News CCI Brasov

Topul Național al Firmelor - faza județeană - OPORTUNITĂȚI DE PROMOVARE

(0 voturi)
Topul Național al Firmelor - faza județeană - OPORTUNITĂȚI DE PROMOVARE

Creșteți afacerea și atrageți clienți  prin promovare! 

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov organizează în luna octombrie 2017 cea de-a XXIV- a ediţie a manifestării Topul Național al Firmelor - faza județeană, eveniment care premiază rezultatele de excepţie ale agenţilor economici în anul 2016.

Considerând că activitatea pe care o desfăşuraţi este de interes pentru comunitatea de afaceri vă oferim oportunitatea de a vă insera o machetă de promovare în catalogul care se va edita cu această ocazie.

oferta promovare 2017

Catalogul va fi distribuit laureaţilor, oficialităţilor, camerelor de comerţ şi industrie teritoriale şi bilaterale, ambasadelor străine în România, delegaţiilor economice, altor potenţiali parteneri de afaceri şi companiilor membre ale Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov. 

Calitatea, siguranţa şi veridicitatea informaţiei disponibile în catalog vor permite identificarea cu uşurinţă a potenţialilor parteneri.

Firmele interesate pot obţine relaţii suplimentare la tel.: 0268/547077, 0268/547085, fax: 0268/547086, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , persoane de contact: d-na Simona Cristina Ordace, d-l Valentin Rasa.