News CCI Brasov

Oportunitați de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

(0 voturi)
Oportunitați de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

Vă prezentăm oportunitățile de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network pentru luna Iulie-august 2017.

1. BRTR20170317001 Furnizor turc de lenjerie de pat caută producători. Domeniul Textil

Tara: Turcia

Tip: Cerere

Descriere: Compania turcă care își servește clienții la nivel internațional are cooperări puternice și sigure cu clienții săi. În termen de 3 ani de la intrarea pe piață, compania a câștigat încrederea clienților săi. Această companie are 2 branduri care servesc în sectoarele alimentelor și textilelor. Compania are canale de vânzări puternice atât în Turcia, cât și în străinătate.

Compania are nevoie să achiziționeze o parte din produsele textile pentru a le vinde clienților din țările din Orientul Mijlociu.

Produsele solicitate sunt seturi de lenjerie de pat, prosoape și perne.

Compania caută producători de astfel de produse și solicită acordul pentru distribuție.

Specificatie tehnica:

Set de lenjerie- pentru o persoana

160*220 cm pentru plapuma

160*220 cm cearceaf

50*70 cm fata de perna

Set de lenjerie- pentru doua persoane

180*220 cm pentru plapuma

200*240 cm cearceaf

50*70 cm fete de perna x 2

50x90 cm prosoape de mana

70x140 cm prosoape de corp

Toate produsele trebuie sa fie 100% bumbac

Tipul de partener cautat: Producator de produse textile de casa. Sa produca si sa furnizeze produsele confectionate. Sa aiba experienta in comertul international.

Colaborarea va fi pe baza unui contract de distributie


2.BRHU20170720001 Compania de producție de lenjerie din Ungaria caută subcontractanți pentru activitatea de confecționare a lenjeriei. Domeniul Textil

Tara: Ungaria

Tip: Cerere

Descriere: Compania maghiară, înființată în 1991, se ocupă cu producția de lenjerie în principal pentru piețele de export. Produsele includ lenjerie de corp din diferite materiale pentru adulți (bărbati și femei) și copii.

Compania utilizează numai materiale de bază de înaltă calitate - în special bumbac tricotat circular - care este importat sau parțial fabricat în Ungaria. Compania este foarte flexibilă, are propriile mărci, procesul de producție acoperă dezvoltarea și proiectarea produselor, dar și vânzările de produselor finale. Compania este foarte fiabilă în termeni de livrare.

Compania este dotată cu o gamă largă de mașini care facilitează coaserea produselor de lenjerie foarte diferite. Compania are o vastă experiență în producția de lenjerie de înaltă calitate, cu nume de marcă proprie, dar și subcontractare, care se desfășoară pe baza unor comenzi concrete. Dotarea tehnica este specifica pentru producția de lenjerie de corp, pijamale, lenjerie de pat, cerceafuri, costume de baie, tricouri, pantaloni.

Compania caută companii de confectionat care sunt capabile să le susțină în producția de lenjerie, sa coase articole de lenjerie, din materiale pre-croite, pe baza specificațiilor tehnice detaliate. Confectionarea maiourilor și chiloților pentru femei sunt principalele articole propuse subcontractării.

Croirea materialelor poate fi, de asemenea, obiectul subcontractării sau fabricării, dacă subcontractantul sau compania de producție dispune de mașini și expertiză adecvate pentru croirea pieselor textile.

Termenii de livrare și termenele limită de livrare vor fi negociate individual cu potențialii parteneri de afaceri.

Comenzile sunt planificate săptămânal, cu o norma de 20-30.000 de minute.

Forma de cooperare: contract de fabricare sau subcontractare.

Specificații tehnice:

Obiectiv: Partenerul ar trebui să fie un producător de produse de lenjerie, o companie de confectii cu mașini adecvate și experiență în coaserea produselor de înaltă calitate. Companiile cu facilități de croire a materialului textil și expertiză sunt prioritizate, deoarece, în afară de coaserea împreună a pieselor textile pre-taiate livrate de compania maghiară, partenerul potențial ar putea subcontracta și pentru croirea materialelor.

Tipul și rolul partenerului: Companiile de confectionat, de preferință, cu cel puțin 25 de angajați, pentru a putea executa comenzi mai mari în timp util (20-30.000 minute / săptămână normală)

- Activitate care trebuie îndeplinită:

Cusut împreună piese textile pre-taiate pentru produse de lenjerie (în principal maiouri și chiloți pentru femei, de înaltă calitate, pe baza specificațiilor tehnice oferite de compania maghiară.) Dacă firma dispune de facilități și expertiză pentru croirea textilelor pe baza probelor pre-furnizate și descriea tehnica a materiilor prime furnizate de compania maghiară, solicitarea ar putea include și croirea pieselor textile.

Tipul de parteneriat considerat: Contract de productie Subcontractare


3.BRTR20170710001 Un comerciant angro de produse alimentare din Turcia se oferă să acționeze făină de grâu ca distribuitor. Domeniul Agroalimentar

Tara: Turcia

Tip: Cerere

Descriere: Angrosistul local din Turcia, situat în Kocaeli, specializat în furnizarea făinii de grâu către brutării, are o rețea puternică și extinsă în brutării din cele trei orașe ale Turciei, inclusiv Kocaeli, Yalova și Sakarya.

Mai mult, compania își propune să-și extindă gama de produse, adăugând diferite feluri de făină pentru magazine de prăjituri și produse de patiserie și să-și consolideze portofoliul de clienți în alte regiuni ale Turciei.

Compania acordă atenție originii făinii și condițiilor de depozitare.

Specificații tehnice: Făina de grâu trebuie să îndeplinească toate standardele și certificările corespunzătoare ale Regulamentului Codului alimentar turcesc privind făina de grâu.

Tipul și rolul partenerului: Partenerii trebuie să îndeplinească toate standardele și certificările corespunzătoare ale Regulamentului Codului alimentar turcesc privind făina de grâu și să poată împacheta făina în saci de 50 kg. Livrarea la timp.

Tip de parteneriat Considerat: Contract de servicii de distribuție

4. BRUK20170607001 Companie din Marea Britanie caută partener de fabricație pentru mașinile de prelucrare manuală a tablelor pe baza unui contract de producție. Domeniul Prelucrare metale

Tara: Marea Britanie

Tip: Cerere

Descriere: Firma din Marea Britanie produce o gamă de unelte și mașini de prelucrare manuală a foilor de metal. Acestea acoperă o gamă largă de aplicații în industria prelucrării foilor metalice, incluzând ghilotine, freze, masini de faltuit, mașini de gaurit etc.

Compania din Marea Britanie caută un nou partener de productie care să poată realiza mașinile de prelucrare manuală a tablelor în conformitate cu specificațiile lor pentru a respecta standardele internaționale

Avantaje și inovații: Compania din Marea Britanie este specializată în proiectarea și fabricarea unei game largi de mașini de prelucrare a tablei. Aceste mașini sunt fabricate la cea mai înaltă calitate și sunt foarte apreciate.

Ei pot garanta livrarea imediată și relații pe termen lung cu partenerul de fabricație potrivit.

Specificație tehnică: Gama de prese cu aer este de 3-20 tone capacitate. Ghilotinele și dispozitivele de presare sunt de înaltă calitate și prezunta caracteristici de siguranță, sunt fiabile. Mașinile de prelucrare a tablelor / ghilotină / frezele și mașinile de faltuit pentru prelucrarea tablei sunt fabricate din oțel.

FileType FileType

Tipul și rolul partenerului solicitat: un producător de mașini-unelte pentru formarea de tablă. Standardele de producție trebuie să fie la cea mai înaltă calitate, deoarece produsele companiei de inginerie sunt foarte apreciate în întreaga industrie pentru construirea lor robustă și precizie în performanță. Va trebui să aibă experiență în construcția mașinilor de prelucrare a foilor metalice / sau a ghilotinei / aparatelor similare și a mașinilor de faltuire pentru prelucrarea tablei.

Mașinile sunt fabricate din oțel. Compania ar avea nevoie de abilitatea de a fabrica și asambla.

Tip de parteneriat considerat: Contract de productie

5.BRBE20170615001 Un distribuitor belgian a unor mărci de încălțăminte și îmbrăcăminte (copii și adulți), cu sediul în Belgia, Olanda și Luxemburg, caută produse de marca pentru distribuirea lor. Domeniul textile si moda

Tara: Belgia

Tip: Cerere

Descriere: Compania de familie belgiană din Bruxelles a fost înființată în 1965. Distribuie branduri calitative (încălțăminte și îmbrăcăminte pentru copii și adulți) în Benelux. Lucrează numai cu mărci fabricate cu produse de înaltă calitate și materiale nobile și durabile.

Ei au vânzători experimentati in echipa lor care sunt în contact permanent cu comercianții en datail din Benelux. Datorită cunoașterii aprofundate a acestor piețe, aceștia distribuie cele mai bune mărci ale acestora către locații strategice din Belgia, Olanda și Luxemburg. Personalul vorbeste franceza, olandeza si engleza.

Compania are un depozit de 2.500 de metri pătrați în afara Bruxelles-ului, iar experții în logistică asigură o distribuție flexibilă și reușită.

Compania își promovează brandurile pe web. Abilitățile lor IT și e-marketing cresc vizibilitatea on-line și permit contactul strâns între consumator și vânzători.

Compania are, de asemenea, propriul său lanț de magazine și se află în contact direct cu consumatorii, care își îmbogățește cunoștințele despre piață.

Compania dorește să-și diversifice portofoliul de mărci distribuite.

Ei caută branduri, articole de îmbrăcăminte și accesorii care să fie distribuite în Belgia, Olanda și Luxemburg (copii și adulți). Compania ar dori să aibă un contract de distribuție pentru piața Benelux cu partenerul, dar este, de asemenea, deschisă pentru un acord de agenție comercială.

Avantaje și inovații:

- Experienta in B2B si B2C, in Benelux, cu o vasta retea de clienti

-Experiență echipa de vânzări multilingve

- Echipa de logistică + depozit

- abilități IT pentru marketing digital

- Investiții în marketing pentru brandurile pe care le distribuie

Specificații tehnice: Compania caută parteneri cu o marcă internațională cunoscută de încălțăminte, îmbrăcăminte și / sau accesorii, care vizează piața Benelux și fabricarea de produse de înaltă calitate cu materiale durabile.

Tipul și rolul partenerului vizat: Compania dorește să-și diversifice portofoliul de mărci distribuite.

Se caută mărci de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii care să fie distribuite în Belgia, Olanda și Luxemburg (copii și adulți).

Partenerul ar trebui să fie o companie internațională de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii (copii și adulți) care doresc să introducă / îmbunătățească imaginea mărcii sale în Belgia, Olanda și Luxemburg. Partenerul ar trebui să fie interesat de un contract de distribuție. O altă opțiune pentru partener ar putea fi un contract de agenție comercială.

Tip de parteneriat Considerat: Contract de agenție comercială

Contract de servicii de distribuție