News CCI Brasov

Târgul KOSMIMA, Grecia

(0 voturi)
Târgul KOSMIMA, Grecia

Membrii CCI Brașov beneficiază de tarife preferențiale  doar participând  la  târgul specializat din domeniul bijuteriilor, ceasurilor, pietrelor prețioase din Grecia! 

În perioada 21–23 Octombrie 2017, la Centrul Internațional HELEXPO din Salonic - Grecia, va avea loc cea de-a 31-a ediție a Targului Internațional de Bijuterii, Ceasuri, Pietre Prețioase "KOSMIMA", cel mai important eveniment de acest gen din Balcani si sud-estul Europei.

Membrii CCI Brașov beneficiază de posibilitatea oferita de catre organizator de a gazdui 3-4 importatori din sectorul respectiv acoperind cheltuielile de transport și cazare pe durata de desfășurare a expoziției.

 Formularul de participare (click aici)  trebuie completat și transmis de catre persoanele interesate  până la data de 22 Septembrie 2017. Formularul completat poate fi trimis și la AMBASADA REPUBLICII ELENE LA BUCURESTI, BIROUL PENTRU AFACERI ECONOMICE SI COMERCIALE:   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Mai multe informatii despre expozitie si evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: http://kosmima.helexpo.gr/en

Relații și sprijin la  AMBASADA REPUBLICII ELENE LA BUCURESTI, Dl.Ioannis Markos - Ministru Plenipotentiar pentru Afaceri Economice si Comerciale