News CCI Brasov

Oportunitați de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

(0 voturi)
Oportunitați de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

Vă prezentă oportunitățile de afaceri aferente lunii octombrie 2017. 

1. BRIE20170323001 Producător irlandez de săpun cauta furnizori de uleiuri și echipamente pentru fabricarea săpunului. Domeniul Cosmetica
Tara: Irlanda
Tip: Cerere

Descriere: Un producător irlandez de săpun și sampoane fabricate manual, caută un producător sau distribuitor de produse pentru fabricarea săpunului pentru a le furniza în permanență uleiuri pentru fabricarea săpunului, uleiuri esențiale sau echipamente pentru fabricarea săpunurilor.

Afacerea a fost înființată din 1999 și sunt producători de produse unice de ardezie manuală. Produsele se vind în comerțul cu amănuntul, dar și direct către consumator, prin intermediul site-ului său online, al piețelor locale și al târgurilor. Principala lor este piața din Irlanda, dar exportă și în țări precum SUA, Marea Britanie și Europa.

Fiecare săpun este realizat manual, folosind un proces rece, fabricat în loturi mici. Fiecare bara cântărește cel puțin 120 de grame, 8 x 6½ x 2½ cm și este o bară tare cu o spumă fină.

Ingredientele pe care le folosesc în prezent variază, dar în cea mai mare parte sunt compuse din: - ulei de palmier, ulei de nucă de cocos, ulei de măsline de calitate b sau reziduri de măsline dupa stoarcerea lor, ulei de migdale dulci și unt de shea. Unele sapunuri si sampoane sunt fara palmier. Barele de șampon au multe din ingredientele de mai sus dar, în plus, contin si uleiurile minunate de: - jojoba, nuci kukui, sambure de caise, avocado și castor,

Aromele actuale (toate uleiurile esențiale) sunt: ​​- levantica, lemongrass, muguri de scortisoara, rozmarin, eucalipt și portocala. În săpunurile mai noi, uleiurile esențiale suplimentare folosite sunt: ​​- scorțișoară, citronelă, fenicul dulce, vanilie, pin. Barele de sapun au unele dintre uleiurile esențiale de mai sus, dar și arborele de ceai, bergamota, lemn de cedru și lămâie.

Unele săpunuri au mirodenii amestecate, pulbere de cacao, lut roșu, spirulină sau cafea pisata adăugat pentru culoare. Alții au oțet organic și miere, aloe vera sau ceai de urzică adăugat pentru nutriție. Semințe de mac și petale de calendula sunt incluse în unele săpunuri și se adaugă textura și detaliile la săpun, precum și o bară de exfoliere.

Oferă, de asemenea, un vas de săpun manual, realizat din ardezie reciclată, cu caneluri pentru a îndepărta excesul de apă și pentru a permite săpunului să stea confortabil și să rămână uscat. Dimensiunile sunt 4½ "x 3" (10cm x 7½cm).

Specificatia tehnica: Producător sau distribuitor de uleiuri de săpun de înaltă calitate, uleiuri esențiale sau echipament pentru producerea săpunurilor.

Tipul si rolul partenerului: Producător sau distribuitor de uleiuri de săpun de înaltă calitate, uleiuri esențiale sau echipament pentru producerea săpunurilor.

Uleiul ar trebui să fie preferabil organic. Serii mici de ulei necesare, dar toate cantitățile luate în considerare.

Echipamente pentru fabricarea săpunurilor sunt necesare pentru a eficientiza procesul de fabricație.

Tip de parteneriat considerat:

Contract de servicii de distribuție

Contract de fabricație


2. BRFR20151201003 Producător francez de zmeură caută un furnizor de uleiuri esențiale organice. Domeniul extracte esentiale

Tara: Franta

Tip: Cerere

Descriere: Un producător francez renumit de zmeură, cu sediul în Landes of Gascony din sud-vestul Franței, cu activitate din 1965, caută mijloace naturale de combatere a insectelor asiatice numite Suzuki Drosophila. Citit in literatura de specialitate și din experiență similară în alte culturi, se știe că unele uleiuri esențiale ar putea să abordeze această problemă, și anume uleiurile de tansy și geraniol. Producătorul francez caută furnizori ai unuia dintre cele două uleiuri (sau ambele, dacă este posibil) la un preț accesibil. S-ar putea lua în considerare și geraniolul sintetizat, deoarece această moleculă este destul de simplă pentru obținerea prin mijloace chimice naturale. Compania franceză este deschisă oricărui potențial furnizor european.

Avantaje si inovare: Utilizarea uleiurilor esențiale naturale în acest caz va fi o recompensă pentru partenerul european căutat, deoarece va dovedi că acestea sunt remedii eficiente și durabile pentru a lupta împotriva muștelor, țânțarilor și a altor insecte care tind să își așeze ouăle în frunze și fructe și o muscă asiatică numită Suzuki Drosophila. Producătorul francez (total organic) nu dorește să utilizeze substanțe chimice repelante sau pesticide. Are încredere deplină în uleiurile esențiale din geranium (geraniol) și ulei de tansy. Compania franceză va fi bucuroasă să ofere publicitate și să promoveze produsele ecologice furnizate de partenerul european.

Specificații tehnice: Partenerul potențial ar trebui să aibă experiență în producerea de uleiuri esențiale pure din flori de tansy & geranium.

Tipul și rolul partenerului dorit: Partenerul ideal ar trebui să aibă experiență în producerea de uleiuri esențiale pure din flori de trandafir și geranium. Compania franceză este deschisă oricărui potențial furnizor european.

Tip de parteneriat considerat: Contract de fabricație


3. BRAT20160804001 Companie din Austria care activează în industria de ventilație și metalurgie caută un partener pentru prelucrarea metalelor și a foilor metalice. Domeniul Productie

Tara: Austria

Tip: Cerere

Descriere: Companie din Austria Superioară cu sediul central Linz-Steyregg activează în fabricarea pieselor de ventilație, montarea sistemelor HVAC (HVAC înseamnă încălzire, ventilație și aer condiționat), precum și în prelucrarea metalelor. Aproximativ 300 de angajați cu calificare superioară, folosind mașini de ultimă generație de înaltă calitate, produc soluții de produse inovatoare de peste 50 de ani.

În divizia lor de ventilație, canale de ventilație și componente, în principal fabricate din oțel, sunt fabricate pe mașini extrem de automatizate. În ciuda dimensiunii companiei, ele sunt bine cunoscute pentru aderarea la programele de livrare promise, precum și pentru flexibilitatea lor în dezvoltarea de produse personalizate și fabricarea de componente speciale, în conformitate cu cerințele clienților. Acasă și în străinătate, sistemele HVAC sunt instalate de către angajații lor profesioniști și specializați.

Spectrul de servicii al producției ajunge de la simple taieri cu laser până la produse complexe de serie. În domeniul ingineriei, firma dezvoltă idei de produse gata pentru producția în serie și produsele cu istoric pe piață.

Soluțiile și produsele dezvoltate și produse de compania austriacă sunt următoarele:

- Inginerie mecanică: componente din tablă (de exemplu, acoperitoare, uși glisante, grinzi)

- Ventilație: soluții speciale (de ex. Conducte sudate, amortizoare de zgomot, puțuri de aer)

- Placarea fatadelor: placări de oțel, elemente și obiecte de proiectare

- mobilier: spital și mobilier de grădină, dulapuri, etc.

- Confecționarea magazinelor: mobilier de design și echipament funcțional de magazin

- Catering / Industria alimentară: mobilier și instalații din oțel inoxidabil incl. asamblare

Din partea companiei austriece, beneficiul cooperării ar trebui să fie externalizarea părților standard. Acestea includ componentele principale ale mașinilor, pe care le produc în mod repetat și pe tot parcursul anului. Ei ar dori să externalizeze componentele standard către un partener extern, pentru a obține piesele într-o perioadă minimă de livrare de 10 până la 14 zile.

Motivele acestei abordări sunt:

- reducerea costurilor de producție și atingerea unui nivel mai scăzut al prețurilor pentru produsele noastre, așa cum se poate ajunge în Austria și Boemia de Sud.

- scurta perioada de livrare.

- să păstreze liber capacitatea de producție pentru piesele cu perioade scurte de livrare sau pentru componentele speciale în instalațiile lor de producție existente.

În general, compania caută un partener în Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Polonia și România, care ar trebui să reia achiziționarea de materii prime (oțel - în principal tablă neagră și oțel inoxidabil). O alocare suplimentară a partenerului ar fi fabricarea plăcilor (tăiate cu laser) pentru plierea (presarea îndoirii) și până la finalizare (sudare, aschiere) în cele din urmă.

Avantaje și inovații: Compania austriacă are mai mult de 45 de ani de experiență

Compania se caracterizează în special prin respectarea termenelor de livrare și a instalării, dar și prin know-how-ul și flexibilitatea în producția de produse personalizate.

Specificație tehnica: Compania caută o companie parteneră foarte competentă în prelucrarea de tabla pentru acest domeniu de activitate. Experiența în fabricarea componentelor construcțiilor ușoare din oțel ar fi de dorit.

Achiziționarea materiilor prime (oțel - în principal foaie neagră și oțel inoxidabil) trebuie efectuată de partener. Gama de lucrări va diferi de la fabricarea plăcilor (tăiate cu laser) până la pliere (presă de îndoire) și până la finalizare (sudare, aschiere).

Tipul și rolul partenerului:

Partenerul ar trebui să fie o companie de prelucrare a metalelor cu experiență și resurse adecvate în prelucrarea tablelor și oțelului, respectiv în fabricarea componentelor pentru mașini mecanice (mașini de scule). Achiziționarea materiilor prime (oțel - în principal foaie neagră și oțel inoxidabil) trebuie efectuată de partener.

În general, compania caută un partener în Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia și România.

Cerințe privind partenerul:

- personalul de conducere ar trebui să fie vorbitor de limbă germană (pe cât posibil: limba cehă și / sau limba engleză)

- dimensiunea minimă a companiei: cel puțin 5 angajați

- competență ridicată în producția și calitatea produselor

- certificat de calitate (cum ar fi ISO și EN 1090)

- mașini structurate în funcțiune (tăiere laser, perforare, pliere)

- ambalarea și transportul trebuie să poată fi efectuate săptămânal

- IT structurat și software compatibil (desene, procese de fabricație)


4. BRNL20170929001 Firma de design din Olanda cauta un producator pentru productia de mobilier din lemn masiv (FSC). Domeniul Industrii creative

Tara: Olanda

Tip: Cerere

Descriere:

Acest IMM olandez a început în 2016 cu ambiția de a proiecta produse în așa fel încât să atragă atât copiii cât și părinții: produse care se armonizează perfect cu restul interiorului unei case. Toate produsele minimaliste concepute pentru casele contemporane sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și naturale durabile. Produsele sunt vândute la nivel internațional în Europa și în restul lumii.

Acum că vânzările au scăzut, compania caută un partener de producție din Europa Centrală sau de Est, dispus să înceapă la un volum redus, dar capabil să crească până la cantitati mai mari.

Un contract de fabricație va fi oferit unei companii care furnizează jucării din lemn masiv FSC care îndeplinește toate standardele / testele de calitate necesare.

Compania proiectează mai multe tipuri de produse:

- mobilier din lemn masiv, tapițat cu țesătură din lână 100%

- lemn masiv pictat cu vopsea prietenoasă pentru copii

- lemn de culoare rezistentă, lăcuit cu un lac prietenos pentru copii care arată în mod clar tipul de lemn folosit.

Este preferată o companie care poate produce toate cele trei tipuri de produse, însă sunt luate în considerare producătorii de unul sau două tipuri.

Compania olandeză va face proiectarea și va transfera executia producătorilor care îndeplinesc cerințele. Partenerul trebuie să fie pregătit să utilizeze lemn de FSC cum ar fi stejar, arțar, mahon și nuc. De asemenea, se așteaptă ca partenerul să se ocupe de ambalarea și etichetarea acestui produs finit de înaltă calitate. Designul de ambalaje și lucrările de artă sunt furnizate de compania olandeză.

Specificații tehnice: Partenerul potențial este așteptat să:

- procure lemnul.

- aiba o vastă experiență în lucrul cu /și modelarea lemnului.

- oferim tapițerie, imprimare și / sau lăcuire.

- să ofere ambalaje și etichete pentru produsele finale.

- îndeplinesc cerințele specificate în:

- Directiva 2009/48 / CE privind siguranța jucăriilor.

- EN 71 (standardul UE pentru cerințele de siguranță pentru jucării)

- ISO 14001

- ISO 9001: 00

- OHSAS 18001

De asemenea, produsele fabricate trebuie să îndeplinească toate cerințele legale privind marcajul CE (Europa) și ASTM (America de Nord).

Tipul și rolul partenerului: partenerul central sau est-european ar trebui să fie gata să folosească lemn de FSC cum ar fi stejar, arțar, mahon și nuc pentru a produce jucării din lemn de înaltă calitate. Partenerul este, de asemenea, de așteptat să se ocupe de procesul de aprovizionare a lemnului până la ambalarea produsului finit de înaltă calitate.

Se ofera contract de productie.

Tip de parteneriat considerat: Contract de fabricație

5. BRDE20170920002 Prelucrator german de lemn caută un partener pentru executia de mobilierul exclusiv încorporat pe baza unui contract de fabricație . Domeniul Constructii durabile

Tara: Germania

Tip: Cerere

Descriere: Companie din Bavaria inferioară a fost înființată în 2002 și și-a extins activitățile în domeniul amenajărilor interioare. Este specializată în mobilier tradițional din lemn, fabricat individual în funcție de nevoile clienților. În timpul fazei de proiectare compania utilizează planuri 3D pentru a se potrivi mobilierului cât mai perfect posibil. Materialul preferat este lemn de pin, având un lemn perfect cultivat, iar uleiurile esențiale au un efect pozitiv asupra climatului interior. Pe langa lemn de pin, firma foloseste stejar, fag, artar si rasinoase ca brad, zada si arin.

Datorită faptului că societatea se dezvoltă în toate cele trei sectoare, ea se implică deja în activități transfrontaliere. Deoarece comenzile sunt în creștere în divizia de mobilă încorporată, compania caută un producător suplimentar pe baza unui contract de fabricație care să permită companiei să răspundă cererii sporite.

Avantaje si inovatie: Compania are peste 15 ani de know-how și experiență în domeniul designului și fabricării interiorului și este un partener de afaceri de încredere. Compania este interesată sa ofere parteneriate pe termen lung.

Specificație tehnică: sarcina anuală este estimată la 60.000 Euro / an. Partenerul ar trebui să poată ajunge până la 300 de ore lucrătoare în 20 de zile.

Pentru a îndeplini cerințele pe care trebuie să le indeplinească echipamentele de mașini

- Prelucrare standard pentru lemn masiv

- Favorabil: feliere și lipire pe 4 fețe

- Masina de frezat CNC nu este obligatorie.

Se preconizează că partenerul va obține lemnul solicitat de la furnizorul său. Se utilizează

accesorii metalice de la mărci de calitate precum Würth, Häfele, Hettich sau Schachermayer.

Partenerul ar trebui să îndeplinească următoarele cerințe:

- Limba de corespondență: germană

- Conștientizare de înaltă calitate, garanție de înaltă calitate, livrare în timp

- Experienta in productia de mobilier si amenajari interioare, formarea in sectoarele de prelucrare a lemnului

- experienta in planificarea si finalizarea proiectului;

- completarea de la mobila unica la amenajarea interioara completa

- Abilitatea de a îmbunătăți și simplifica produsul orientat catre client.

Tip de parteneriat considerat: Contract de fabricație


6. BRNL20170927001 Marca creativa de imbracaminte de noapte pentru femei tinere cauta partener de producție în cadrul unui conract de productie. Domeniul Textile si Moda

Tara: Olanda

Tip: Cerere

Descriere: Doi tineri întreprinzători, cu sediul în Țările de Jos, au decis să dezvolta o etichetă de îmbrăcăminte de noapte. Ambii antreprenori au o bună rețea cu agenți și comercianți cu amănuntul pe piața olandeză. În 2018 intenționează să-și distribuie colecția pe piața olandeză, online și în magazine. În prezent lucrează la colecția 2018.

Noua etichetă este o linie de modă de modă pentru femei tinere. Grupul țintă cuprinde femei mai tinere în segmentul mijlociu. Ei caută parteneri de producție, care pot produce 1000 de bucăți din fiecare articol de mai jos:

A. Pantaloni lungi (bumbac cu design tiparit)

B. Tricouri cu maneca lunga (tesatura de bumbac cu design)

C. Pantaloni scurți (bumbac cu design)

D. Lenjerie de corp (bumbac cu design)

E. Top bracelet (țesătură netedă din nailon)

F. Top bracelet (tesatura spandex)

G. Șosete simple (bumbac)

Ei caută parteneri care pot:

- Furniza tesatura, cu posibilitatea de a proiecta (noi) imprimeuri.

- Comunicați fluent in limba engleză.

Noul partener este dispus să efectueze mostre.

Pe lângă acestea, compania olandeză dorește să investească într-o relație bună cu partenerii potriviți.

Compania olandeză oferă un contract de fabricație și caută parteneri de producție cu sediul în Turcia, Polonia, Portugalia, România și Bulgaria.

Specificație tehnică: Compania olandeză caută companii de producție care pot lucra cu CMT (croire, confecționare și finisare) sau pot furniza producția completă de pachete.

Tipul și rolul partenerului vizat: Compania olandeză caută un partener de fabricație care poate produce îmbrăcăminte de noapte în Turcia, Polonia, Portugalia, România și Bulgaria.

Partenerul potențial:

- Are condiții acceptabile pentru lucrătorii lor.

- Este capabil să procure țesăturile pentru produse.

Tipul propus de colaborare pentru partenerii potriviți este un contract de fabricație.

Tip de parteneriat considerat: contract de fabricație