuri competitive, realizate din materii și materiale naturale.

Avantaje și inovații:

- are o experiență de peste treizeci de ani în sectoarele îmbrăcămintei și textilelor;

- are o reputație puternică și o rețea consolidată de conexiuni în Italia.

Specificații tehnice sau expertiză: IMM-ul caută producători experimentați de îmbrăcăminte de noapte și lenjerie de corp din materiale naturale și țesături (în principal, dar nu numai, bumbac și modal). Producătorii ar trebui să poată produce produse de calitate, dar cu preț competitiv. Partenerul căutat ar trebui, de asemenea, să aibă experiență în producerea de produse compatibile cu UE.

Tipul și rolul partenerului vizat: Partenerul căutat ar trebui să fie:

- un producător cu experiență de îmbrăcăminte de noapte și lenjerie de corp din materiale și țesături naturale;

- conștienți și capabili să producă articole compatibile cu UE;

- capabil să ofere produse de marcă de calitate sau fără marcă, în cadrul unui contract de agenții comerciale pe termen lung și / sau al unui contract de servicii de distribuție.

- capabile să garanteze refacerea stocuilor și livrările într-un timp foarte scurt.

Tip de parteneriat considerat:

Contract de agenție comercială

Contract de servicii de distribuție

 

5.BRUK20170505001 Compania din Marea Britanie caută produse inovatoare de îngrijire a sănătății pentru a ajuta la viața de zi cu zi. Domeniul Ingrijirea sanatatii

Tara: Marea Britanie

Tip: Cerere

Descriere: Compania britanică proiectează și vinde ajutoare pentru viață in scopul de a ajuta persoanele să depășească barierele fizice pe care le pot avea pentru a-și desfășura activitățile zilnice. Aceste produse sunt vândute prin distribuitori către persoane fizice, spitale, clinici de reabilitare și case de îngrijire rezidențială.

În prezent dețin 6 brevete din Regatul Unit, 1 înregistrare europeană a designului și 1 brevet SUA.

Produsele pe care le vând oferă asistență în următoarele categorii:

Mobilitate generală

Toaletare

Imbrăcare

Dormitor

Mâncarea și băutul

Bucătărie

Baie

Sufragerie

Mai multe produse sunt necesare deoarece afacerea continuă să crească.

Compania dorește să găsească producători sau revânzători de produse specificate în cadrul rubricilor principale de mai sus.

Este prevăzut un parteneriat pe termen lung bazat pe un contract de servicii de distribuție.

Specificații tehnice: Clientul va aștepta oferte, de la producători sau revânzători, de produse inovatoare de înaltă calitate, care îi vor ajuta pe persoanele în vârstă, persoanele cu dizabilități și persoanele fizice cu activități zilnice atât în ​​interiorul cât și în afara mediului de acasă.

Partenerul va oferi doar produse de calitate inalta pe baza unui parteneriat pe termen lung, contract de distributie.

 

Tipul și rolul partenerului: parteneri potriviți vor fi producători existenți sau revânzători de produse pentru piața specifica, ce pot prezenta produse bine concepute, de bună calitate, cu servicii de livrare prompte.

Tip de parteneriat Considerat: Contract de servicii de distribuție


6.BRPT20170403001 Compania portugheză în domeniul depozitării și al gestionării mass-media caută producători și furnizori de saci sigilați și sigiliu securizat. Domeniul Industrie si servicii
Tara: Portugalia

Tip: Cerere

Descriere: Compania a fost înființată în 2013 și este situată în Caldas da Rainha, un oraș din regiunea centrală a Portugaliei, la aproximativ 70 de kilometri nord de Lisabona. Activitatea principală a companiei se învârte în jurul tuturor serviciilor legate de stocarea și gestionarea fizică a benzii de tipărire și a discurilor de hard disk. Baza de clienți a companiei este compusă în principal din companii mijlocii dintr-o varietate de industrii. Pentru a garanta că nu există nicio intruziune, mediile de rezervă se păstrează în interiorul sacilor sigilați. Există doar unul sau doi furnizori ai acestor pungi și sigiliile de securitate, astfel încât concurența la prețuri este inexistentă, iar inovarea produselor este slabă. Compania dorește să găsească furnizori și producători de soluții de securitate pentru custodia fizică a mass-media de rezervă, cum ar fi saci sigilați și sigilii din plastic sau metal, pentru consum intern și distribuție pe piața portugheză.

Avantaje și inovații:

Abilitatea de a oferi o gamă largă de servicii care răspund nevoilor diversificate ale clienților

• Soluții flexibile și inovatoare pentru clienți cu cerințe specifice

• O reputație puternică în cadrul industriei pentru fiabilitatea serviciilor și securitatea fără compromisuri

Specificație tehnică: Produse care corespund certificării ISO-17712 și conformității.

Tipul și rolul partenerului: Firma dorește să stabilească un contract de fabricație cu un furnizor de saci sigilați și sigilii de siguranță pentru a-și îndeplini propriile nevoi pentru aceste produse.

Un contract de servicii de distribuție este, de asemenea, o opțiune, dacă un producător sau un distribuitor internațional este interesat să găsească un partener local pentru piața portugheză, pentru a-și pune la dispoziție produsele disponibile pentru vânzare tuturor potențialilor clienți.

Tip de parteneriat Considerat: Contract de servicii de distribuție

Contract de fabricație