News CCI Brasov

Expo HOTELIA 2017, Grecia

(0 voturi)
Expo HOTELIA 2017, Grecia

Vă informăm despre oportunitatea participării la expoziția internațională din domeniul echipamentelor, mobilierului și dotărilor pentru Hoteluri, Catering, Restaurante și Cafenele. Tarife preferențiale pentru membrii CCI Brașov!

În perioada 10-12 Noiembrie 2017, la Centrul Internațional “HELEXPO” din Salonic - Grecia, va avea loc Expoziţia Internaţionala de echipamente, mobilier si dotari pentru Hoteluri, Catering, Restaurante si Cafenele "ΗΟΤΕLIA 2017".

Membrii CCI Brașov  beneficiază de terife prefențiale oferite de catre organizator:  pentru  3-4 importatori din sectorul respectiv se acoperă cheltuielile de transport și cazare pe durata de desfasurare a expoziției.

Formularul de participare (click aici)  trebuie completat de catre persoanele interesate si transmis pana la data de 5 Octombrie 2017 la AMBASADA REPUBLICII ELENE LA BUCURESTI, BIROUL PENTRU AFACERI ECONOMICE SI COMERCIALE:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Mai multe informatii despre expozitie si evenimentele auxiliare sunt disponibile pe urmatorul site internet: http://hotelia.helexpo.gr/en

Relații și sprijin la AMBASADA REPUBLICII ELENE LA BUCURESTI, BIROUL PENTRU AFACERI ECONOMICE SI COMERCIALE