News CCI Brasov

KavalaExpo 2017

(0 voturi)
KavalaExpo 2017

Vă informăm cu privire la oportunitatea participării ca expozant  în cadrul Salonului de turism al târgului KavalaExpo 2017. Standul este gratuit!  

Membrii Camerei de Comerț și Industrie Brașov care activează în domeniul turismului se pot promova cu stand gratuit în cadrul expozitiei “KAVALAEXPO” 2017 organizata de Camera de Comerț și Industrie Kavala în perioada 6 - 11 octombrie 2017, la centrul de conferințe și expoziții “Apostolos Mardiris” din Kavala - în cadrul standului CI Brașov (chiria standului este gratuită)

Târgul are caracter general, dar anul acesta expoziția va include un salon profesional dedicat turismului, dat fiind că în această zona, turismul reprezintă o oportunitate de afaceri sustenabilă, importantă pentru investitori, dezvoltatori imobiliari , tur operatori și agenții de turism.

Firmele din turism sunt invitate să profite de aceasta oportunitate și să participe la întâlnirile B2B care vor avea loc în cadrul târgului.

Cele 6 zile de târg își propun să reunească atât întreprinzători cât și factori de decizie din administrația locală, politica și ONG-uri.

Sâmbătă 7 Octombrie vor fi întâlniri cu companii locale din domeniul turismului: agenții de turism, camere de închiriat, hoteluri, închirieri de mașini, sporturi acvatice, ecoturism.

Duminică 8 octombrie, se va organiza un tur al insulei Thasos care va include și transportul de la Kavala la Keramoti .

Relații suplimentare la CCI Brașov - d-na Luisa Paloș, telefon 0728/137727, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  

Taxa de participare este de 160 Euro, costurile de transport si cazare urmand sa fie suportate individual sau in cazul participarii mai multor companii vom reveni cu informatii suplimentare pentru optimizarea acestor costuri.

Termenul de confirmare al participării și al spațiului de expunere necesar este 04.08.2017


 

Elemente de background
La 31.03.2017, volumul schimburilor comerciale cu Republica Elenă a însumat 407,35 milioane euro, in crestere cu 12,82% fata de perioada similara a anului 2016, cu o pondere de 1,23% în comerțul exterior al țării noastre, din care exporturile au inregistrat 202,31 milioane euro (+20,69%), iar importurile 205,04 milioane euro (+6%).
Grecia se situează pe locul 7 in clasamentul pe tari de rezidenta a investitorilor in societati comerciale cu participare straina la capitalul social. La data de 30 aprilie 2017 erau inregistrate in Romania un numar de 6693 companii cu capital elen, cu o valoare totala a investitiilor de 2,62 miliarde USD.