News CCI Brasov

Misiune economică în Republica Populară Chineză

(0 voturi)
Misiune economică în Republica Populară Chineză

Vă invităm să participați la întâlnirile  de afaceri în Hong Kong, Changsha, Zhangjiajie, Ningbo, Gouangzhou și Shanghai! 

CCI BRASOV organizează cu sprijinul autorităților guvernamentale regionale din China o serie de conferinţe şi întâlniri de afaceri în Hong Kong, Changsha, Zhangjiajie, Ningbo, Gouangzhou și Shanghai între 13-22 octombrie 2017 menite să prezinte comunităţii de afaceri din China oportunităţile oferite de firmele din România ca destinaţie de investiţii şi parteneriat comercial. Avem plăcerea să vă invităm să participați la aceste întâlniri.

La invitatia Guvernului provinciei Hunan si ca urmare a protocolului de colaborare dintre Provincia Hunan si judetul Brasov, Camera de Comert si Industrie Brasov va organiza la inceputul lunii octombrie o misiune economica in Republica Populara Chineza.

Vor fi organizate intalniri de afaceri atat prin Biroul pentru Afaceri Externe Hunan cat si prin Camera de Comert si Industrie Ningbo - cu care CCI Bv are semnat un acord de colaborare.

Un alt obiectiv al misiunii este  vizitarea celei de-a 122-a editie a targului international de bunuri de larg consum CHINESE EXPORT COMMODITIES FAIR Phase 1 care va avea loc in perioada 15-19 octombrie 2017 in Gouangzhou (http://www.cantonfair.org.cn/en/index.aspx).

Cifra de afaceri a editiei precedente a fost de 30.02 miliarde USD, reunind pe o suprafata de 1 180 000 mp peste 8900 de expozanti grupati in urmatoarele sectoare:
- Industria metalurgica - inclusiv procedee de prelucrare a minereurilor de uraniu; materii prime si materiale : materiale de constructie, produse chimice, minerale, produse metalurgice si neferoase; lemn, cherestea;
- Masini si echipamente: instalatii si echipamente pentru agricultura si industria alimentara, chimica, textila, constructii de masini, constructii civile si industriale, scule, dispozitive;
- Echipamente electrice si electronice; echipamente de iluminat; vehicule și piese de schimb;
- Hardware & Instrumente;
- Materiale de construcții, Produse chimice;
- Resurse energetice

Costul de participare este: 3700 eur/persoana si o taxa de participare de 300 lei +TVA pentru membrii CCIBV si 350 lei+ TVA pentru ne-membrii CCI - care include servicii conform program atasat, respectiv: Transport aerian cu toate taxele incluse cu 1 bagaj la cala x 23 kg, transferuri de la aeroporturi la hoteluri in toate orasele, conform programului,cazare in hoteluri de 5 **** in Hong Kong /2 nopti , Gouangzhou /1 noapte, Changsha/2 nopti, Shanghai / 2 nopti , tururi de oras cu ghizi de limba engleza , asistenta in organizarea deplasarii si a intalnirilor de afaceri, insotitor la un grup de minim 12 persoane.

Programul complet al misiunii econonice poate fi consultat aici.

Speram ca aceasta actiune sa se bucure de interesul dumneavoastra si va stam la dispozitie pentru orice alte informatii: Dept Relatii (tel: 0728137727, email:  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ).

Dat fiind ca locurile sunt limitate, va rugam sa ne transmiteti formularul de inscriere completat pana in data de 08.08.2017.