News CCI Brasov

Oportunitați de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

(0 voturi)
Oportunitați de afaceri prin rețeaua Enterprise Europe Network

Vă prezentă oportunitățile de afaceri aferente lunii noiembrie  2017.  

1.BRDE20170920002 Firma germana cauta partener sa realizeze exclusiv mobilier incorporat, pe baza unui contract de productie. Domeniul Constructie durabila

Tara: Germania

Tip: Cerere

Descriere: Compania din Bavaria inferioară a fost înființată în 2002 și și-a extins activitățile în domeniul amenajărilor interioare. Este specializată în mobilier tradițional din lemn, fabricat individual în funcție de nevoile clienților. În timpul fazei de proiectare, compania utilizează planuri 3D pentru a se adapta mobilierului cât mai perfect posibil în mediul înconjurător. Materialul preferat este lemn de pin (pinus cembra), având un lemn perfect cultivat, iar uleiurile esențiale au un efect pozitiv asupra climatului interior. Pe langa lemn de pin, firma foloseste stejar, fag, artar si rasinoase ca brad, zada si arin.

Datorită faptului că societatea se dezvoltă în toate cele trei sectoare, ea se implică deja în activități transfrontaliere. Deoarece comenzile sunt în creștere în divizia de mobilă încorporată, compania caută un producător suplimentar în cadrul unui contract de productie care să permită companiei să răspundă cererii sporite.

Avantaje și inovații: Compania are peste 15 ani de know-how și experiență în domeniul designului și fabricării interiorului și este un partener de afaceri fiabil. Compania este interesată și oferă parteneriate pe termen lung.

Specificație tehnică sau expertiză: Incarcarea anuală este estimată la 60.000 Euro / an. Partenerul ar trebui să poată ajunge până la 300 de ore lucrătoare în 20 de zile.

Pentru a îndeplini cerințele pe care trebuie să le conțină echipamentul de mașini

- Prelucrare standard pentru lemn masiv

- Favorabil: feliere și lipire pe 4 fețe

- Masina de frezat CNC nu este obligatorie.

Se preconizează că partenerul va obține lemnul solicitat de la furnizorul său. Se utilizează accesorii metalice de la mărci de calitate precum Würth, Häfele, Hettich sau Schachermayer.

Tipul și rolul partenerului:

Partenerul ar trebui să îndeplinească următoarele cerințe:

- Limba de corespondență: germană

- Conștientizare de înaltă calitate, garanție de înaltă calitate, livrare la timp

- Experienta in productia de mobilier si amenajari interioare, formarea in sectoarele de prelucrare a lemnului

- Experienta in planificarea si finalizarea proiectului;

- Completarea de la mobila unica la amenajarea interioara completa

- Abilitatea de a îmbunătăți și simplifica produsul

-Orientat catre client.

Tip de parteneriat considerat: Contract de productie

2. BRDE20170619001 Furnizor german de îmbrăcăminte pentru corporații caută în Uniunea Europeană un producător de cămăși, bluze și tricouri- polo. Domeniul Textile si Moda

Tara: Germania

Tip: Cerere

Descriere:

Firma start-up germană este specializată în furnizarea de îmbrăcăminte de lucru personalizată pentru bărbați și femei și dorește să lucreze cu producători experimentați de cămăși, bluze și tricouri- polo. Majoritatea articolelor de îmbrăcăminte sunt personalizate cu logo-uri brodate sau imprimate sau litere cu inițiale pe guler, manșete, piept sau spate. Prin urmare, compania caută să colaboreze cu producătorii care nu numai că pot produce această îmbrăcăminte, ci și că ar putea să efectueze broderia și tipărirea în propriile lor spații.

Compania va furniza partenerului partea de proiectare. Partenerul este de așteptat să furnizeze țesături și toate accesoriile necesare, cum ar fi butoane sau etichete etc. Potențialii parteneri sunt căutați în întreaga Europă (de preferință cu sediul în Europa de Est).

Cei doi fondatori ai companiei start-up au câștigat experiență abundentă în calitate de directori ai societăților comerciale și în comitetul executiv al unei asociații naționale de vânzare cu amănuntul. Ei colaborează cu designeri excelenți și au o rețea eficientă în sectorul textil. În prezent, compania vinde clienților corporativi din multe sucursale din Germania și Europa și se așteaptă la creșterea vânzărilor. O posibilă colaborare va fi în cadrul unui contract de productie.

Avantaje și inovații:

Această companie oferă clienților săi o gamă completă de articole de îmbrăcăminte de lucru, de la bluze, tricouri polo și tricouri pentru a lucra cu pantaloni, cravate și eșarfe. În plus, IMM-ul oferă costume și jachete confecționate pentru uz personal și profesional. Colecția este caracterizată de materiale de înaltă calitate și are o alura individuala. Colecția de îmbrăcăminte este completata de broderii și elemente individuale.

Compania are o experiență considerabilă în sectorul textil, în vânzări și poate utiliza conexiunile pentru a-și extinde gama de produse și baza de clienți.

Specificații tehnice:

Compania solicită partenerului potențial:

- fabricarea de camasi, bluze si tricouri - polo

- Abilitatea de a face broderie și imprimare în incinta proprie

- Menținerea unei calități excepționale

- Furnizarea de materiale și accesorii precum butoane, etichete etc.

Tipul și rolul partenerului:

- Companie de producție de confecții

- Activitatea de afaceri în sectorul textil

- Interesat de creșterea capacității proprii de producție

Rolul partenerului:

- Rolul partenerului ar fi fabricarea cămășilor, bluzelor și tricoturilor -polo, precum și realizarea de broderii și imprimari în propriile locații conform specificațiilor din cadrul unui contract de productie. Partenerul potențial trebuie să prezinte prețuri competitive pentru un produs de înaltă calitate.

Tip de parteneriat considerat: Contract de productie.


3.BRPL20171019001 Panouri ondulate din carton sunt solicitate de către un IMM din Polonia pe baza unui contract de productie. Domeniul Materiale

Tara: Polonia

Tip: Cerere

Descriere: O companie poloneză de fabricare a ambalajelor de carton a fost înființată în 1998. Compania furnizează sisteme personalizate de ambalare pentru companii, de toate dimensiunile și într-o gamă largă de industrii, de la comerțul electronic până la comerțul cu amănuntul și industria prelucrătoare. Compania se bucură de o poziție de lider pe piață ca furnizor de ambalaje de înaltă calitate. În plus, compania exportă deja cu succes și are experiență în cooperarea internațională.

Firma solicită plăci ondulate de 150 000 m2 pe lună, toate plăcile gri.

Pentru a produce ambalaje, compania are nevoie de: placă ondulată cu 3 straturi, cu valuri B, C, E (greutate de bază de la 320 la 450 g / m2) și placă ondulată de 5 straturi cu unde BC (greutate de bază 480 g / m2). Materialele solicitate vor fi utilizate pentru producerea: diferitelor tipuri de cutii și mobilier.

Pentru a-și reduce costurile de producție și pentru a crește competitivitatea, compania caută un partener străin din industria celulozei și hârtiei (producători). Acestea solicită cooperarea sub forma unui contract de productie. Partenerul va fi responsabil pentru furnizarea produselor în cantitate și calitatea solicitate de companie. Producătorii ar trebui să asigure transportul produselor. Alți termeni și condiții ale parteneriatului vor fi discutate între compania poloneză și o firmă străină în timpul negocierilor.

Avantaje și inovații: Compania are aproape 20 de ani de experiență în domeniul ambalajelor de carton. Ei au toate standardele necesare de calitate. Compania este echipată cu mașini pentru a produce toate tipurile de cutii de carton cu sau fără izolație, lipirea unui număr specificat de puncte, pentru a se ocupa de toate tipurile de greutate și grosime a materialelor. Compania are o capacitate de producție puternică pentru a satisface cerințele clienților ce solicita livrare rapidă și de a folosi consolidarea ambalajelor pentru a se asigura că mărfurile nu se vor deteriora. În plus, compania are experiență în cooperarea internațională - exportă produsele în Lituania și Letonia. In plus, toate ambalajele sunt 100% reciclabile.

Specificații tehnice: Firma caută companii care pot oferi plăci ondulate care să îndeplinească toate cerințele următoare:

• tip flaut: placă ondulată pe bază de 3 straturi cu ondulare B, C, E (greutate de bază de la 320 la 450 g / m2) și placă ondulată cu 5 straturi, cu ondulare BC (greutate de bază 480 g / m2)

• partenerul trebuie să poată asigura transportul plăcilor ondulate comandate

• companii din industria celulozei și hârtiei;

Tipul de partener Căutat: companii din industria celulozei și hârtiei (producători);

Rolul partenerului dorit: să furnizeze produsele în cantitate și calitatea comandate de firmă.

Partenerii trebuie să aibă experiență în cooperarea transfrontalieră. De asemenea, ar trebui să fie interesați de parteneriatul pe termen lung.

Tip de parteneriat considerat: Contract de productie

4. BRPL20170908001 Comerciant de produse cosmetice naturale și comerciant cu amănuntul în Polonia cauta materii prime naturale și cosmetice în cadrul unui contract de distributie. Domeniul Cosmetice

Tara: Polonia

Tip: Cerere

Descriere:

Un vanzator en-gros și distribuitor de produse cosmetice din Wrocław, Polonia, caută furnizori de materii prime naturale / EKO / BIO și produse cosmetice care să fie vândute în magazinele sale din Wrocław, pe baza unui contract de distribuție.

Compania caută:

- toate tipurile de cosmetice naturale,

- gustări sănătoase, sucuri și băuturi,

- cosmetice pentru make-up,

-produse de curatat.

Majoritatea produselor cosmetice distribuite în magazinele companiei provin de la producătorii polonezi, deși există și o largă ofertă de mărci străine, cum ar fi produsele de curățat germane, cosmeticele asiatice pentru îngrijirea feței, cosmeticele naturale rusești. În prezent, vânzările companiei în aproximativ 75% constau în produse cosmetice naturale. Compania își propune să devină vânzător 100% natural, ecologic și biocombustibil.

În domeniul vanzarilor en-detail, în Wrocław funcționează două magazine de cosmetice foarte apreciate.

Avantaje și inovații: Principalul avantaj al lanțului de distribuitori este că acesta este de fapt primul lanț de produse cosmetice din oraș care are ca obiectiv să fie 100% magazin de cosmetice naturale.

De asemenea, valoarea lanțului este o locație strategică a magazinelor cosmetice - una chiar în centrul orașului și alta într-un cartier bogat.

Specificații tehnice sau expertiză: Clienții apreciază și sunt interesați de produse cosmetice naturale, ecologice, bio-cosmetice. O parte din clienți acordă atenție și faptului că nu sunt implicate animalele în timpul creării sau testării produselor cosmetice.

Compania caută furnizori de:

-produse cosmetice naturale,

- ingrediente cosmetice naturale (producători);

Tip de parteneriat considerat: Contract de distribuție

5. BRDE20171005001 Furnizor german de piese de schimb pentru autoturisme, camioane, autobuze, utilaje grele și de foraj, industria cimentului oferă un contract de servicii de distribuție pentru astfel de piese de schimb. Domeniul Automobile, Transport si logistica

Tara: Germania

Tip: Cerere

Descriere: Întreprindere familiala germană a reușit să comercializeze cu succes piese de schimb timp de 30 de ani. Este specializată în furnizarea de piese de schimb pentru vehicule și mașini europene.

Gama de produse cuprinde piese de schimb pentru autoturisme (piese originale de la Mercedes Benz, BMW, Opel), camioane și autobuze (piese originale de la Mercedes Benz, MAN, DAF, piese de la producătorul de echipamente originale de la Mahle, Ks, Goetze, Bosch, Elring, Victor Reinz, Behr, Filtre MANN (pistoane, garnituri și rulmenți, duze de injecție, pompe de injecție, injectoare, garnituri, inele de etanșare, garnituri, radiatoare, intercoolere, ventilatoare, filtre, filtre hidraulice).

În special pentru camioane și autobuze, compania furnizează:

- Sisteme hidraulice și pneumatice (de exemplu, uscătoare de aer, boostere de ambreiaj, supape de frână de la Wabco)

- Sisteme de suspensie (de exemplu: arcuri parabolice, arcuri trapezoidale, bolțuri U de la Schomäcker)

- Sisteme de transmisie (discuri de ambreiaj, plăci ambreiaj, lagăre de eliberare, kituri de ambreiaj de la Sachs)

- Sistem de direcție (de exemplu, pompe de direcție, unelte de direcție din ZF)

- Sistemul electric (de exemplu, faruri, capace, startere, alternatoare de la Bosch)

În ceea ce privește gama de echipamente grele, compania se ocupă de piese originale de la peste 20 de mărci (Allison, Bucyrus, Caterpillar, Case, Champion, Clark Michigan, Cummins, Detroit Diesel, Dresser, Euclid, Haulpak, Hitachi, Ingersoll Rand, (Donaldson: Federal Mogul, Garrett, Schwitzer, Vickers), precum și componentele OEM (toate tipurile de filtre, componente ale motoarelor, turbocompresoare, pompe) ).

Compania germană furnizează, de asemenea, pentru industria de ciment - sisteme de filtre și pungi de filtrare, lanțuri de transportoare, lanțuri de transmisie, pinioane, role, părți de ventilator, agregate de aer comprimat.

Compania germană este specializată si în echipamente de foraj pentru minele de exploatare minieră, precum și minele subterane (mașini de găurit pentru găuri de sablare în special pentru instalațiile de ciment, mașini de găurit pentru foraj de sonde de apă, mașini de găurit pentru explorare).

Serviciile oferite de compania germană sunt:

- Suport tehnic pentru vehiculele Mercedes Benz de către inginerul specializat

- Depozitarea, ordonarea mărfurilor și a loturilor

- Ambalare și control

- Tot felul de documente de export

- Livrare pe plan internațional cu vaporul, avionul sau camionul

Compania oferă servicii de distribuție și caută furnizori de piese de schimb suplimentare (pentru autoturisme, camioane și autobuze, echipamente grele, pentru industria cimentului, echipamente de foraj) pentru a-și extinde linia de produse.

Avantaje și inovații:

- Compania are experiență în comerțul internațional

- Echipa mică isi cunoaște produsele foarte bine. Gama de produse este largă. Suportul și îndrumarea corespunzătoare sunt excelente.

- Compania lucrează în conformitate cu sistemul de management al calității ISO 9001: 2008. Datorită acestui standard de calitate pot oferi întotdeauna un serviciu perfect.

- Personal calificat / dedicat

- Conexiuni de afaceri la nivel mondial dedicate industriei actualizate cu date de piață

- Programare de calculator foarte specializate

- Un serviciu personalizat care tratează toți clienții ca persoane fizice

- Depozitarea obiectelor cu mișcare rapidă

- Optimizarea planificării logistice "pe tot globul"

Specificație tehnică: partenerii solicitați sunt de așteptat să aibă experiență în tranzacționarea cu companii străine. Ar trebui să fie fiabile. Produsele căutate ar trebui să satisfacă solicitarea companiei.

Tip de parteneriat considerat: Contract de distribuție

6. BRNL20171017001 Compania olandeză de îmbrăcăminte caută producători de articole de îmbrăcăminte pentru producții semi-fabricate. Domeniul Textile si Moda

Tara: Olanda

Tip: Cerere

Descriere: Această companie olandeză operează în domeniul confecțiilor de îmbrăcăminte pentru branduri de modă europene de nivel mediu și superior, cu accent pe îmbrăcămintea exterioară.

Specialitatea companiei constă în aprovizionarea țesăturilor și ghidarea brandurilor clientului prin fazele de dezvoltare și de fabricație prin cooperarea cu câteva fabrici partenere selectate și pe termen lung. Până acum au colaborat cu două fabrici din China și cu o fabrică din Letonia.

Scopul este de a oferi clienților săi posibilitatea de a comanda cantități foarte mici (făcute la comandă, începând de la 10 buc până la 500 buc).

Partenerii potențiali ar trebui să fie dispuși să rezerve o linie de producție pentru aceste producții semi-fabricate la comandă pentru a răspunde în mod direct la fiecare nouă comandă. O selecție de țesături de baza (în jur de 10 calități diferite în 5 culori) și garnituri vor fi necesare pentru a fi păstrate în stoc, monitorizate îndeaproape și reordonate pentru a oferi clienților oportunități de plată directe la comandă. Materialele sunt furnizate și comandate de compania olandeză, însă asistența unui partener în aprovizionare este binevenită. De asemenea, potențialii parteneri sunt specializați în îmbrăcăminte exterioară (paltoane / jachete / hanorac / paltoane captusite).

Ei caută parteneri de afaceri în cadrul unui contract de productie în China sau Europa de Est.

Specificații tehnice: Produs finit: Îmbrăcăminte exterioară

• Produs finit: croirea, coaserea și finisarea articolelor de îmbrăcăminte exterioară: paltoane, jachete căptușite, hanorace etc.

• Semi-fabricate la comandă: dispuși să rezerve o singură linie de producție completă pentru aceste producții semi-fabricate la comandă. Abilitatea de a gestiona producțiile de 10 buc și 500 buc.

• Materiale: stocarea și monitorizarea materialelor. Deoarece acest serviciu se referă la o reactivitate rapidă, este esențial ca toate materialele necesare să fie bine monitorizate și întotdeauna în stoc.

Tipul și rolul partenerului vizat: Un partener potențial trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

- Preferabil un producător direct.

- O experiență internațională dovedită sau este un start-up cu o abordare inovatoare în serviciu și / sau produs.

Tip de parteneriat considerat: Contract de fabricatie