News CCI Brasov

Oportunitați de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

(0 voturi)
Oportunitați de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

Vă prezentăm oportunitățile de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network aferente lunii septembrie 2017.

1. BRTR20170620001 Firma de mobilier din UK caută furnizori de placaj curbat și tapițerie pentru a produce o nouă gamă de scaune. Domeniul Materiale

Țara: Marea Britanie

Tip: Cerere

Descriere: Compania din Marea Britanie furnizează, de peste 40 de ani, mobilier pentru instituții de sănătate, zone de recepție, săli de așteptare și medii dificile, cum ar fi unitățile psihiatrice sau închisorile. Compania din Marea Britanie oferă o calitate deosebită a mobilierului, cu respect față de siguranță și durabilitate, care se orienteaza în întregime pe client.

Compania lansează un nou design de scaun și caută un furnizor de placaj îndoit, care poate, de preferință, să poată oferi servicii de tapițare cu țesături oferite de compania britanică. Aceștia caută în mod ideal un parteneriat pe termen lung cu un furnizor care să poată produce placa de placaj îndoit, să dispună de echipamentele necesare, cum ar fi presa de îndoire a placajului de înaltă frecvență ca utilaj de producție, să producă picioarele din lemn masiv și pot oferi servicii de tapițerie. Întrucât compania din Marea Britanie colaborează cu unități ale Departamentului guvernamental, acestea îi obligă pe noii colaboratori să aibă fie certificat FSC, fie să fie dispuși să solicite un certificat, Compania din Regatul Unit îi va ajuta în procesul de solicitare a certificatului relevant.

În acest moment este un proiect mic, iar clientul meu caută un furnizor pentru o comandă inițială de 200 de bucăți, de preferință prețul de 70 de euro. Compania britanică se așteaptă ca noul produs să crească rapid și să crească si cantitățile.

Specificații tehnice sau expertiză: rezistență, durabilitate și siguranță. Cerințe pentru scaunele din alte domenii BS EN 15373: 2007

Construcția placajului: din placaj curbat, picioarele din lemn cu spumă tăiată și tapițate complet. Marginile trebuie să fie terminate pentru a evita deteriorarea, de exemplu, a muchiilor de impact din PVC sau a profilelor mai moi. Suprafețe igienice rezistente la murdărire si la curatirea lor ștergeți - utilizați lacuri biocide igienice.

Tipul și rolul partenerului: Compania din Marea Britanie caută o companie care poate produce placa îndoită de placaj, picioarele din lemn masiv și când sunt trimise materialele, partenerul sa le poata tapița. Parteneriatul poate duce la un contract de productie.

Colaborarea va duce la un parteneriat pe termen lung.

Tip de parteneriat considerat: contract de productie

2.BRDK20170808001 Se caută cherestea din lemn de stejar pentru o companie daneză de design. Domeniul Industrii creative

Tara: Marea Britanie

Tip: Cerere

Descriere: Compania daneză a fost înființată în 2014 pentru a crea și a vinde mobilier și interioare vechi, cu inspiratie din designul nordic. Compania a crescut rapid și are o cifră de afaceri atractivă din vânzările pe piața daneză. Produsele sunt fabricate în prezent în Danemarca, dar doresc să externalizeze părți din producție pentru a economisi costuri și timp.

Cautam producatori de mobilier din lemn masiv de stejar, capabili sa ofere blaturile si suprafetele din lemn ale produselor. Toate mesele sunt realizate din două plăci de stejar solid sau grosime de 40 mm - nu sunt lipite "laminate" sau sipci. Suprafețele sunt de obicei de 106 cm lățime și până la 300 cm în lungime. Lemnul folosit trebuie să fie certificat de Consiliul forestier (FSC) din lemn de calitate "A", fără noduri, fisuri sau alte defecte, iar produsele trebuie livrate cumpărătorului danez cu umiditate între 6-10%. Toate suprafețele trebuie să fie șlefuite cu șmirghel 320 și tratate cu lesie pentru a preveni decolorarea.

Orice noduri din lemn trebuie să fie etanșate astfel încât suprafața să fie uniformă și scândurile să fie tratate de două ori cu ulei într-o varietate de trei culori diferite. Finisajul trebuie să fie de înaltă calitate, rezistent la murdărie și apă, rămânând în același timp rustic.

Aceștia ar dori să găsească un mic producător specializat de mobilier sau componente, capabili să lucreze în cadrul unui acord de externalizare, furnizând în mod regulat, pe bază de contract.

Specificații tehnice: Atenție: sunt interesați mai degrabă de o ofertă regulată și constantă, mai degrabă decât de cantități mari mari la un moment dat, pentru a reduce problemele de stocare. În cazul fabricilor autorizate ISO ar fi preferate.

Compania solicită un termen maxim de livrare de 21 de zile, cu comenzi tipice de 1-10 unități pe oră. 50% în avans și 50% la livrare. Numărul mediu de unități pe an este de aproximativ 200.

Sunt disponibile desene tehnice complete pentru toate produsele, iar furnizorilor li se cere să completeze un model de furnizare pentru comparație.

Datorită condițiilor de calitate și de livrare, ei nu caută contacte cu unități de producție de sub 10 persoane.

Tipul și rolul partenerului: Pentru a menține costurile de producție cât mai scăzute, menținând în același timp o comunicare ușoară și costuri reduse de transport, compania caută furnizori din Europa. Ei ar aștepta ca cele mai importante contacte să vină din Europa de Est, dar sunt deschise tuturor opțiunilor, iar căutarea nu este limitată.

Firma nu este interesata sa contacteze producatorii de mobilier laminat lipit / MDF (Medium Density Fibreboard) sau similar.

Este probabil ca producția să se potrivească unei societăți cu cel puțin 10 angajați, care să poată menține un nivel ridicat a calității producției și a livrării.

 

3. BRDE20170808001 Agenția germană de comerț oferă pe piața germană distribuția de piese și echipamente pentru industria automobilelor Domeniul Materiale

Tara: Germania

Tip: Cerere

Descriere: Compania germană a fost înființată în 2017, deoarece personalul companiei are o vastă și lungă experiență în domeniul comerțului în industria de automobile și prelucrarea metalelor, în principal cu companii germane și italiene, dar și cu companii din alte piețe. În cadrul activității sale comerciale, compania se dovedește, de asemenea, că este un susținător competent și bun consultant pentru clienții și partenerii săi. Ei au personal calificat și educat, cu o lungă prezență pe piețele externe și relații bune de afaceri cu furnizorii și clienții.

Compania caută alte IMM-uri să le reprezinte pe piața germană și să-și promoveze mărfurile și mărcile. Aceștia ar dori să stabilească o relație de lungă durată cu partenerii viitori prin intermediul unui contract de servicii comerciale sau de distribuție. Partenerii potențiali ar trebui să fie producătorii sau cei care au legături bune cu producătorii de piese de schimb auto.

Gama de produse pe care compania o reprezintă în prezent pe piața internă cuprinde sisteme de evacuare, turnare din aluminiu și zinc, plăci de aluminiu, materii prime și bobine, oțel inoxidabil, furnizare de energie industrială etc.

Principalii cumpărători germani sunt întreprinderi mari precum BMW, VW Group, Hatz Diesel, Voith, Jungheinrich AG și Kion Group. Compania ar acționa ca agent și promotor pentru alte companii și va încerca să permită recunoașterea pe scară largă a mărcii și produselor partenerului.

Specificații tehnice: Compania caută parteneri care lucrează în industria bunurilor de uz auto și al bunurilor și care fabrică produse cum ar fi:

- sisteme de evacuare

- îndoirea tuburilor

- turnarea aliajelor de aluminiu și zinc

- materii prime și bobine de aluminiu

- plăci din aluminiu

- formarea la rece a aluminiului si a otelului

- oţel inoxidabil

- ștanțare din oțel, inox și aluminiu

- presa hidraulica

- diverse aplicații din plastic

Produsele care urmează să fie distribuite ar trebui să respecte standarde precum ISO 14001 / ISO 9001 / ISO 50001 / ISO TS 16949 / OHSAS 18001.

Partenerii potențiali ar trebui să poată demonstra capacitatea de a furniza în mod consecvent produse și standardele lor înalte de calitate.

Tipul și rolul partenerului vizat: Compania germană caută parteneri care ar dori să fie reprezentați în Germania. Compania oferă partenerilor din diferite piețe servicii de agenții comerciale și contracte de servicii de distribuție.

Partenerii potențiali ar putea fi producătorii, distribuitorii, angrosiștii și toți ceilalți care doresc să își extindă portofoliul și să facă afaceri în Germania. Este de dorit ca viitorii parteneri să aibă experiență, referințe bune și relatii în industria automobilelor, precum și cu producătorii de piese de schimb auto.

Tip de parteneriat Considerat: Contract de agenție comercială

Contract de servicii de distribuție


4. BRPL20170823001 Un comerciant cu ridicata și cu amănuntul de produse naturale caută produse de sănătate pentru animale de companie (uleiuri, ierburi etc.) în baza acordului de distribuție. Domeniul Agro-alimentar

Tara: Polonia

Tip: Cerere

Descriere: Compania din Polonia este specializată în sectorul alimentației sănătoase, de asemenea angajată în ramurile de produse cosmetice și complementare. Oferă produse ecologice din elemente naturale și marcate cu certificat BIO. Gama de produse oferite este foarte largă, inclusiv organice și convenționale: ierburi, condimente, sucuri, extracte, fructe uscate, superfoods, ceai, cafea, făină, pulberi, uleiuri, probiotice, crupe, orez, semințe și altele. Toate produsele sunt oferite sub marca firmei.

Compania este partener pentru o mare varietate de furnizori din întreaga lume. Lanțul lor de vânzări este construit în colaborare cu o gamă largă de distribuitori și prin intermediul magazinului online (atât cu amănuntul cât și cu ridicata).

Deschiderea pentru o piață nouă de produse pentru animale de companie caută produse sanatoase în principal pentru câini și pisici, ulei pe bază de ulei de somon sălbatic, ulei de cod, etc., în special achiziții de produse populare, moderne, bazate pe contract de distribuție, sub etichetă privată.

Avantaje și inovații: Compania este cunoscută ca furnizor de produse naturale de cea mai înaltă calitate (produsele sunt marcate cu certificat BIO), are o poziție puternică pe piață. Portofoliul larg al produselor sale este vândut atât pe piața internă, cât și pe piața externă.

Specificații tehnice: aditivii alimentari pentru animalele de companie ar trebui să se bazeze pe uleiuri naturale, ierburi, amestecuri de plante / uleiuri.

Tipul și rolul partenerului vizat: Compania este interesată să îmbogățească portofoliul de produse cu produsele menționate mai sus. Ei caută potențiali parteneri care ar putea furniza bunurile listate. Compania va cumpăra produse în vrac, va ambala în pachete mai mici în fabrică și va vinde sub propria lor etichetă. Sunt căutați parteneri interesați de acest tip de parteneriat.


5. BRSE20170815001 Compania suedeză caută producători europeni de tablă. Domeniul Materiale

Tara: Suedia

Tip: Cerere

Descriere: Compania suedeză a fost înființată în anul 2009 și dezvoltă și produce echipamente de codificare, hardware și cerneluri pentru industria prelucrătoare.

Datorită cererii mai mari și pentru a fi mai competitivă, compania caută acum parteneri din alte părți ale Europei care să se ocupe de lucrările de tablă. Producătorii trebuie să păstreze o calitate înaltă și să fie capabili să funcționeze în conformitate cu standardele / calitățile specificate (tabla din oțel inoxidabil EN 1.4404)

Specificație tehnică: producător de folii de metal. Componentele vor fi fabricate din tablă din oțel inoxidabil EN 1.4404. Probabil elementele de tablă sunt fabricate cu o mașină de tăiat cu apă, îndoite cu o frână de îndoire și sudate împreună.

Volumul anual de producție este cuprins între 50 și 100 de bucăți și crește continuu.

Tipul și rolul partenerului vizat: IMM-ul suedez caută un partener de fabricație care să poată gestiona producția de loturi mici de tablă de oțel în conformitate cu un standard specific. În principal, EN 1.4404.

Tip de parteneriat considerat: Contract de productie

 

6.BRUK20170901001 Cautam furnizori de panouri din lemn pentru a fi utilizate in productia ulterioara de case modulare. Domeniul Constructii

Tara: Marea Britanie

Tip: Cerere

Descriere: O companie britanică de construcție modulară creează clădiri durabile care pot fi realizate conform specificațiilor și amplasate pe o serie de diverse tipuri de terenuri. Acestea oferă o alternativă cu emisii scăzute de carbon la clădirile tradiționale.

Cautam un furnizor de cherestea care sa poata livra placaj de mesteacan si OSB3 (placaj orientat) conform specificatiilor urmatoare:

i) OSB3 - 2440 mm x 1220 mm x 18 mm

ii) Placaj de mesteacan - 2440mm x 1220mm x 15mm

Noile prese tehnologice sunt capabile să ofere o grosime consistentă, care este vitală pentru procesele de fabricație ale companiei din Marea Britanie. Este o cerință ca furnizorii interesați să își producă scandura folosind aceste prese tehnologice moderne.

Nu se așteaptă ca aceștia să furnizeze servicii CNC, dar pot fi rugați fie să furnizeze cherestea brută la o unitate de prelucrare CNC a companiei britanice, fie să fie obligați să transfere încărcăturile de containere din lemn tăiat direct către compania din Marea Britanie. Cerințele specifice pot fi discutate odată ce contactul a fost făcut.

Acestea caută furnizori de cherestea pentru a produce cherestea brută conform specificațiilor de mai sus, prin contract de productie.

Avantaje și inovații: Compania din Marea Britanie caută numai cherestea brută, pentru proiectul lor mai larg de a crea clădiri modulare, care sunt ușoare și independente, necesită astfel o muncă minimă de fundație.

Ele sunt potrivite pentru sistemele de panouri solare, soluții solare termice și alte soluții de energie regenerabilă și o soluție completă off-grid pentru clădiri.

Clădirile au fost dezvoltate și îmbunătățite prin prototipuri și teste continue. Testarea structurală a fost efectuată utilizând un test de distorsiune fizică și modelare pe calculator. Testarea transferului de energie și a umidității a fost efectuată utilizând senzori în structura clădirii și modelarea computerelor.

Clădirile au fost proiectate cu minuțiozitate în conformitate cu principiile Passivhaus pentru a fi extrem de bine testate. Testarea Passivhaus poate fi efectuată pentru clienți pe clădiri individuale, după cum este necesar.

Specificatii tehnice: Firma cauta numai furnizor de cherestea, folosindu-se tehnologii si echipamente de presare moderne, pentru a furniza produse conform urmatoarelor specificatii:

i) OSB3 (2440 mm x 1220 mm x 18 mm)

ii) Placaj de mesteacan (2440mm x 1220mm x 15mm).

Toate materialele trebuie să fie aprobate de FSC.

Tipul și rolul partenerului: Tipul: Industrie

Activitate: Santier forestier

Activitatea specifică a partenerului solicitat: Furnizarea de cherestea brută conform specificațiilor conform contractului de productie.

Tip de parteneriat considerat: contract de productie